Iebāztdegunu @ 11.02.2024 10:19Man arī nerādas Ex Saulietes konts. Es viņai nesekoju, loti reti paskatījos. Līdz ar to nevar būt, ka esmu bloķēta.
nedzivo gan,tas vēl bij krietni pirmā viņa saka piedalīties Burkā vai kura tur šova! Man nekas nav jāpierāda,pasaku tikai to ko zinu,es agrak par viņu vispār nezināju,tik ,kad draugs saka stāstīt,kas tā tāda irCallMeAnnika @ 11.02.2024 16:23Un kur tad palika tā sieva? Dzīvo kopā ar Gluzunovu? Nenoticēju šim.
es tieši šo pašu atnācu ierakstīt , bet jau ierakstīts.’ Nu diezgan skatiņš. Nabadziņam viss līdz mutei arī Punķiem rezultāta nonāk līdz mutitei .’ Un mamma turpina ierakstīt story nevis notīra bērna degunu lai nav jāēd puņķi 🤨🥹Elife @ 11.02.2024 17:27Patīk storijs Marijai, kur runā par traipu tīrīšanas līdzekli….. Īlons normāli “pusdieno” ar punķiem, viņa paskatās, bet runā tālāk ? labu apetīti, Īlon!
man slikti palika skatīties🫣😂fuj "gada māte" paskatās un filmē tālāk..būtu notīrijusi to drausmīgo punķi!Elife @ 11.02.2024 17:27Patīk storijs Marijai, kur runā par traipu tīrīšanas līdzekli….. Īlons normāli “pusdieno” ar punķiem, viņa paskatās, bet runā tālāk ? labu apetīti, Īlon!
KrūzīteDūzīte @ 10.02.2024 20:18
Egitas biklums pariet pie pirma shnjauciena
Ja saprotat, par ko es. Dubaijas stasti vairakkart dzirdeti. Gobzems pat apmulstu?
Krizdole @ 11.02.2024 18:40
Tad sanāk, ka superbēbja 2024 māmiņa pulverus ne tikai dzer, bet arī šņauc? ?♀️
CallMeAnnika @ 11.02.2024 16:20Jā, Katrīnei netipiski maz storiju, jo sākumā, kad bija Indijā un Gobzems vēl nebija pacēlis šo krāpšanas tēmu, rādīja daudz vairāk.
Egitai no vakardienas pēcpusdienas nav neviens storijs. Gobzems vēl šo darboni nav pieminējis, bet forumā par Egitu tika runāts, ka viņa gan krāpj, gan šņauc.
Vucēnai arī šodien tikai viens storijs.
Vai šī varētu būt sakritība, ka līderes vairs neiziet storijos, jo Gobzems publiski atklāja to, ka kāda no NL darbonēm pateikusi par Katrīnes šļūkšanu pa kreisi?
KrūzīteDūzīte @ 11.02.2024 18:59
Tagad jau noteikti ne, jo ka mamma jau tomer rupejas par berniem. Bet citadi- sniedzinjs tur nav nekas arkartejs. Diezgan cienja pat ir
es vairāk domāju, ka viņa izskatās pārāk liela dievgosniņa, ja nu vienīgi Kača cienājusi 😅Merilda @ 11.02.2024 19:12Egita neizskatās pēc tādas, kurai būtu piķis sniedziņam.
Viņa tak pati vienā intervijā teiica ļoti patīk sievietes!Blablablabla @ 11.02.2024 14:44Gluzunova izšķīra mūsu paziņas,un paņēma nejau vīru,bet gan sievu ? nabaga vīrs veljoprojam uz antidepresantiem ?
Kādēļ gan Pēča nevarētu pieprasīt gultā šad tad 2 sievietes! Tu zini cik daudzi veči to pieprasa, un vēl daļa grib, tikai bail realizēt! Protams Kača labāk 2 večus gribētu'amnēzija @ 11.02.2024 15:03
Es domāju, ka Vasiļevskai vīrieši patīk nevis sievietes ? šaubos, ka viņa Pēterim atņems sievu ? bet ja baumas par viņa sievu un bundzinieku būs patiesas, tad tā savienība varētu, iespējams, pat pajukt..
Kashers ar turpat, bet pilns ar storijiem, kā ta Vasiļevska nereklamēs savus NL produktus, aizdomīgs klusumaDainuviete @ 11.02.2024 19:01
Katrīne manuprāt ir Četri uz koferiem,izskatās ka arī Mārcis Auziņš. Lai saglabātu intrigu,iespējams neļauj daudz aizkadrus rādīt no šova.
ĢigiVigi @ 11.02.2024 18:19es tieši šo pašu atnācu ierakstīt , bet jau ierakstīts.’ Nu diezgan skatiņš. Nabadziņam viss līdz mutei arī Punķiem rezultāta nonāk līdz mutitei .’ Un mamma turpina ierakstīt story nevis notīra bērna degunu lai nav jāēd puņķi ??