Quickyy. @ 10.02.2024 16:41Nu tad kad man ļoti gribas, es neskrienu uzreiz pie cita. Tīri deļ seksa. Wtf ? Es saprastu ja Katrīne nedzivotu grezni, tad vel padomātu ka naudas dēļ, bet Peterim piķis ir pietiekami. Bet nu tad kads realais iemesls lai iet pisties ar citu ? Nu man šitas galigi neiet kopā. Drizak izskatas ka kādai nlietei vairak skauž ka Katrinei viss iet no rokas, drizak gribas par kaut ko ieriebt un pabojāt mazliet dzīvi. ?
Egita arī, vai viņa stāvēja blakus un skatījās uz Vucēnu un ex Saulieti? Ja šī abas varu iedomāties, par Vucēnu nemaz nešaubos, tad Egita mēģina tikt līdzi abām, bet tas biklums un neveiklība no viņas spiežas laukā. Egita ir garlaicīga, neprot ne krievu, ne angļu valodas, vai tiešām kāds no Business Community gribētu ar viņu...?Sezam @ 10.02.2024 11:33
Nu attieksme par krāpšanu viņām ir tāda. Treknajos laikos kad braukāja pa biznesa komjunitī, deva vaļā visas, viena otru piesegdamas.
Bet redz, ka tas netraucē pēc tam precēties, laulāties, plānot bērnus.
nu ja ļoti ļoti gribas, tad nebrīnos, ka to darītu. viņa ir ļoti atraktīva un pozitīva sieviete, škiet ka arī tāda enerģija no viņas nāk, kasman liek domāt, ka viņa ir ļoti griboša. :D nezinu kā pareizi definēt to :D gļ ar citu, jo ļoti gribas - slitki. gulētu par naudu- atkal slikti, tīrās šausmas drīzāk :D:D:D ir arī tādas sievietes, kas grib trakāk kā vīrieši, varbūt Kachinja ir viena no viņām. never know. 😛Quickyy. @ 10.02.2024 16:41Nu tad kad man ļoti gribas, es neskrienu uzreiz pie cita. Tīri deļ seksa. Wtf ? Es saprastu ja Katrīne nedzivotu grezni, tad vel padomātu ka naudas dēļ, bet Peterim piķis ir pietiekami. Bet nu tad kads realais iemesls lai iet pisties ar citu ? Nu man šitas galigi neiet kopā. Drizak izskatas ka kādai nlietei vairak skauž ka Katrinei viss iet no rokas, drizak gribas par kaut ko ieriebt un pabojāt mazliet dzīvi. ?
CallMeAnnika @ 10.02.2024 16:55Egita arī, vai viņa stāvēja blakus un skatījās uz Vucēnu un ex Saulieti? Ja šī abas varu iedomāties, par Vucēnu nemaz nešaubos, tad Egita mēģina tikt līdzi abām, bet tas biklums un neveiklība no viņas spiežas laukā. Egita ir garlaicīga, neprot ne krievu, ne angļu valodas, vai tiešām kāds no Business Community gribētu ar viņu...?
amnēzija @ 10.02.2024 11:01
Nu, Egitai jau arī baigi saldi nav, vismaz finansiālajā ziņā.
Par to "visi taču tā dara" - visi nedara gan. Tie, kuri ciena cilvēku sev blakus, tie tā nedara.
Es neapgalvoju, ka šī ir patiesība, par krāpšanu, bet ticēt visam, ko rāda Instagram, cik viss ir skaisti un labi, ir naivi.Quickyy. @ 10.02.2024 16:41Nu tad kad man ļoti gribas, es neskrienu uzreiz pie cita. Tīri deļ seksa. Wtf ? Es saprastu ja Katrīne nedzivotu grezni, tad vel padomātu ka naudas dēļ, bet Peterim piķis ir pietiekami. Bet nu tad kads realais iemesls lai iet pisties ar citu ? Nu man šitas galigi neiet kopā. Drizak izskatas ka kādai nlietei vairak skauž ka Katrinei viss iet no rokas, drizak gribas par kaut ko ieriebt un pabojāt mazliet dzīvi. ?
