Vanagas čeks bez ceturkšņa prēmijas būtu 1100 eiro, vēl jānoskaita nodokļi. Un tas ir "līdera" čeks. :Damnēzija @ 06.04.2025 14:16Ja tā sīkāk papēta to čeku, tad sanāk, ka tas algas čeks sastāv pamatā no komandas darba un bonusiem. No tiem 2144.70€ ko saņēmusi Vanaga, individuālais apjoms ir tikai 5.22€ vērtībā ?
nahaļavu viņa piesūtiīja arī bēbīšiem pa balonam. Ja pašai jāpērk, tad pasaka, ka viss ir, nav jēgas, nav pelnījuši. Tagad, pēkšņi, dāvanas visiem bebīšiem, ja kādam dz.d. aha, kā tad.Redwine @ 06.04.2025 10:22Maška gada māti tagad no sevis tēlo tagad , kad bērniem dzimšanas dienas uz sadarbībām . Pat arī dāvanas . Pag gad , kad plika dirsa bija un nebija sadarbības , tā Neits neko pelnījis nebija un Vitai viena kūka kopā ar draudzenes bērnu bija . Smiekli nāk kā tēlo no sevis sazin ko
Ko viņa tur stāsta - kompānija man samaksā vairāk, čeks plus PVN? Pati aizmirsusi, kā rādījusi, ka maksājusi PVN un gaudusies, ka lieli nodokļi? Sanāk, ka SIA SJN System maksā gan par savas firmas PVN, gan Kačai vēl nomaksā viņas uzņēmuma PVN? :D :D Ko viņa vispār pateica?Tastastas @ 06.04.2025 17:12
Droši vien PTAC viņai īsti nebūs, kur piesieties, jo būs kā ar līgumiem un sīko druku.
Viss jau ir rakstīts, kas ir ceļojumiem, kas ir precēm un cik ir reāli kontā. Bet viss jau ir atkarīgs no tā, kā pasniedz, vai izceļ to lielāko skaitli, kas nav reālā summa, ko saņem kontā, vai arī to, ko reāli saņem. Un, protams, ka izcelt 20k ir daudz pievilcīgāk kā 15k.
Vēl līdz galam nevarēja saprast to tekstu, ka kompānija izmaksājot ar kaut kādu PVN, ko tad viņa VID skaita, un tā summa čekā esot īstā alga. Kāpēc tad algas čekā netiek uzrādīts viss, arī tas mistiskais PVN? Manā algas lapiņā viss uzrādīts - cik saņem algā, kādas piemaksas, un cik un kādi nodokļi tiek maksāti. Gan jau kaut kas līdz galam tīrs tur nav.
Egita taču pati no angļu valodas neko nesaprot. :D VIsos pasākumos, kur uzstājusies, ir tulks no latviešu uz angļu vai krievu valodu.Mashka Kakashka @ 06.04.2025 21:39Egita: ..tagad pieķerās klāt algas čekiem un pilnīgi ar trīcošām rokām , nu izmisīgi, nezin, kur pasūdzēties, kur ko ielikt, ak Dievs, viņas tur nopelna, kāpēc viņas nopelna vispār, jo, ja saprastu angļu valodu, tad tajā čekā, algas čekā viss skaidri pa punktiem ir uzrakstīts un ir skaidri un gaiši uzrakstīts, kura summa tiek izmaksāta uz konta. Tā kā jā, nu, ja nezina angļu valodu, nu tad čābīgi ir, jā..
Nu jā, Egita, ja nezini Latvijas likumdošanu, tas es tev arī varu teikt, ka tev tā diezgan čābīgi ir, jā. ? Egita, pasaki man labāk, kāpēc neviena no Jums, ne tu, ne Vasiļevska, ne citas nenorāda, ka no tām algas čeku summām pašām ir jānomaksā nodokļi? M? Saki nu? Kāpēc? ? Lai stulbus cilvēkus pievilinātu ar lielākām summām, kuras neatbilst patiesībai? Jo neviens tak nepavilksies uz to, ja ieliksi, ka pēc nodokļiem saņem labi ja 1000 eiro uz rokas. Nu čābīgi, Egita, dikti čābīgi tev ar to likumdošanas pārzināšanu un patērētāju maldināšanu. ?
Interesanti, ka kārtējo reizi uzsver inovatīvo produktu, ka Omegas ir pastilas veidā, bet es jau sen dzeru FJORD Strong Omega-3, kuras jau sen ir pastilu veidā.Mashka Kakashka @ 06.04.2025 22:07Viss kas jāzina par Vasiļevskas intelektu. Vasiļevska: ..viņām no tā ir nodokļi jāmaksā, a jums no sava darba nav nodokļi jāmaksā, nesaprotu, kas tas tāds ir, jūs tā kā par kreiso kaut kur strādājat?!
