+++Dzidra Zupa @ 03.05.2022 13:20
Platoniskas attiecības. ? Nav jau tas vīrietis viņai tik neglīts. Es tik nevaru saprast ko viņš Sandrā ir atradis, ar Sandras mūžīgo čīkstēšanu noteikti ir grūti sadzīvot. Agrāk viņa bija simpātiska sieviete, bet kopš NL palikusi divas reizes lielāka.
Vakarkleita @ 03.05.2022 18:26Saulietei tas lupatas ko signe ieteica izskatas drausmīgi. Īpaši tas drausmigas bikses… ar ko reklamē apavus. ???
Katrīna ja lasi, tev labak sanak saģerbties bez Signes. ???
Dzidra Zupa @ 28.04.2022 12:02Tās melnbaltās kedas arī ir stilistes ieteikums pie solīdajām biksēm? ??♀️
blacke @ 04.05.2022 20:57Šodien sasmējos. Vucēna ķip pārvākusies, vēl storijos teica,ka nerādīs īsti māju drošības apsvērumu dēļ. Bet fons jau caur logiem viņai aizmugurē redzams storijos un tas nodeva, ieraudzīju,kur viņa šodien dzīvo, tikai un vienīgi dēļ fonā esošās mājas :D ieraudzīju to māju,kas fonā un tad jau skatos blakus mājai mustangs pagalmā, haha
Shayk @ 04.05.2022 21:02
Kadu drosibas apsvereumu del? Kas vina ir iedomajusies, ka ir kaut kada A list slaveniba? ?
Mārupe, vai ne? 😁 Es arī atpazinu fona māju - vismaz man tā šķiet.blacke @ 04.05.2022 20:57Šodien sasmējos. Vucēna ķip pārvākusies, vēl storijos teica,ka nerādīs īsti māju drošības apsvērumu dēļ. Bet fons jau caur logiem viņai aizmugurē redzams storijos un tas nodeva, ieraudzīju,kur viņa šodien dzīvo, tikai un vienīgi dēļ fonā esošās mājas :D ieraudzīju to māju,kas fonā un tad jau skatos blakus mājai mustangs pagalmā, haha
Huppoo @ 04.05.2022 21:14Mārupe, vai ne? ? Es arī atpazinu fona māju - vismaz man tā šķiet.
Kadu drosibas apsvereumu del? Kas vina ir iedomajusies, ka ir kaut kada A list slaveniba? ?
Es nezinu, bet storijos vakar laikam teica,ka house tours nebūs dēļ drošības Ja jau ta uztraucas tad būtu piedomājusi par to,ka blakus mājas aizmugurē pa logu viņai redzamas
Scandinavian @ 04.05.2022 22:13
Nu meitenes.. Uzreiz jau pārspīlējumi.. Es par to, ka nebūs house tour's iedomājos tikai kontekstā par zagļiem, lai neredz mājas plānojumu.. Ak..
ķeska atvilkās uz balliti tomēr 🤓😂Cilveeks @ 04.05.2022 21:21Interesanti redzēt, ka rižā vobla ērmane tusē ar lielo māti saulieti un egitu nevis dievināto mentori vuceni. Īpaši kopš ievācās mājā.