Man arī patika, kad Kaspars Kambala to teica savai sievai, lai ar mazmeitu tā nerunā.👍amnēzija @ 04.07.2025 01:42
Viņa vispār dīvaini runā un tur nav zobi pie vainas..
Un runājot par mazu bērnu tēmu ( ?), precīzāk - sarunāšanās ar mazuli, patika kāda vīrieša komentārs, vārdu neminēšu, viņa sievai, kad viņa ar mazmeitu svepstējot runāja - "Ar bērnu, starp citu var runāt normālā, pieauguša cilvēka balsī. Ja Tu ar bērnu runā tādā "vjī, vjī, vjī", viņam nav jāiemācās tā runāt, bērnam nav jāiemācās pīkstēt. Runā ar viņu normālā balsī, lai viņa saprot.."
Nu tā smiekli nāk😂Mashka Kakashka @ 04.07.2025 10:23Egita, tu taču mūs troļļo ar tiem saviem “biezajiem” matiem? Vai ne?! ?
Tie salīdzinājumi ir tiiiiiik debīli, rodas sajūta, ka bjūtīeliksīrs matus nokrāso citās krāsās.
Quickyy. @ 03.07.2025 23:54Man vienigajai nepatik Egitas jaunie zobi ? Ļoti dīvaini ar viņiem runā
Mashka Kakashka @ 03.07.2025 19:17Īrijas Inga ieliek before un now bildes, bet nākamajos storijos viņas seja ir atkal atpakaļ uz before. ???? Rēcu skaļi! Nu tādas tukšpaures. Tas sūda bjūtīeliksīrs dod absolūto nulli sejas uzlabojumos.
Mashka Kakashka @ 03.07.2025 19:23Kas viņai tas par filtru, kas tik ļoti pleķainu ādu pataisa?! Es kopš viņu atceros, izskatās, ka viņai uz pieres pa vidu ir ??. ?
Mashka Kakashka @ 03.07.2025 19:23Kas viņai tas par filtru, kas tik ļoti pleķainu ādu pataisa?! Es kopš viņu atceros, izskatās, ka viņai uz pieres pa vidu ir ??. ?
es tās saukšu par dāmām no laukiem, kuras ir no diez gan trūcīgas vides un sapņo par labāku dzīvi. Nu noteikti gribētos kā Kačai…Mashka Kakashka @ 02.07.2025 21:40Instagramā @baibabrahmane ir mans jaunais guilty pleasure. ??? No vienas puses žēl, cilvēks sapircies visus Joyou sūdus, izskatās, ka atrodas pati uz citas planētas, bet no otras puses rēcu skaļi, ka Joyou spēj piesaistīt tikai šādas "dāmas". ?
amnēzija @ 02.07.2025 23:10
Kur jūs tādas "pērles" atrodat? ?
Tāpat kā Elita Savicka. Jā, visas šīs dāmas no laukiem, neko nesajēdz un uztur lielās bites.Mashka Kakashka @ 02.07.2025 21:40Instagramā @baibabrahmane ir mans jaunais guilty pleasure. ??? No vienas puses žēl, cilvēks sapircies visus Joyou sūdus, izskatās, ka atrodas pati uz citas planētas, bet no otras puses rēcu skaļi, ka Joyou spēj piesaistīt tikai šādas "dāmas". ?
CallMeAnnika @ 02.07.2025 23:32Bet jāatzīst, ka viņas angļu valoda ir daudz labāka kā Ingas. :D
Bet jāatzīst, ka viņas angļu valoda ir daudz labāka kā Ingas. :DMashka Kakashka @ 02.07.2025 21:40Instagramā @baibabrahmane ir mans jaunais guilty pleasure. ??? No vienas puses žēl, cilvēks sapircies visus Joyou sūdus, izskatās, ka atrodas pati uz citas planētas, bet no otras puses rēcu skaļi, ka Joyou spēj piesaistīt tikai šādas "dāmas". ?
Mashka Kakashka @ 02.07.2025 21:40Instagramā @baibabrahmane ir mans jaunais guilty pleasure. ??? No vienas puses žēl, cilvēks sapircies visus Joyou sūdus, izskatās, ka atrodas pati uz citas planētas, bet no otras puses rēcu skaļi, ka Joyou spēj piesaistīt tikai šādas "dāmas". ?