Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 5077
Reģ: 14.09.2024
Interesanti, kur Egita lasa, kaut kādu vīru un bērnu apsmiešanu?
Bērni jau nu te tiek likti mierā, un, ja arī tiek pieminēti, tad neviens nav izsmiets. Drīzāk ir žēluma izteikšana Maškas bērniem, ka tā jāaug.
Par vīriem - jā, nu par Katrīnes Pēteri te pasmīkņāja. Bet pats jau ne bez vainas - ņirgājās par to nabaga indiešu viesmīli, mētādams nez kādu nazi no sevis, jo, redz, ir pilots un pelna vairāk kā oficiants. Un paša angļu valoda jau nebija nekāda izcilā, lai vēl ņirgātos par to, ka indietis nesaprot.
Tas arī viss, ņirgājies par citiem, kā Egita saka, karma atnāk atpakaļ.
06.04.2025 19:00 |

Patīk
Reitings 54354
Reģ: 12.10.2022
amnēzija @ 06.04.2025 14:16
Ja tā sīkāk papēta to čeku, tad sanāk, ka tas algas čeks sastāv pamatā no komandas darba un bonusiem. No tiem 2144.70€ ko saņēmusi Vanaga, individuālais apjoms ir tikai 5.22€ vērtībā ?
Vanagas čeks bez ceturkšņa prēmijas būtu 1100 eiro, vēl jānoskaita nodokļi. Un tas ir "līdera" čeks. :D
06.04.2025 20:15 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
Redwine @ 06.04.2025 10:22
Maška gada māti tagad no sevis tēlo tagad , kad bērniem dzimšanas dienas uz sadarbībām . Pat arī dāvanas . Pag gad , kad plika dirsa bija un nebija sadarbības , tā Neits neko pelnījis nebija un Vitai viena kūka kopā ar draudzenes bērnu bija . Smiekli nāk kā tēlo no sevis sazin ko
nahaļavu viņa piesūtiīja arī bēbīšiem pa balonam. Ja pašai jāpērk, tad pasaka, ka viss ir, nav jēgas, nav pelnījuši. Tagad, pēkšņi, dāvanas visiem bebīšiem, ja kādam dz.d. aha, kā tad.
06.04.2025 20:49 |

Reitings 2671
Reģ: 15.09.2023
Egita saka, ka šeit aprunā un izsmej vīrus un bērnus. Egita, parādi man kaut vienu komentāru kur šeit izsmej bērnus? Šeit bērnus neviens neizsmej, arī vīrus ne. Mēs izsakām līdzjūtību bērniem, ka viņiem jāaug ar tādām mātēm kā Egita un Marija. Egita, kura iet UZ logopēdu un par Mariju kā māti, labāk paklusēšu, jo tur būs tikai lamuvārdi. Bērnus šeit neviens neaprunā un neizsmej, tukšpaure, tu!
06.04.2025 21:23 |

Reitings 2671
Egita: ..izsmietu bērnus, jā ticat man, par bērniem ļoti smejās un izņirgājas un tikai atceraties vienu lietu, vai ne, ka šādi cilvēki, kuri dara tā, karma vienmēr atmaksājas un atnāk atpakaļ par to ko dara..
Egita, es tev vēlreiz saku, bērnus šeit neviens neizsmej un neņirgājas, bet par karmu piekrītu. Egita un Marija jau pašas izjūt karmas sekas ar Joyou, ievilināja jaunās māmiņas, kuras iztērēja naudu mēslos, tagad pašas vairs neko nepelna, Marija parādos līdz sūda vircai. 😁 Aha, Egita, karma Jums abām ļoti labi strādā. 😁 Egita, cik tu nopelni mēnesī bez Pro Club izmaksas? Ap 1000 eiro sanāk uz rokas, pēc nodokļu nomaksas? 😁
06.04.2025 21:27 |

Reitings 2671
Egita: ..tagad pieķerās klāt algas čekiem un pilnīgi ar trīcošām rokām , nu izmisīgi, nezin, kur pasūdzēties, kur ko ielikt, ak Dievs, viņas tur nopelna, kāpēc viņas nopelna vispār, jo, ja saprastu angļu valodu, tad tajā čekā, algas čekā viss skaidri pa punktiem ir uzrakstīts un ir skaidri un gaiši uzrakstīts, kura summa tiek izmaksāta uz konta. Tā kā jā, nu, ja nezina angļu valodu, nu tad čābīgi ir, jā..
Nu jā, Egita, ja nezini Latvijas likumdošanu, tas es tev arī varu teikt, ka tev tā diezgan čābīgi ir, jā. 😁 Egita, pasaki man labāk, kāpēc neviena no Jums, ne tu, ne Vasiļevska, ne citas nenorāda, ka no tām algas čeku summām pašām ir jānomaksā nodokļi? M? Saki nu? Kāpēc? 😁 Lai stulbus cilvēkus pievilinātu ar lielākām summām, kuras neatbilst patiesībai? Jo neviens tak nepavilksies uz to, ja ieliksi, ka pēc nodokļiem saņem labi ja 1000 eiro uz rokas. Nu čābīgi, Egita, dikti čābīgi tev ar to likumdošanas pārzināšanu un patērētāju maldināšanu. 😁
06.04.2025 21:39 |