Lai jau guļ ar 10 vai 20 vīriešiem vienlaicīgi, bet kāpēc vajadzēja precēties? Lai iegūtu sievas statusu un pēc tam slepus uzvesties tā, itkā būtu brīva?miermīlīgā @ 10.02.2024 17:03nu ja ļoti ļoti gribas, tad nebrīnos, ka to darītu. viņa ir ļoti atraktīva un pozitīva sieviete, škiet ka arī tāda enerģija no viņas nāk, kasman liek domāt, ka viņa ir ļoti griboša. :D nezinu kā pareizi definēt to :D gļ ar citu, jo ļoti gribas - slitki. gulētu par naudu- atkal slikti, tīrās šausmas drīzāk :D:D:D ir arī tādas sievietes, kas grib trakāk kā vīrieši, varbūt Kachinja ir viena no viņām. never know. ?
CallMeAnnika @ 10.02.2024 17:36Lai jau guļ ar 10 vai 20 vīriešiem vienlaicīgi, bet kāpēc vajadzēja precēties? Lai iegūtu sievas statusu un pēc tam slepus uzvesties tā, itkā būtu brīva?
Viņām visām ir augsti standarti, bet Katrīnei, atšķirībā no Vucēnas, nevajadzēja ļoti bagātu vīru sev blakus. Finansiālā situācija ir svarīga, bet ex Sauliete pati labi pelna un grib strādāt, kamēr Vucēna meklē sev sponsoru, kurš viņu un viņas bērnus pilnībā uzturēs.
Vai Pēteris pēdējos mēnešus nav ilgāk prom? Vairs storijos neredzu viņu tik bieži kā agrāk. Varbūt tāpēc uznāk gribulis, jo vīrs pa ilgu prom.
Maza kaza @ 10.02.2024 17:21
Egitai pašai Anna no precēta vīrieša. Tā, ka tur visas ar augstiem standartiem ??
CallMeAnnika @ 10.02.2024 16:55Egita arī, vai viņa stāvēja blakus un skatījās uz Vucēnu un ex Saulieti? Ja šī abas varu iedomāties, par Vucēnu nemaz nešaubos, tad Egita mēģina tikt līdzi abām, bet tas biklums un neveiklība no viņas spiežas laukā. Egita ir garlaicīga, neprot ne krievu, ne angļu valodas, vai tiešām kāds no Business Community gribētu ar viņu...?
KrūzīteDūzīte @ 10.02.2024 20:18
Egitas biklums pariet pie pirma shnjauciena
Ja saprotat, par ko es. Dubaijas stasti vairakkart dzirdeti. Gobzems pat apmulstu?
Diez vai, ir kāds pētījums, cik ilgi dzīvo NL darboņi, dzerot normāla ēdiena vietā saldinātos kokčus un dažādas krāsas dziras, jo dažas labas knapi jau vēlk, bet dažas paliek arvien jaunākasSantaC @ 10.02.2024 21:41Foxa tik skandina, ka 30 gados izskatās uz 20, bet sevi bez filtriem nevar izlikt. ?
Ja neradās eksistējošs konts, tātad nobloķēja teviJetta @ 10.02.2024 15:46Man vienīgajai vairs nerādās Katrīnes IG konts ?
Tak Sauliete pēc dabas tāda, tak ar Kasparu kad dzīvoja mūžīgās viesnīcas un Saulieša kolēģi ģērbtuvēs. Kādēļ domā, ka mainījusies? Īpaši ja sadzerās.Quickyy. @ 10.02.2024 16:41Nu tad kad man ļoti gribas, es neskrienu uzreiz pie cita. Tīri deļ seksa. Wtf ? Es saprastu ja Katrīne nedzivotu grezni, tad vel padomātu ka naudas dēļ, bet Peterim piķis ir pietiekami. Bet nu tad kads realais iemesls lai iet pisties ar citu ? Nu man šitas galigi neiet kopā. Drizak izskatas ka kādai nlietei vairak skauž ka Katrinei viss iet no rokas, drizak gribas par kaut ko ieriebt un pabojāt mazliet dzīvi. ?
tas Lieckalniņas Rafaels?!amnēzija @ 10.02.2024 01:26
Un par to īsto bērna tēvu runājot, ja nezinās kurš, tad tāpat kā savulaik Rafaels, šaubu gadījumā uztaisīs DNS testu.