egitai vēders kā omei, karājas legingos, kad tusnīdama locās. Viņas ir norijušās resnas realitātē. Un tādas resnas mačkas ar celulītu mēģina stāstīt par tievēšanu. 🤡🤡🤡💩CallMeAnnika @ 15.06.2025 22:47Un vēl pie tam, ka ēd veselīgi un tievē jau 6 gadus. :D
Nevajag bodyshamot, bet tie meli, ko viņas saka, šeit parādās. Neviena endosfēra, onda un pulveri nepalīdzēs, ja cilvēks ēdīs ikdienā pārcukurotus kokteiļus un nesportos.
izskatās uz 45. Pēc krunkām un ādas stāvokļa. Ļoti poraina sejas āda.sauliiite.paula @ 15.06.2025 21:30Izslavētās ocubas rezultāts, pat adatiņu procedūra nelīdz. Paldies NL, paldies alkoholam
OMG 🤢🤢🤢sauliiite.paula @ 15.06.2025 22:22“Meitenes, ejiet uz endosfēru, fantastiska procedūra, rezultāts ir acīmredzams. Šī procedūra ceļ dupsi augšā!” teica Kača???
Dirsa, kā vecai grezelei???
ome bumbierenēs 🤡sauliiite.paula @ 15.06.2025 22:22“Meitenes, ejiet uz endosfēru, fantastiska procedūra, rezultāts ir acīmredzams. Šī procedūra ceļ dupsi augšā!” teica Kača???
Dirsa, kā vecai grezelei???
sauliiite.paula @ 15.06.2025 21:30Izslavētās ocubas rezultāts, pat adatiņu procedūra nelīdz. Paldies NL, paldies alkoholam
EmilijaArm @ 16.06.2025 08:17Manuprāt, Kvīnai tie gaišzilie šorti vnk ļoti neglaimo, un saules gaismā tas sevišķi redzams. Nedomāju, ka viņas pakaļai ir kāda liela vaina vai tā būtu nesmuka - nu nē, vnk ūzas baisas (arī vecumam neatbilstošas).
amnēzija @ 16.06.2025 00:42
Occuba ir matiem ? krēmiņi slikti strādā. Egitai arī grumbiņas acu zonā pazuda, pateicoties injekcijām un nevis serumiem, krēmiem vai kolagēnam, kurus tik ļoti slavē.
sauliiite.paula @ 16.06.2025 09:41Un ko es pirms kāda laika teicu par to, ka Kača ģērbjās neatbilstoši savam vecumam? Mani šeit norēja, bet reāli Kača bieži vienk ir aizķērusies pusaudžu gados, kā arī bieži vien tik piedauzīgi ģērbjās, jautājums, kur skatās apkārtējie, tiem ir pohuj?
Bet kopumā Kača noreklamēs jebkādu sūdu, strādā vai nestrādā, jo nauda paļubom nāk un tā nesmird. Reāls reklāmas stabs.
Vienu vakaru papētiju Kačas kontentu pirms 2 gadiem, tad viņa bija daudz svaigāka, nebija tik uzblīdusi, šobrīd man liekas, ka viņai ir personības krīze, kas atspoguļojas visā krāšņumā.
Rumblerx @ 16.06.2025 09:28Sievietèm pèc 40 ļoti jàpiedomà pie tà, ko velk mugurà, lai nesanak kà Kvīnai. Nesaprotu, kapec vina ir iedomajusies, ka vinai ir ideàla figura un var atļauties uzvilkt da jebko. Es klusètu, ja Kvīna nekliegtu par visam endo undo, adatam utt, kas ļoti palīdz, nu nepalidz kà redzams. Palidz veselīgs dzīvesveids un regulars sports, nevis cukurs, un visi tie meslu šoti, kas atrod organisma kas jàsalabo ? Kvīna ir savà norietà, slikta sejas àda, matu savu nav, tūska un plakans dibens ? Sorry, not sorry?
Tastastas @ 16.06.2025 10:24
Nevar jau zināt, tā kā viņi laikam bērnu grib uzbliezt, tad jau iespējams tie ir kādi hormoni, kas viņu uzpūš. Tad jau gan to vajadzētu publiski teikt, viņa taču ir sava biznesa seja. Vai arī nereklamēt šobrīd neko. Jo citādāk tikai tāda antireklāma sanāk visam, gan Džūjū, gan visām sfērām un lupatām.