Reitings 2671
Viss kas jāzina par Vasiļevskas intelektu. Vasiļevska: ..viņām no tā ir nodokļi jāmaksā, a jums no sava darba nav nodokļi jāmaksā, nesaprotu, kas tas tāds ir, jūs tā kā par kreiso kaut kur strādājat?!
Vasiļevska, netaisi kaunu sev. 😁 Drausmas! Cilvēks, ja strādā oficiālā darbā, nu ne tādā kā Joyou piradmīdshēmā, tad nodokļus par cilvēku maksā uzņēmums, nevis viņš pats. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Kāds kauns. Nu tiešām! 😁😁 It kā dzer Joyou jauno sūdu Brainbuzz, bet gudrāka kā nepaliek, tā nepaliek. 😁
Gribēju vēl iesmiet par to kā Vasiļevska reklamēja omegas pastilas, kas tas esot revolucionārs izgudrojums, tehnoloģija, kas nav kāds viens eļļas blāķis, kas ieveļas iekšā, bet LOL, NAU VĒRC! 😁😁😁😁 P.S. Es omegu lietoju gadiem, nav ne eļļas blāķis, ne zivs garša, ne maksā tādu naudu kā Joyou sūds. 😁
06.04.2025 22:07 |

Reitings 9385
Reģ: 01.07.2024
Kača prasa, lai kāds no sekotājiem nosaka diagnozi viņas nelabvēļiem. Neesmu sekotājs, bet kā vidējais medicīniskais personāls dāvinu tev savus novērojumus, ņem par labu, kvīna. Tātad, nestabila, histēriska personība, izteikts runas defekts, kas pastiprinās satraukuma brīžos. Skaļi smiekli nevietā, ātra, juceklīga runa, pārmērīga žestikulēšana. Diagnozi nevaru noteikt, bet ieteiktu vērsties pie speciālistiem.
06.04.2025 22:19 |

Patīk
Reitings 54354
Tastastas @ 06.04.2025 17:12

Droši vien PTAC viņai īsti nebūs, kur piesieties, jo būs kā ar līgumiem un sīko druku.
Viss jau ir rakstīts, kas ir ceļojumiem, kas ir precēm un cik ir reāli kontā. Bet viss jau ir atkarīgs no tā, kā pasniedz, vai izceļ to lielāko skaitli, kas nav reālā summa, ko saņem kontā, vai arī to, ko reāli saņem. Un, protams, ka izcelt 20k ir daudz pievilcīgāk kā 15k.
Vēl līdz galam nevarēja saprast to tekstu, ka kompānija izmaksājot ar kaut kādu PVN, ko tad viņa VID skaita, un tā summa čekā esot īstā alga. Kāpēc tad algas čekā netiek uzrādīts viss, arī tas mistiskais PVN? Manā algas lapiņā viss uzrādīts - cik saņem algā, kādas piemaksas, un cik un kādi nodokļi tiek maksāti. Gan jau kaut kas līdz galam tīrs tur nav.
Ko viņa tur stāsta - kompānija man samaksā vairāk, čeks plus PVN? Pati aizmirsusi, kā rādījusi, ka maksājusi PVN un gaudusies, ka lieli nodokļi? Sanāk, ka SIA SJN System maksā gan par savas firmas PVN, gan Kačai vēl nomaksā viņas uzņēmuma PVN? :D :D Ko viņa vispār pateica?
Tad jau arī Egitai "samaksā vairāk", alga + PVN, bet kaut kā Egitas nodokļu parāds bija pieaudzis pat līdz 6k, vai vairāk. :D Ko var muldēt?
06.04.2025 22:30 |

Reitings 2939
Reģ: 17.03.2022
Vasiļevska-ja Tava kontā ieripo tik, cik tajā čekā ir norādīts,,,,, par ko taa cepies????? 😅😅😅 Ja viss būtu tik smuki, būtu mierīga un nepsihotu!!!!
06.04.2025 22:31 |

