Patie @ 05.07.2022 18:52Vai kāds zin, kur tagad strādā Sandra? Tik dīvaini, ka nesen lielījās, ka iet prom no darba un strādās tikai NL un te pēkšni redzu storijus kautkādā noliktavas kabūzī.
Zuziii @ 05.07.2022 20:13Atzīstas , kura no šejienes Katrīnei cenšas ielaizīties un dabūt par brīvu tos royal week produktus ?
Sauliete telegram salikusi visu saraksti ar meiteni no šī foruma.
Žēl ka nezin zem kāda nika slēpjas, būtu interesanti paskatīties ko tieši rakstījusi😁Patie @ 05.07.2022 21:17Tā meitene (kas gribēja bezmaksas produktus) gan izgāzās, te nu gan piekrītu Saulietei. Bet laikam tai meitenei pat kauns nav, tur jau zemē būtu jāielien no kauna
Zuziii @ 05.07.2022 20:13Atzīstas , kura no šejienes Katrīnei cenšas ielaizīties un dabūt par brīvu tos royal week produktus ?
Sauliete telegram salikusi visu saraksti ar meiteni no šī foruma.
Foto skatoties nav tā ka meitenei būtu liekais svars, bet nu jebkurā gadijumā, ja arī gribas nomest kādu kg, nevajag vienā vietā stāstīt cik viss slikti, bet tai pašā laikā, citur darbojas ar šo pašu produktu un vēl cenšas veidot mahinācijas, lai dabūtu bez maksas🙄Dalia @ 05.07.2022 22:36
Es pa ceļam uz mājām arī noklausījos visu to garo Saulietes penteri. Kas par kaunu šai “forumniecei”!
Es saprotu, ka ir pāris meitenes, kurām nepatīk NL produkti, citām nepatīk kādas konkrētas meitenes, bet te jau kauns un negods.
Neslavas celšana Forumam.
Šai “forumniecei” visa dzīve pakaļā, ar vīru nerunā, bērniņš slims, naudas nekādas nav, pašai liekais svars. Bet vai tāpēc ir jāmet kažoks uz otru pusi? Vienam dirsā lien, otru aprunā. Tādi cilvēki nevienam nepatīk.
Īstenībā, Sauliete vēl nosacīti normāli pasniedza situāciju. Es būtu krietni dusmīgāka, ja tādi šizo tērētu manu laiku.
Viņa arī nepublicēja.Dalia @ 05.07.2022 23:29Zuzuu10
Kur tad var redzēt viņas bildi? Sauliete tak teica, ka nepublicēs un lai kaunās klusībā
Zuzuu10 @ 05.07.2022 23:34Viņa arī nepublicēja.
Kristiāna Eglīte.
Es pati neatradu, draudzene man hakeris😁Dalia @ 06.07.2022 00:01
Tad nu tiešām jāsāk aizdomāties kādi cilvēki mums blakus. Pēc izskata tiešām izskatās, kā normāls cilvēks, bet tarakāni galvā.
Bet ZUzuu10 ka Tu vispār atradi? Kāds te ir Niks?
SaltedCaramel @ 06.07.2022 08:02https://www.delfi.lv/izklaide/stils/brinumpulverisu-biznesa-haizivis-no-krievijas-it-ka-atvadijusas-bet-ne-pavisam.d?id=54517862
mikina @ 05.07.2022 22:15Kur var apskatīties kāds DT ir katrai?