bet ir taču silikoni vai ne?brunettte @ 01.01.2025 19:25Ja reiz lika mākslīgos, varēja tak arī pacelt. Cieši kopā viņas nebūs, bet tai pašai Vasiļevskai viņas vismaz vienā augstumā ir un vienā līmenī. Te vairāk izskatās pēc tādām nolaistām kannām. Ticu, ka viņai ir ērti šādi, bet nu skats nav simpātisks.
Natali @ 01.01.2025 16:07katra uz savu pusi? Kā Tev pašai ir, cieši kopā? Skaistas krūtis, var atļauties staigāt, bez krūštura, skaidrs, ka nebūs tik augstu kā ar krūšturi, pat vīrieši saprot, ka krūšturis paceļ un saspiež kopā krūtis, bet te sievietes komentē… ?
Abām ir silikoni.Vārdotāja @ 01.01.2025 22:16bet ir taču silikoni vai ne?
Ja tā, tad nēsājot bez krūštura āda nostiepjās…
Vārdotāja @ 01.01.2025 22:16bet ir taču silikoni vai ne?
Ja tā, tad nēsājot bez krūštura āda nostiepjās…
Mashka Kakashka @ 01.01.2025 22:30
Jā, Marijai ir silikoni. Vienlaicīgi ielika silikonus un atsūca taukus. Pati pēc tam sūdzējās, ka ar tauku atsūkšanu neesot tas rezultāts kuru gaidīja, ka Vasiļevskai esot labāk atsūkti. Nu krūtis viņai arī ir diezgan pabriesmīgas uztaisītas, tur prasās diezgan daudz pacelt viņas uz augšu. Jo vairāk staigās bez krūštura, jo vairāk stiepsies uz leju. A naudiņas ta krūšu operācijai vairs nebūs.
Maša taisīja, ja nemaldos, pie Kremņeva un tā nebija sadarbība. Tajā laikā viņai bija nauda un Rafa vēl bija pie apvāršņa. Ja nu paveicas un Feldmanis iedod sadarbību. Tas dod ļoti daudziem influenceriem, bet kas Maša par influenceri?amnēzija @ 01.01.2025 23:19
Gan jau meklēs sadarbības. Ir iemīta taciņa.
CallMeAnnika @ 01.01.2025 23:35Maša taisīja, ja nemaldos, pie Kremņeva un tā nebija sadarbība. Tajā laikā viņai bija nauda un Rafa vēl bija pie apvāršņa. Ja nu paveicas un Feldmanis iedod sadarbību. Tas dod ļoti daudziem influenceriem, bet kas Maša par influenceri?
turkishpupi @ 02.01.2025 00:18https://failiem.lv/u/bdczj6dubp
ceru mani nenobanos…
tas gan ir pirms Īlona, bet tāpat
ceru mani nenobanos…
ceru mani nenobanos…
nene to es uzliku, lai nav īsti pa pliko te..🙈 viņa taču sevi filmē atkailinātu un vēl pati sevi pēta, cik “labi” izskatās 😆 zvaigznītes uz krūšu galiem ar uzliku, savādāk tur viss kā uz paplātes , ir arī bilde, kur Mamaša stringos sauļojas, kamēr kaimiņš pagalmā pļauj zāli 😀amnēzija @ 02.01.2025 04:15
Tā māksla uz stringiem ir viņas pašas radīta? ?
krmmm @ 02.01.2025 02:23
Ak kungs, es jau biju aizmirsusi, ka viņa agrāk stringos filmējās ?
Viņam nebija vienalga par Vitu, lidoja nākamajā dienā uz Latviju, kad Vita bija slima. Šobrīd izskatās, ka neinteresējas par bērniem, vien tas, ja Maša dotu viņam, tad viņš ir teicis, ka uzņemsies pilnu atbildību.truedeee @ 02.01.2025 14:24Rafam tiešām vienalga par saviem bērniem?
Vecākais bērns gan jau. Vai ja viņš ir pie tēva, tad 3gadnieks pieskatīja 1,5gadnieku.ZANZEZAN @ 02.01.2025 15:34Bizī bizīte maša. 2h pagulēt vanniņā, tagad gribētu pagulēt ar Ilonu. A kad tu vanniņā kas tavus bērnus skatījās? A kad tu gulēsi ar Ilonu, kas tavus bērnus skatīsies?
Gads jauns ieradumi vecie.
CallMeAnnika @ 02.01.2025 17:04Kas tad tā Egitai par stingro diētu, ka nevar ēst piena produktus? Veselība sabeigta no cukurotajiem pulveriem un litriem piena dienā?