Vasiļevska, netaisi kaunu sev. ? Drausmas! Cilvēks, ja strādā oficiālā darbā, nu ne tādā kā Joyou piradmīdshēmā, tad nodokļus par cilvēku maksā uzņēmums, nevis viņš pats. ?????????? Kāds kauns. Nu tiešām! ?? It kā dzer Joyou jauno sūdu Brainbuzz, bet gudrāka kā nepaliek, tā nepaliek. ?
Gribēju vēl iesmiet par to kā Vasiļevska reklamēja omegas pastilas, kas tas esot revolucionārs izgudrojums, tehnoloģija, kas nav kāds viens eļļas blāķis, kas ieveļas iekšā, bet LOL, NAU VĒRC! ???? P.S. Es omegu lietoju gadiem, nav ne eļļas blāķis, ne zivs garša, ne maksā tādu naudu kā Joyou sūds. ?
amnēzija @ 06.04.2025 23:19Es nezinu kurai trīc rokas, bet Egita to ļoti pat 2x uzsvēra, ka te forumā rakstot trīcošām rokām ?? Tas no pieredzes vai kāpēc tik liela pārliecība par šo? ?
"... cik cilvēki ir slimi. Un tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši. Tā nav vienkārši apsēstība, tas jau ir kaut kāds smadzenēs jau nu, tas ir kaut kāda tā ir slimība īstenībā, kur man liekas vajadzīga speciālistu palīdzība. Un mēs jau pat daļēji zinam dažas personas, kur varētu nodot sveicienus, jo mes zinam kuras tās ir, kuras to dara.." (Egita) - man izklausās, ka šeit arī kaut kāda palīdzība ir nepieciešama. "Tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši".. ?
CallMeAnnika @ 06.04.2025 22:50Interesanti, ka kārtējo reizi uzsver inovatīvo produktu, ka Omegas ir pastilas veidā, bet es jau sen dzeru FJORD Strong Omega-3, kuras jau sen ir pastilu veidā.
amnēzija @ 06.04.2025 23:19Es nezinu kurai trīc rokas, bet Egita to ļoti pat 2x uzsvēra, ka te forumā rakstot trīcošām rokām ?? Tas no pieredzes vai kāpēc tik liela pārliecība par šo? ?
"... cik cilvēki ir slimi. Un tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši. Tā nav vienkārši apsēstība, tas jau ir kaut kāds smadzenēs jau nu, tas ir kaut kāda tā ir slimība īstenībā, kur man liekas vajadzīga speciālistu palīdzība. Un mēs jau pat daļēji zinam dažas personas, kur varētu nodot sveicienus, jo mes zinam kuras tās ir, kuras to dara.." (Egita) - man izklausās, ka šeit arī kaut kāda palīdzība ir nepieciešama. "Tu vienkārši saproti, bet tas nav vienkārši".. ?
tač tukša diršana. Iedomājas, ka viņas ir tik īpašas, lai atmaskotu te cilvēkus.amnēzija @ 06.04.2025 23:46
Un jā, ja jau zina kuras tās personas ir, kāpēc tad Katrīnei ir jautājumi pie PTAC par personu datiem, kuras tās sūdzības raksta? Tad lai pa taisno nosūta speciālistus, kāpēc PTAC jātraucē ar šādiem jautājumiem? ??
Egitai būs ko pārrunàt ar savu manikīri. Tā ar sadomājusies, ka viņai kāds seko un viņu vajā😁😁 šitās nav kaut kādas pēckovida blaknes??amnēzija @ 06.04.2025 23:19Es nezinu kurai trīc rokas, bet Egita to ļoti pat 2x uzsvēra, ka te forumā rakstot trīcošām rokām ?? Tas no pieredzes vai kāpēc tik liela pārliecība par šo? ?
nebūs šizofrēnijai kas līdzīgs?Erna @ 06.04.2025 22:19Kača prasa, lai kāds no sekotājiem nosaka diagnozi viņas nelabvēļiem. Neesmu sekotājs, bet kā vidējais medicīniskais personāls dāvinu tev savus novērojumus, ņem par labu, kvīna. Tātad, nestabila, histēriska personība, izteikts runas defekts, kas pastiprinās satraukuma brīžos. Skaļi smiekli nevietā, ātra, juceklīga runa, pārmērīga žestikulēšana. Diagnozi nevaru noteikt, bet ieteiktu vērsties pie speciālistiem.