začeits @ 29.04.2024 09:41To foto dienu viņa ir sadirsusi pati ar savu attieksmi un nespēju/ negribēšanu savākties.
Nu vai tiešām vienu vienīgo dienu bija grūti sagludināt un nolikt jau gatavu uzvilkšanai apģērbu bērnam? IEPRIEKŠĒJĀ VAKARĀ, IBIO.
Tas, ka pēc viena bērna palaišanas uz skolu ir jāiet pagulēt, lai pēc tam palaistu otru uz dārziņu- nu kurš domājošs tā dara? Ja esi pamodies, tad nogādā abus bērnus pa iestādēm un miers. Brauc mājās un ej gulēt, ja tas tiešām ir tiiiik svarīgi.
Īlons esot maisījies pa kājām un brēcis- tā ir tava atbildība, ka viņš tā dara, kāpēc Vitai no tā jācieš un jākavē fotogrāfēšanās?
Nebija kur nolikt vāģi- par problēmu bija zināms jau iepriekš, nu tad tādā svarīgākā dienā izbrauc 5min ātrāk.
Bet storijos tas viss ir pasniegts tā, ka audzinātāja pie visa vainīga, jo redz viss kolektīvs nav gatavs gaidīt vienu dusošo princesi.
Un tas, ka nespēj atnest bildi laicīgi- klasika. Cik dienas viņa nespēja izsūtīt pārdotās drēbes? ? ? Nedēļu???? Kāpēc lai viņa censtos kaut kādu bilžu dēļ? Tur ārpus NL nekas cits nav prioritāte, nekad.
Sonic @ 29.04.2024 09:16Noklausījos Vucenes storijusi par bd un nu.. reti pretīga sieviete viņa ir. Ja viņa grib, lai viņas bērnu vienkārši pieskata un viss, tad lai ņem aukli. Vedot bērnu, kad nu ienāk prātā, pirmkārt tiek iztraucēts mācību process. Audzinātājai bērns ir jāuzņem un citiem bērniem zūd uzmanība šādos brīžos. Un tad var atkal visu pa jaunam darīt. Vest ēst ar citu grupiņu - atkal kaut kāds absurds. Mamaša nespēj ne aizvest bērnu laicīgi uz bd, kas viņai netālu no mājām, ne bērnu mājās pabarot.
Par bildēm - Vucene nav nekāda princese, kurai sarkanais paklājs jāizrulle priekšā. Ja audzinātājas konkrētā laikā uzņem foto, tad kā viņas var būt vainīgas pie tā, ka Vita nekad nav bildēs.
Par šo tēmu, ko V pacēla IG storijos, varētu ilgi un dikti diskutēt. Viņa tiešām ir aita. Tā necieņa pret bd personālu un tgd izvazāšana pa IG, jo kkas nav pa viņas prātam ir vnk neiedomājama. Es ceru, ka beidzot kāds saņemsies un to veceni izvazās un nolinčos tāpat kà viņa to dara ar citiem. No galvas līdz kājām. Ja par Didru ir IG prof Ietekmele, tad šai vajadzētu savu un screenot visus storijus, kur viņa ir pālī, kur viņa rāda savu kājstarpi, kur smejas par bullying starp saviem bērniem, kur stāsta, ka Neits pieskata sīčus vai Īlons viens vannā. Lai tas viss krājas un beigās nāk pār viņas galvu.
Man tiešām uznāca ļoti liela dusma pēc tiem bd storijiem. Ja nevajag apmācību nu tiešām, lai iet prom no bd un viss nevis tēlo svēto govi. Pretekle.
tas notiek dabīgi, speciāli baigi nav tas jāmāca. Ja dzīvotu džungļos ar mērkaķiem, tad gan būtu speciāli jāmāca prasmes, ko nekad nav redzējis. Cilvēks pàrņem visu, kas ir apkārt. Analfabēts, bez prasmēm sevi apkalpot vispār nav iespējams attīstītā sabiedrībā.Cilveeks @ 29.04.2024 09:43
Jā, mācās. Kaut vai zīmuli normāli noturēt rokās. Pašapkalpošanās prasmes. Pie mačkas toč to visu bērns apgūtu dārziņā, ne mājās, kur māre dzer, jājas un mūžīgi guļ un runā storijus.