Patīk
Reitings 54354
Mashka Kakashka @ 06.04.2025 21:39
Egita: ..tagad pieķerās klāt algas čekiem un pilnīgi ar trīcošām rokām , nu izmisīgi, nezin, kur pasūdzēties, kur ko ielikt, ak Dievs, viņas tur nopelna, kāpēc viņas nopelna vispār, jo, ja saprastu angļu valodu, tad tajā čekā, algas čekā viss skaidri pa punktiem ir uzrakstīts un ir skaidri un gaiši uzrakstīts, kura summa tiek izmaksāta uz konta. Tā kā jā, nu, ja nezina angļu valodu, nu tad čābīgi ir, jā..
Nu jā, Egita, ja nezini Latvijas likumdošanu, tas es tev arī varu teikt, ka tev tā diezgan čābīgi ir, jā. ? Egita, pasaki man labāk, kāpēc neviena no Jums, ne tu, ne Vasiļevska, ne citas nenorāda, ka no tām algas čeku summām pašām ir jānomaksā nodokļi? M? Saki nu? Kāpēc? ? Lai stulbus cilvēkus pievilinātu ar lielākām summām, kuras neatbilst patiesībai? Jo neviens tak nepavilksies uz to, ja ieliksi, ka pēc nodokļiem saņem labi ja 1000 eiro uz rokas. Nu čābīgi, Egita, dikti čābīgi tev ar to likumdošanas pārzināšanu un patērētāju maldināšanu. ?
Egita taču pati no angļu valodas neko nesaprot. :D VIsos pasākumos, kur uzstājusies, ir tulks no latviešu uz angļu vai krievu valodu.
6 gadus attīstoties, kā viņa stāsta, vajadzētu mācēt pastāstīt par "savu biznesu", ne tā? :D :D
06.04.2025 22:45 |

Patīk
Reitings 54354
Mashka Kakashka @ 06.04.2025 22:07
Viss kas jāzina par Vasiļevskas intelektu. Vasiļevska: ..viņām no tā ir nodokļi jāmaksā, a jums no sava darba nav nodokļi jāmaksā, nesaprotu, kas tas tāds ir, jūs tā kā par kreiso kaut kur strādājat?!
Vasiļevska, netaisi kaunu sev. ? Drausmas! Cilvēks, ja strādā oficiālā darbā, nu ne tādā kā Joyou piradmīdshēmā, tad nodokļus par cilvēku maksā uzņēmums, nevis viņš pats. ?????????? Kāds kauns. Nu tiešām! ?? It kā dzer Joyou jauno sūdu Brainbuzz, bet gudrāka kā nepaliek, tā nepaliek. ?
Gribēju vēl iesmiet par to kā Vasiļevska reklamēja omegas pastilas, kas tas esot revolucionārs izgudrojums, tehnoloģija, kas nav kāds viens eļļas blāķis, kas ieveļas iekšā, bet LOL, NAU VĒRC! ???? P.S. Es omegu lietoju gadiem, nav ne eļļas blāķis, ne zivs garša, ne maksā tādu naudu kā Joyou sūds. ?
Interesanti, ka kārtējo reizi uzsver inovatīvo produktu, ka Omegas ir pastilas veidā, bet es jau sen dzeru FJORD Strong Omega-3, kuras jau sen ir pastilu veidā.
06.04.2025 22:50 |

Reitings 3637
Reģ: 10.04.2022
Egitas stāstījums storijos copy paste no Kačas😀 itkā dzer vitamīnus, bet kā debīlas tā debīlas😀😀
06.04.2025 22:55 |

Reitings 7174
Reģ: 20.09.2022
Es nezinu kurai trīc rokas, bet Egita to ļoti pat 2x uzsvēra, ka te forumā rakstot trīcošām rokām 🙄😂 Tas no pieredzes vai kāpēc tik liela pārliecība par šo? 🤔
"... cik cilvēki ir slimi. Un tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši. Tā nav vienkārši apsēstība, tas jau ir kaut kāds smadzenēs jau nu, tas ir kaut kāda tā ir slimība īstenībā, kur man liekas vajadzīga speciālistu palīdzība. Un mēs jau pat daļēji zinam dažas personas, kur varētu nodot sveicienus, jo mes zinam kuras tās ir, kuras to dara.." (Egita) - man izklausās, ka šeit arī kaut kāda palīdzība ir nepieciešama. "Tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši".. 🫣
06.04.2025 23:19 |

