Piekrītu par Ilzi. Es pat sāku viņai sekot, jo storiji ir kļuvuši interesanti (ne viss, ko rāda, interesē, bet saturs ir labs).Mashka Kakashka @ 11.04.2025 16:43Egitas, nu jau var teikt ex komandas meitenei Ilzei Sniķerei bija jautājumu lodziņš Instagramā. Bija jautājums, kāpēc izlēma vairs aktīvi nedarboties Joyou. Ilze atbildēja, ka viņa darbojās jau 4 gadus, bija daudzas nianses, kas izbesīja, vienkārši apnika darīt vienu un to pašu, un viņa neredzēja sen nekādu izaugsmi.
Egita, tad kā tur ir ar to izaugsmi tavā komandā, ja tavas komandas nu jau ex meitene saka, ka izaugsme nebija? ??????
Bet prieks par Ilzi, viņas profils tiešām palicis ļoti baudāms, kad beidzot tas sūda Joyou tur vairs nav redzams.
Redwine @ 11.04.2025 17:56
Tā pati Džolija , kur viņa ir !? Kāda tad viņai izaugsme ? Labāk būtu tik ar savu Celmu pasauli strādājusi , jēga lielāka un saturs baudāmāks
EmilijaArm @ 11.04.2025 18:10Bija tāda Skrastīte, tā vēl tusē pa NL?
Skābene @ 11.04.2025 18:27Es skatos ka Vasiļevskai arī pa tv neiet visai labi. Jau kādu 5 x intervē Daugaviņu, jo gan jau viņš nespēja atteikt interviju radu būšanas dēļ. Vairs jau nav ko nointervēt. Vispār jau arī daudzi nemaz to neskatās, bet tin pāri.
Skābene @ 11.04.2025 18:27Es skatos ka Vasiļevskai arī pa tv neiet visai labi. Jau kādu 5 x intervē Daugaviņu, jo gan jau viņš nespēja atteikt interviju radu būšanas dēļ. Vairs jau nav ko nointervēt. Vispār jau arī daudzi nemaz to neskatās, bet tin pāri.
sauliiite.paula @ 11.04.2025 21:06Tu tak esi slima Katrīne??? nodzērusi savas smadzenes ar cukuru??
Par šo sasmējos?? Katrīni jau ar varētu dēvēt par prastu lauku meiteni, kurai manieres nav.
sauliiite.paula @ 11.04.2025 21:06Tu tak esi slima Katrīne??? nodzērusi savas smadzenes ar cukuru??
Par šo sasmējos?? Katrīni jau ar varētu dēvēt par prastu lauku meiteni, kurai manieres nav.
EmilijaArm @ 11.04.2025 18:10Bija tāda Skrastīte, tā vēl tusē pa NL?
sauliiite.paula @ 11.04.2025 20:43Piekrītu par to, ka Katrīne ir sevi izsmēlusi, kā intervētāja. Viņai nepiestāv šis amats, viņā nav nekādas odziņas. Tāda prasta, viņas ģērbšanās stils reizēm arī ir par prastu.
Dzollie 2022.gada sākumā divus mēnešus pēc kārtas sasniedza Star kvalifikāciju. Ar to arī viss beidzās. :D Un tajā laikā pat Star neskaitījās kā līdera kvalifikācija.amnēzija @ 11.04.2025 18:11
Viņai profilā norādīts, ka viņa esot līdere JOYOU. Šis gan interesanti - kopš kura laika? ?
Intervijas ar Daugaviņu ir vairākās sērijās, tāpat kā tas bija ar Jūliju Krūmiņu un vēl kaut ko. Gan jau Katrīne var ieteikt cilvēkus, ko intervēt, bet tāpat šova konceptu un gala vārdu nosaka producenti.Skābene @ 11.04.2025 18:27Es skatos ka Vasiļevskai arī pa tv neiet visai labi. Jau kādu 5 x intervē Daugaviņu, jo gan jau viņš nespēja atteikt interviju radu būšanas dēļ. Vairs jau nav ko nointervēt. Vispār jau arī daudzi nemaz to neskatās, bet tin pāri.
Es gan neesmu redzējusi sižetus ar viņu, bet labāk rādīt cilvēkus, kuri ir sasnieguši daudz, kuri spēj iedvesmot, nekā kārtējās pabiras un suņu bendes.loija @ 11.04.2025 20:31
Ļoti garlaicīgi sižeti ar viņu šajā sezonā. Nav arī manieres, lai intervētu. Izsmelta. Daugaviņš. Nu cik var viņu rādīr? Garlaicīgs.
Kača raksta, ka kausiņā ir 25g pulvera, bet tā nav patiesība. Kausā ir 30g, un uz 30g porcijas ir 18g cukurs. Un CUKURS IR UN PALIEK CUKURS.sauliiite.paula @ 11.04.2025 21:06Tu tak esi slima Katrīne??? nodzērusi savas smadzenes ar cukuru??
Jo Kača uzskata cilvēkus par muļķiem. Tos, kuri grib pieteikties Joyou, un tie, kuri ir.amnēzija @ 11.04.2025 21:15
Kāpēc tās džodžistes nespēj pieņemt, ka cilvēki paliek viedāki un vairāk seko līdzi produkta sastāvam, pirms vēlas to iegādāties? ? Kāpēc tikai forumnieces pajautās, cik produktā ir cukura? ?