sauliiite.paula @ 31.05.2025 10:59
Viņai attauga apmēram 5cm, izlēma nokrāsot, sanāca uz sudraba - pelēcīgo pusi, viņai neapmierināja un paņēma nodzina. Un noteica, ka tas viss ir dēļ hormonālajām problēmām, ka nevar iegūt toni.
CallMeAnnika @ 31.05.2025 18:19Cilvēkiem esot jāpasūta no Mašas, jo viņai drusciņ pietrūkstot līdz savam mērķim. Ja pasūtīs, tad viņai būs nodrošināts brīvs vakars, lai dotos uz Jūrmalu. :D
Es nebeigšu brīnīties, kā var šādi sevi pazemot.
Ja cilvēkiem nevajag nekam nederīgos UB un cukurotos pulverus, tad viņiem būs vienalga, vai Mašai jābrauc uz Jūrmalu vai uz Austrāliju.
CallMeAnnika @ 31.05.2025 18:21Kas notiek ar Sintijas krūtīs šodienas otrajā storijā, kur rāda brokastu šķīvi? :D
Mashka Kakashka @ 31.05.2025 21:13WATAFAK?! ? Tās krūtis, sausie mati, netīrie nagi. Viņa atgādina Rumbulas prostitūtu. ? Šis būs mans jaunais guilty pleasure.
uz viņu ir pretīgi skatīties, klausīties to šļupstēšanu un bezsakaru vispār ārprāts. Ausis asiņo. Tad labāk maša, vismaz šobrīd neizskatās pēc bomzes. Šitā sintija toč kā no maskačkasMashka Kakashka @ 31.05.2025 21:13WATAFAK?! ? Tās krūtis, sausie mati, netīrie nagi. Viņa atgādina Rumbulas prostitūtu. ? Šis būs mans jaunais guilty pleasure.
Drīz redzēsim, cik Sintijai būs algas čeks par maiju. :D Aprīlī bija 31 eiro (aptuveni puse nauda, ko tāpat nevar izņemt, puse dāvanu nauda). :DMashka Kakashka @ 31.05.2025 21:13WATAFAK?! ? Tās krūtis, sausie mati, netīrie nagi. Viņa atgādina Rumbulas prostitūtu. ? Šis būs mans jaunais guilty pleasure.
Mashka Kakashka @ 31.05.2025 21:13WATAFAK?! ? Tās krūtis, sausie mati, netīrie nagi. Viņa atgādina Rumbulas prostitūtu. ? Šis būs mans jaunais guilty pleasure.
vai man dieniņ😂😂😂😂 rēcu kā kutināta😁😁😁😁😁😁😁Mashka Kakashka @ 31.05.2025 21:13WATAFAK?! ? Tās krūtis, sausie mati, netīrie nagi. Viņa atgādina Rumbulas prostitūtu. ? Šis būs mans jaunais guilty pleasure.
viņa izmazgājusi matus- jēziņ, tos feikos viņa nav kopusi vispār necik… no pašas matiem mazas kripatas palikušas.ZANZEZAN @ 31.05.2025 22:46uz viņu ir pretīgi skatīties, klausīties to šļupstēšanu un bezsakaru vispār ārprāts. Ausis asiņo. Tad labāk maša, vismaz šobrīd neizskatās pēc bomzes. Šitā sintija toč kā no maskačkas
Vārdotāja @ 01.06.2025 09:38viņa izmazgājusi matus- jēziņ, tos feikos viņa nav kopusi vispār necik… no pašas matiem mazas kripatas palikušas.
Ziniet, tur diemžēl jau pa gabalu ož pēc nepieciešamības sevi kàdam pierādīt, nabadzības utt.
Kača kļūdās, sakot, ka var lietot pilnīgi visi. Biznesā vienalga, kas notiek ar citu veselību.amnēzija @ 01.06.2025 13:25Njā, par omegu nekad nav bijuši komentāri, ka pirms lietošanas jānodod asins analīzes ?♀️ tur kur būtu jāpasaka, ka pirms lietošanas asins analīzes būtu nepieciešams nodot un būtu nepieciešams konsultēties ar ārstu, nepasaka neko.. ?
CallMeAnnika @ 01.06.2025 16:31Kača kļūdās, sakot, ka var lietot pilnīgi visi. Biznesā vienalga, kas notiek ar citu veselību.
“Lietojot kā ieteikts, zivju eļļa parasti tiek uzskatīta par drošu. Taču pārāk daudz zivju eļļas var palielināt asiņošanas risku un ietekmēt imūno reakciju. Tāpat nav skaidrs, vai zivju eļļa ir droša cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret jūras veltēm. Tāpēc, pirms uzsākt lietošanu, aprunājies ar savu ārstu vai farmaceitu,” piesaka farmaceite un piebilst, ka šis uztura bagātinātājs dažkārt var izraisīt vieglas blakusparādības, tostarp:
grēmas, sliktu dūšu vai caureju;
izsitumus;
zivju pēcgaršu;
sliktu elpu."