Reitings 207
Reģ: 06.09.2024
amnēzija @ 06.04.2025 23:19
Es nezinu kurai trīc rokas, bet Egita to ļoti pat 2x uzsvēra, ka te forumā rakstot trīcošām rokām ?? Tas no pieredzes vai kāpēc tik liela pārliecība par šo? ?
"... cik cilvēki ir slimi. Un tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši. Tā nav vienkārši apsēstība, tas jau ir kaut kāds smadzenēs jau nu, tas ir kaut kāda tā ir slimība īstenībā, kur man liekas vajadzīga speciālistu palīdzība. Un mēs jau pat daļēji zinam dažas personas, kur varētu nodot sveicienus, jo mes zinam kuras tās ir, kuras to dara.." (Egita) - man izklausās, ka šeit arī kaut kāda palīdzība ir nepieciešama. "Tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši".. ?

Labs 😅
06.04.2025 23:33 |

Reitings 7174
CallMeAnnika @ 06.04.2025 22:50
Interesanti, ka kārtējo reizi uzsver inovatīvo produktu, ka Omegas ir pastilas veidā, bet es jau sen dzeru FJORD Strong Omega-3, kuras jau sen ir pastilu veidā.

Tavējās pastilas nav ražotas, izmantojot ConCordix tehnoloģoju, kas nodrošina labāku uzsūkšanos organismā. Tas ir tas ar ko viņas lielās. Tas nekas, ka citu ražotāju uztura bagātinātāji arī labi uzsūcas organismā, bet viņām jāuzsver, ka viņu kompānijas prece ir vislabākā, jo ir tā patentētā ConCordix tehnoloģija izmantota 😂
06.04.2025 23:39 |

Reitings 7174
Es nezinu kurai trīc rokas, bet Egita to ļoti pat 2x uzsvēra, ka te forumā rakstot trīcošām rokām ?? Tas no pieredzes vai kāpēc tik liela pārliecība par šo? ?
"... cik cilvēki ir slimi. Un tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši. Tā nav vienkārši apsēstība, tas jau ir kaut kāds smadzenēs jau nu, tas ir kaut kāda tā ir slimība īstenībā, kur man liekas vajadzīga speciālistu palīdzība. Un mēs jau pat daļēji zinam dažas personas, kur varētu nodot sveicienus, jo mes zinam kuras tās ir, kuras to dara.." (Egita) - man izklausās, ka šeit arī kaut kāda palīdzība ir nepieciešama. "Tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši".. ?

Un jā, ja jau zina kuras tās personas ir, kāpēc tad Katrīnei ir jautājumi pie PTAC par personu datiem, kuras tās sūdzības raksta? Tad lai pa taisno nosūta speciālistus, kāpēc PTAC jātraucē ar šādiem jautājumiem? 🤔🙄
06.04.2025 23:46 |

Reitings 6538
Reģ: 10.01.2023
amnēzija @ 06.04.2025 23:46

Un jā, ja jau zina kuras tās personas ir, kāpēc tad Katrīnei ir jautājumi pie PTAC par personu datiem, kuras tās sūdzības raksta? Tad lai pa taisno nosūta speciālistus, kāpēc PTAC jātraucē ar šādiem jautājumiem? ??
tač tukša diršana. Iedomājas, ka viņas ir tik īpašas, lai atmaskotu te cilvēkus.
Egita pati te sēž caur profilu un komentē😆😆😆 tāpat kā Kača.
Haipiņš tikai statistikas celšanai
06.04.2025 23:53 |

Reitings 6538
Egitai būs ko pārrunàt ar savu manikīri. Tā ar sadomājusies, ka viņai kāds seko un viņu vajā😁😁 šitās nav kaut kādas pēckovida blaknes??
Nu ka šķiet, ka esi tik ievērīgas cienīga, lai vispār par tevi interesētos😁😁😁
06.04.2025 23:56 |

Reitings 6538
Erna @ 06.04.2025 22:19
Kača prasa, lai kāds no sekotājiem nosaka diagnozi viņas nelabvēļiem. Neesmu sekotājs, bet kā vidējais medicīniskais personāls dāvinu tev savus novērojumus, ņem par labu, kvīna. Tātad, nestabila, histēriska personība, izteikts runas defekts, kas pastiprinās satraukuma brīžos. Skaļi smiekli nevietā, ātra, juceklīga runa, pārmērīga žestikulēšana. Diagnozi nevaru noteikt, bet ieteiktu vērsties pie speciālistiem.
nebūs šizofrēnijai kas līdzīgs?
06.04.2025 23:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits