Es ceru, ka tā sieviete viņu (kas uzdāvināja un ievilka sektā) cancellos kā māsīcu.Ieva333 @ 25.05.2022 00:16Kolēģe izrādās, ka bija iestajusies NL, iestāšanas paku - starta paku (detalas nesapratu) vinjai uzdavinaja uz 40. dzimsanas dienu masica, kura taja visa ir ieksha un pelna baigo pikji.
REdzeju, ka tie smartini metajas darba virtuve, bet nezinaju cik traki tur viss ir. Šodien atzinās, ka ir iztērējusi vairākus simtus par tiem sūdiem, bet neviens nepērk, jo vinai pasai nav Instagrams, nezinot kur pardot un bija domajusi, ka kolegi - mees, pirksim.
kumelite15 @ 25.05.2022 16:12viena lieta, ko esmu ieverojusi visai tai nlshicu kompanijai, kur ir vucens, laine, alise foxa, agneseboo utt, ka vinjam nonstopa pa rinki iet vedera virusi un vinas turpina tuset kopa un taa tas rotinieks tur rote forever, jo visu laiku kadu atkal dabon :D loti spilgti atceros, ka bija gan reize, kad foxa sika majs vema, gan cita reiza, kad vucenai abi sikie bija ar rotinieku, bet abas tas reizes mamashad brauca kopa vel ar laini un ko tur vel uz juru pastaigaties, restoranu paest utt. es nezinu, bet rota viruss tak ir uber lipigs, vai tad, ja tev majas abi berni ir nost, tiesam javazajas ciemos un ar draudzenem apkart, jo abas reizes pec tam parejas iesaistitas druzkas pec 2 dienam lika storijus, ka sap vederi :D tgd ari.. tikko svineja pie vucenas kkadu balliti, nakamaja diena vucena sudzas ka sudigi, agnese aizlidojusi uz turciju ar vemjosu bernu un lainei ari storiji, ka atkal vederviruss :D
tikko ieraudziju, ka ari krastai vemsanas storiji :D es begtu ka no uguns no kompanijas, kur pec katras otras ballites visiem vedera viruss :D
kumelite15 @ 25.05.2022 16:12viena lieta, ko esmu ieverojusi visai tai nlshicu kompanijai, kur ir vucens, laine, alise foxa, agneseboo utt, ka vinjam nonstopa pa rinki iet vedera virusi un vinas turpina tuset kopa un taa tas rotinieks tur rote forever, jo visu laiku kadu atkal dabon :D loti spilgti atceros, ka bija gan reize, kad foxa sika majs vema, gan cita reiza, kad vucenai abi sikie bija ar rotinieku, bet abas tas reizes mamashad brauca kopa vel ar laini un ko tur vel uz juru pastaigaties, restoranu paest utt. es nezinu, bet rota viruss tak ir uber lipigs, vai tad, ja tev majas abi berni ir nost, tiesam javazajas ciemos un ar draudzenem apkart, jo abas reizes pec tam parejas iesaistitas druzkas pec 2 dienam lika storijus, ka sap vederi :D tgd ari.. tikko svineja pie vucenas kkadu balliti, nakamaja diena vucena sudzas ka sudigi, agnese aizlidojusi uz turciju ar vemjosu bernu un lainei ari storiji, ka atkal vederviruss :D
tikko ieraudziju, ka ari krastai vemsanas storiji :D es begtu ka no uguns no kompanijas, kur pec katras otras ballites visiem vedera viruss :D
ganeša @ 25.05.2022 10:21
Bla, uz viņas masas, tas ir pa švaku. ?
Dzidra Zupa @ 25.05.2022 16:32
Kā rota vīruss tā uzreiz Biodrone reklāma. ??? Varbūt nemaz tur pusei nav rota vīruss, kaut kā vajag Biodrone mēslu tirgot. ? Viņš tak palīdz pret visu.
Hermia @ 25.05.2022 02:17
Skatās ķermeņa masas indeksu.ĶMI ir jābūt virs 35. Ja viņa ir 1,50m tad aptuveni 80kg, bet kā ir patiesībā kas to lai zina.
Domāju,ka sadarbība vai liela atlaide noteikti ir.
NataL @ 26.05.2022 08:58
200% sadarbība. Tomēr maksā tāda operācija ap 3000 Eiro. Bet savā ziņā skumji, ka Agrita padevās, viņa tāds malacis ar mīnus 30, un tas, ka nieka 5 kg atpakaļ bija, tas tak nekas, varēja lēnām turpināt, nevis taisīt neatgriezenisku operāciju :(
Bet nu ok, katram savs ķermenis un darām ko gribām.
MikaR @ 26.05.2022 09:44
Viņa jau pati minēja, ka tie +5 kg ir no čipšiem, vīniem un kūkām vakaros… kunģa samazināšana ir viens, bet paradumi, kas cits…
MieraVējos @ 26.05.2022 09:52
Nu jā, man arī būtu liekais svars, ja es dzertu sulas un vīnu, ēstu čipsus un kūkas. Tāpat kā daudzām citām. Bet no otras puses, droši vien ir vieglāk apēst mazāk, ja nemāc pastāvīgi izsalkums, kā tas ir izstaipīta kuņģa gadījumā. Mēs jau nezinām, kāda ir sajūta tādā stāvoklī, jo nekad neesam bijušas pat tuvu pie 100 kg. 100 kg ir divas es :D
MikaR @ 26.05.2022 10:11
Man ir pcos un pastsavīga svars jāuzrauga, un šeit reāli ir paradumu maiņai.. nav jau aizliegts apest ko saldu vai iedzert, bet attiecigi darbs jaiegulda.. pulveri to nenoturēs
mikina @ 26.05.2022 10:07No kurienes ir tāda info, ka itkā Bindre kko ir zagusi labdarībā?