varbūt tieši otrādāk, pieradīs pratīs mierīgi reaģēt uz nepierastām, jaunām situàcijām, kad kautkas nav pēc plāna.Lola12345 @ 29.04.2024 10:03Visām, kas neuzskata, ka bd ir jāuztver nopietni un var ierasties kad vien grib. Mums audzinātāja izskaidroja pavisam savādāk - kā jūs jūtaties, kad kavējat, ieejat kaut kur, kur visi jau dara kopā kaut ko? Labi? Vai, kā jums ir iekļauties bariņā (bd tās vairāk ir rotaļas), kad visi citi jau kopā kaut ko dara, ie sadraudzējušies, runājās? Kāpēc mēs nedomājam, ka bērniem ir emocijas un arī viņi nejūtās labi tādā situācijās? Tie bērni, kas regulāri kavē pēc tam visu dienu ir nervozāki, grūtāk iekļaujās un to var redzēt. Tāpēc, mums ir noteikums, ierasties pirms brokastīm, lai visi kopā iet pie galda, var mierīgi sasveicināties ar visiem un rītu sākt bez stresa. Tā ēšana ar citu grupiņu vsp kkāds absurds, iedomājos cik apjucis bērniņš jūtās, kad tā mētā…
Nitaris @ 29.04.2024 09:27kad tad bērnība būs, ja 2-3 gados jau nopietni “MĀCĀS”.
kaut kādās darba, lietišķās etiķetes vai taml. apmācībās dzirdēju tādu teoriju par šiem mūžīgajiem kavētājiem, kas kavē vienmēr un visu. Ka tas nav nekas cits, kā uzmanības deficīts, ko var aizpildīt vismaz ar kavēšanu. Ka cilvēks to apgūst jau agrā vecumā, neapzināti. Un tad skola rokā, kā dabūt VISU uzmanību uz sevi. Jo kurš pamana klasesbiedru, kurš laicīgi ierodas? Bet to, kas ienāk 10 min vēlāk, kad klasē jau kluss un visi jau raksta piem. kontroldarbu? Visi paceļ galvas un paskatās uz durvīm. Un pēc tam var vaidēt, ka slikta atzīme, jo es jau nokavēju.. utt.. Es pēc šī dzirdētā, nekad nekavēju. var taču pievērst sev uzmanību ar ko citu - piemēram, esi normāla un nekavē :DCilveeks @ 29.04.2024 09:47
Ir vecāki, kuri mūzdien kavē, nekad nevar iztaisīties utt. Visur. Jo cilvēks tāds vienkàrši ir. Šis ar ir tas gadījums, kad cilvēks vienkārši nekad un nekur nevar iztaisīties (ja nu vienīgi uz pišu un dzeršanu) un pie tā visi ir vainīgi, tikai ne pati, jo piecelties 15 min ātrāk ir priekš mīkstajiem.
Nitaris @ 29.04.2024 09:50tas notiek dabīgi, speciāli baigi nav tas jāmāca. Ja dzīvotu džungļos ar mērkaķiem, tad gan būtu speciāli jāmāca prasmes, ko nekad nav redzējis. Cilvēks pàrņem visu, kas ir apkārt. Analfabēts, bez prasmēm sevi apkalpot vispār nav iespējams attīstītā sabiedrībā.
marfina @ 29.04.2024 10:28kaut kādās darba, lietišķās etiķetes vai taml. apmācībās dzirdēju tādu teoriju par šiem mūžīgajiem kavētājiem, kas kavē vienmēr un visu. Ka tas nav nekas cits, kā uzmanības deficīts, ko var aizpildīt vismaz ar kavēšanu. Ka cilvēks to apgūst jau agrā vecumā, neapzināti. Un tad skola rokā, kā dabūt VISU uzmanību uz sevi. Jo kurš pamana klasesbiedru, kurš laicīgi ierodas? Bet to, kas ienāk 10 min vēlāk, kad klasē jau kluss un visi jau raksta piem. kontroldarbu? Visi paceļ galvas un paskatās uz durvīm. Un pēc tam var vaidēt, ka slikta atzīme, jo es jau nokavēju.. utt.. Es pēc šī dzirdētā, nekad nekavēju. var taču pievērst sev uzmanību ar ko citu - piemēram, esi normāla un nekavē :D
Slaims95 @ 29.04.2024 10:37Liekas nesakarīgs iemesls lai mestu ārā bērnu no BD. Tāpēc ka māte ar audzinātāju nemāk komunicēt un tāpēc ka bērns neēd brokastis ar saviem grupas biedriem?! Nu nezinu!
Anglija,durvis slēdz ciet pēc noteikta laika un ja regulāri kavē,tad iekšā neviens vairs nelaidis! Bērni ir piereģistrēti un viss! Ja sanāk emergency,tad protams savādāk! Bet nu es ar piekritu,ka nevar tā -kavēt regulari un tad brīnīties kāpēc man aizrāda! Tik B/D vietā es rakstītu formālas vēstules nevis Whatapp ! Privātie B/d ir daudz stingrāki !Candelaria @ 29.04.2024 10:42Mariju Spānijā ātri noliktu pie vietas?nevarētu tā vest kad iegribas 9 durvis vaļā un 9:10 durvis ciet. Nepaspēji pati vainīga raksti paskaidrojumu.
Klimpa @ 29.04.2024 10:49Lai arī Marija mēdz visu uztvert saasinātāk un bieži neredzēt notikumos savu vainu, tā audzinātāja pēc tām ziņām arī nešķiet patīkams cilvēks.