man arī nav tās labākās atsauksmes par Vitas dārziņa vadību, ir bijusi saskarsme, ļooti nelaipna sieviete, bet gan jau Vucāne ar deva pa korķiemCandelaria @ 19.04.2024 13:58
Gan jau lika samaksāt pilnu summu un negribēja dot sadarbību. Visu laiku bija labi un nu pēkšņi šausmu ieleja
Cocoth @ 19.04.2024 14:30Vakar teica, ka pēkšņi sapratusi, ka nav vienas lietas, lai izbrauktu no valsts un pat no pilsētas, varbūt pielēca, ka Vitai arī beidzot vajag autokrēsliņu
SantaC @ 19.04.2024 13:54
Diez vai stāvoklī, jo dropēt nav pārstājusi.
Gaisa jaucēja @ 19.04.2024 14:46man arī nav tās labākās atsauksmes par Vitas dārziņa vadību, ir bijusi saskarsme, ļooti nelaipna sieviete, bet gan jau Vucāne ar deva pa korķiem
Burberry @ 19.04.2024 15:16
Viņi pārvācas uz skaistu privātmāju!??
kokogle @ 19.04.2024 15:52Kā jums šķiet? Vuceena izstāstīs kaut ko vairāk vai tomēr cer,ka bd vadītāja sabīsies no krutās influenceres un atvainosies?
Jo es 100% domāju,ka Vucēna iepauz2 tikai tāpēc ar info un ceļ haipu. Ne jau bērnu izklaide viņai svarīga.
par ko man tajā csdd reel būtu jāliek like.Tur raudiens nāk ne smiekli.Es neatbalstu tik daudz reizes un punkts.Floren_ce @ 19.04.2024 16:15Tā Foxa tiešām ir tik toksiska. Kārtējo reizi sūdzas, ka cilvēki skatās viņas storijus un nespiež laikus. Vai tiešām viņa nesaprot, ka cilvēki (līdzīgi kā Vucēnas gadījumā) apmeklē viņas profilu, galvenokārt,lai pasmietos, vai šokētos?? Interesantākais, ka pati vienmēr pārmet ģimenei un apkārtējiem cilvēkiem viņu attieksmi, lai gan patiesībā problēma ir viņā pašā. Kā arī - tā viņas jaunā matu krāsa ir pilnīga antireklāma tam salonam, izskatās bēdīgi. ?
Varone1 @ 19.04.2024 16:21Kur var redzēt ka Vasiļevska pārdod dzīvokli?
Merilda @ 19.04.2024 16:14
Bērnu izklaide ir kārtējā reklāma bez norādēm.
Minniee17 @ 19.04.2024 17:09https://vm.tiktok.com/ZGeHQdV35/
Izlasīju tiesas spriedumu, un Kristaps nemaz nav prasījis mazu summu. Vienam vecākam 400 eiro mēnesī, kopā 800 eiro uz bērnu ir pietiekami daudz, lai nodrošinātu visu nepieciešamo. No bērna 800 eiro no abiem vecākiem kopā, viņam tiek nepilna puse. Par pārējo summu sponsorē Mariju.chihiro @ 17.04.2024 19:15
No kurienes spriedums?
Ja tā būtu jebkura cita sieviete - ok, tiesa diezgan normāli izvērtē, patīk, ka nolaida uz zemi par mājokli, pārtiku uc. Tiesa balstās uz to informāciju, kas ir tiesas rīcībā jeb čeki uc dokumenti. Realitātē mēs redzam/zinam, ka čeki tika vākti speciāli tiesai un tie veselības izdevumi ir dažas logopēda vizītes čeku vākšanas laikā un 1 psihologa apmeklējums pēc katrām nepatikšanām skolā.
Dzimšanas, vārda dienas izdevumi - mēs arī redzējām medus kūku no veikala, cik tā maksā, max 6 eur? Dāvanas nekādas. Bija izklaides kaut kādas (neatceros, kādas), nu tad max pa to dzimšanas dienu izgāja 60 eur.
Bet tiesa jau nesēž IG storijos un to visu neskatās, tiesa balstās tikai uz pušu sniegto info. Ja Kristapu viss apmierina, tad ok, ja nē, varēja mierīgi samazināt pat šos izdevumus.