sandrute @ 09.02.2024 23:57
Kas ir Lelde un kas ir Aivis? Kāds video nonāca?
CallMeAnnika @ 09.02.2024 23:33Ja to zin Katrīnei pietuvinātas personas, tai skaitā arī Vucēna un Egita, tad kurš nodeva ziņu Gobzemam?
sandrute @ 10.02.2024 01:05Kura paziņos Pēterim, jo pastāv risks, ka var palikt stāvoklī, nezinot kurš īstais bērna tēvs!?
sandrute @ 10.02.2024 01:05Kura paziņos Pēterim, jo pastāv risks, ka var palikt stāvoklī, nezinot kurš īstais bērna tēvs!?
Šī te filmas tīšana baumu dēļ ir bīstama. Ja par svešu - pofig, kamēr tas ir savā kompānijā un tas par kuru tin to nezina. Bet ja par sevi- tas vienā brīdī var ieslēgt paranoju un likt saskatīt potenciālu krāpšanu tur kur tādas nemaz nebija. Un tad rezultātā var izjukt ģimene uz baumu pamata...Mercury6 @ 09.02.2024 14:42
Kad tad tam var uzrādīt neapgāžamus pierādījumus? Reti kuru pieķer aiz rokas. Parasti jau viss ir tādā tenku līmenī. Un kad tas nonāk līdz otrajai pusītei, tad lai šis domā - var to savilkt kopā ar īstenību vai nevar. Ja man pateiktu, ka mans vīrietis mani krāpj, tad es vienkārši tītu filmu atpakaļ un domātu, vai ir bijis kas aizdomīgs un, ja tiešām krāptu, tad puzle saliktos kopā arī bez pieķeršanas aiz rokas. Tad nu lai Pēteris domā, varētu tā būt vai nē. Nav jau teikts, ka Katrīne ātei Gobzim nesapiķos ???? mazliet amizanti, ka viņa tieši tikko aizlidoja pie Pētera uz Indiju.
Cieteja tad ja meli. Ģimeni pīt iekšā nevajag pat tad ja viņa pati bijusi totāla pī. Ja patiesība - pati vainīga. Nav ko vērt debesu vārtus vaļā katram kas pieklauvēCallMeAnnika @ 09.02.2024 15:31Cik dunčus pati ex Sauliete nav iedūrusi citām mugurā? Viņa ir līdere un pati jau no seniem laikiem šo iekšējo vidi ir izveidojusi toksisku, melīgu un krāpniecisku.
Nevajag Katrīni tagad uztaisīt par nabadzīti, kura cieš no kādas NL darbones. Jā, uzskatu, ka šo informāciju nevajag publiskot, bet uztaisīt viņu par lielo cietēju, ir aplami. Nevajadzēja apsmiet citas un ņirgāties.
CallMeAnnika @ 09.02.2024 23:33Ja to zin Katrīnei pietuvinātas personas, tai skaitā arī Vucēna un Egita, tad kurš nodeva ziņu Gobzemam?
Sezam @ 10.02.2024 09:48
Viņas taču pašas nefiltrē kur, kam un ko pasaka.
Neviena no viņām. Marijai jau viss sabrucis, Kačai saļodzījies, vēl palika Egita. Bet viņas visas ir krāpušas un pašas to ir teikušas, vienkārši ierēc, nekas īpašs-visi taču tā dara.
Cik stulbai ir jābūt, lai krāptu un par to teiktu pilnīgi svešiem cilvēkiem?
Tas pats ar tiem visiem video. Tie nebija nekādi baigie noslēpumi, tie un vēl 1000 citi ir viņu “līderu čatos”, pašas ieliek, pašas norēcas. Bet ar laiku jau atbira daudz, tad jau par to neiedomājās
amnēzija @ 10.02.2024 11:01
Nu, Egitai jau arī baigi saldi nav, vismaz finansiālajā ziņā.
Par to "visi taču tā dara" - visi nedara gan. Tie, kuri ciena cilvēku sev blakus, tie tā nedara.
Sezam @ 10.02.2024 11:33
Nu attieksme par krāpšanu viņām ir tāda. Treknajos laikos kad braukāja pa biznesa komjunitī, deva vaļā visas, viena otru piesegdamas.
Bet redz, ka tas netraucē pēc tam precēties, laulāties, plānot bērnus.
Ja jau tu šo informāciju pateici, tad tev ir arī pierādījumi? Citādi ir tā, ka šeit raksti un vēlies uzmanību.Ditto @ 09.02.2024 23:57Gobzemam pateicu es, jo tā ir taisnība ?
Salauzīšu tavu versiju, ka mele - pirmo ceļojuma pusi filmējas šovā, tad paliek nedēļu vēl Indijā ar Pēteri. Vnk nebrauks atpakaļ ar filmēšanas komandusauliiite.paula @ 09.02.2024 18:35Bet viņa taču teica, ka lido pie Pētera. Nedēļu ar viņu pavadīs laiku un otru nedēļu būs brīvāks laiks..
Mele..
man irJetta @ 10.02.2024 15:46Man vienīgajai vairs nerādās Katrīnes IG konts ?
kads labums? :D nekad nav bijis taa ka loti loti gribas seksinu? :D:D:D (tas neattaisno, bet prasiji kads labums no taa :D )Quickyy. @ 10.02.2024 15:35Es gan neteicu ka Katrīne pišas ar citu kamēr Pēteris prom. Kāds labums no tā ? Reali ? ?♀️?