VIP @ 13.05.2022 09:48Es vispār skatos Krastu un man ir skumji. Ok, nav ikdiena pilnībā attēlota, bet man liekas, ka viņa ir ļoti vientuļa un skumja. Un tas, ka esot ceļojumā visu laiku atkarto - es esmu laimiga, laimigakais cilveks utt tieši liek saprast pretējo. Liekas visa dzīve griežas ap šopingu un bildēšanos. Nu ok, par to ir instagrams, bet man nu man viņas profils lielas depresīvs.
Klaviere @ 13.05.2022 13:27Skrīvere šodien bija pie zobārsta, saskrējos gaitenī. Maziņa, sīciņa, sakumpušu muguru un sāpīgu stāju priekš tik jaunas meitenes, eh, viņai ar to padarboties, nez, to var izmanifestēt?
Shayk @ 13.05.2022 23:02
Redzes, vai izdosies shtopet mazak pec operacijas. Tur uzmanigam jabut. Pec paris menenesiem reklames NL ka brinumzales.
Redzes, vai izdosies shtopet mazak pec operacijas. Tur uzmanigam jabut. Pec paris menenesiem reklames NL ka brinumzales.
Tie kokteiļi jau nav vainīgi. Respektīvi, no viņiem nepaliek resns ( ja nu kādam nav alerģija pret visiem tiem vitamīniem, jo kas par daudz, tas par skādi) , bet runa jau par to, ka no tiem nevar paēst. Un tu apēd nevainīgo kokteili, nesajūties paēdis un ritīgi snacko pa virsu. Un tur rodas tie tauciņi :D Un tā katru dienu.McSara @ 14.05.2022 11:41
Es tai Agritai nesekoju baigi līdzi, viņa jau arī tos kokteiļus dzera nonstopa?
Varēja labāk to raidījuma dietologi klausīt, būtu veselīgāk, kas zina varbūt nebūtu jataisa operacija!
Visas kuras lieto tos kokteiļus paliek tādas pufīgas ar laiku
kur var redzēt viņas draugu? Postos un storijos neredzu.Raella @ 14.05.2022 21:11Tai Vucenas druskai,kuea visu laiku sēž pie viņas ciemos,tā Anastasija, feelinberry viņai draugs/vīrs kaut kāds jaunais miljonārs???
Danuta @ 14.05.2022 23:35Vot Sandrai vajadzētu operāciju, nevis Agritai. Jo šitā norīties ar NL palīdzību ir jāmāk. Viņai pašai nav kauns no sava izskata? Bail par veselības stāvokli? Viņa taču ir staigājoša antireklāma NL. Kā cilvēks var noticēt, ka pulveri palīdzēt no tievēt, ja tos reklamē tik resns cilvēks kā Sandra?
Protams, ka no tiem kokteiļiem nevar paēst! Tad , kad ir tas tievēšanas maratons, principā normālu ēdienreizi var ēst 1x dienā un 4 vai 5 ēdienreizes tas kokteilis, kas principā dod sāta sajūtu, bet uz īsu brīdi( kā jau zinām lētie sūdi visādi sabāzti tajā kokteilī), reti kurš iztur to maratonu( daudzi pusratā , jo nocīto tur vieni dienu, tad jau nākamā) jā tie kilogrami kkādi noiet nost! Bet ātri vien atnāk atpakaļ tie kg, + vēl plusā kādam nāk atpakaļ! Jo cik esmu redzējusi , kad rij pēc tam visu , kas nekustas pēc tā maratona, jo organisms to pieprasa!Lukreecija @ 14.05.2022 13:57Tie kokteiļi jau nav vainīgi. Respektīvi, no viņiem nepaliek resns ( ja nu kādam nav alerģija pret visiem tiem vitamīniem, jo kas par daudz, tas par skādi) , bet runa jau par to, ka no tiem nevar paēst. Un tu apēd nevainīgo kokteili, nesajūties paēdis un ritīgi snacko pa virsu. Un tur rodas tie tauciņi :D Un tā katru dienu.
Karbonadetaukaina @ 15.05.2022 00:52Protams, ka no tiem kokteiļiem nevar paēst! Tad , kad ir tas tievēšanas maratons, principā normālu ēdienreizi var ēst 1x dienā un 4 vai 5 ēdienreizes tas kokteilis, kas principā dod sāta sajūtu, bet uz īsu brīdi( kā jau zinām lētie sūdi visādi sabāzti tajā kokteilī), reti kurš iztur to maratonu( daudzi pusratā , jo nocīto tur vieni dienu, tad jau nākamā) jā tie kilogrami kkādi noiet nost! Bet ātri vien atnāk atpakaļ tie kg, + vēl plusā kādam nāk atpakaļ! Jo cik esmu redzējusi , kad rij pēc tam visu , kas nekustas pēc tā maratona, jo organisms to pieprasa!
Ehh neaprotu, kāpē nevar normāli sabalansēti ēst un vingrot!