tūliņ Gobzems visu Kačas dzīvi izstāstīs 😁 ej Tu nost…. Lasu un nevaru saprast, ko viņš lieto..gribuiemestkapeiku @ 21.09.2023 13:18Meitenes, nevajag tā cepties, es tiešām neko par Kasparu un viņa dzīvi nezinu,paldies,ka apgaismojat? zinu,ka nemaksā alimentus, bet iepriekš tak viņiem bija ok attiecības un tagad pēkšņi viņa dirš,ka vajag naudu no Kaspara,kaut gan nesen teica,ka neko nevajag un pati pelna lielos miljonus un var visu uzturēt. Ja būtu sekojusi līdzi varbūt savādāk domātu? neattaisnoju Kasparu,meitām ir jāpalīdz finansiāli,varbūt ne Ekziperī skolai? bet vismaz kaut kas ir jādot un jāieguldās,bet ja es būtu vecis un ar tādu slimu ķēvi dzīvotu pāris gadus, es arī ķertos klāt visam??
Super! Vienu vārdu sakot M….a ar lielo burtu. Un tādas izrādas tur daudzas pašpasludinātās “slavenības”.Viena otrai nocēlušas draugus, vīrus, mīļākos.🤦🏻♀️M……AS.Vārdotāja @ 21.09.2023 13:21tūliņ Gobzems visu Kačas dzīvi izstāstīs ? ej Tu nost…. Lasu un nevaru saprast, ko viņš lieto..
Vārdotāja @ 21.09.2023 13:21tūliņ Gobzems visu Kačas dzīvi izstāstīs ? ej Tu nost…. Lasu un nevaru saprast, ko viņš lieto..
gribuiemestkapeiku @ 21.09.2023 13:18Meitenes, nevajag tā cepties, es tiešām neko par Kasparu un viņa dzīvi nezinu,paldies,ka apgaismojat? zinu,ka nemaksā alimentus, bet iepriekš tak viņiem bija ok attiecības un tagad pēkšņi viņa dirš,ka vajag naudu no Kaspara,kaut gan nesen teica,ka neko nevajag un pati pelna lielos miljonus un var visu uzturēt. Ja būtu sekojusi līdzi varbūt savādāk domātu? neattaisnoju Kasparu,meitām ir jāpalīdz finansiāli,varbūt ne Ekziperī skolai? bet vismaz kaut kas ir jādot un jāieguldās,bet ja es būtu vecis un ar tādu slimu ķēvi dzīvotu pāris gadus, es arī ķertos klāt visam??
bet ja godīgi no abu puses šobrīd iet viens liels kaitējums meitām. Ok,tur izskatās izlutinātas pohujistes būs,bet tomēr. Klusētu un risinātu savā starpāMiray @ 21.09.2023 14:17
Jā, viņiem bija ok attiecības kamer Katrīne neko neprasīja, palīdzeja, atbalstīja viņa uzņēmums, bet tiklīdz saprata, ka viņš nav nekāds auklējamais puišelis tā attiecības sabojājās, interesanti kāpēc ?
Ko viņš tagad? Iesūtis informāciju tam slimajam Gobzim, lai čakarētu dzīvi saviem bērniem?
zinātu kā var screenu te iemest, izdarītu😁 apgaismo, lūdzuKrizdole @ 21.09.2023 13:57
Ielieciet te skrīniņus, lūdzu
te būs: https://failiem.lv/u/8wz8ateccsauliiite.paula @ 21.09.2023 14:36ielieciet skrīnus no Gobzema profila
Vārdotāja @ 21.09.2023 14:56te būs: https://failiem.lv/u/8wz8atecc
KrūzīteDūzīte @ 21.09.2023 15:38
Gobzemam uzmanibas trukums, tas ari viss!
Ko vins tagad bazas virsu ar to sukasanu? Nu pat ja vini visi tur viens otram sukaja- un? Kas tagad no ta? Pasukaja un aizgaja talak savas gaitas? par ko cepiens Aldi? Tev neatsukaja? Nu stulbi jaa?
domāju tas tāpēc, ka viņa nosauca viņu sliktā vārdā 😁KrūzīteDūzīte @ 21.09.2023 15:38
Gobzemam uzmanibas trukums, tas ari viss!
Ko vins tagad bazas virsu ar to sukasanu? Nu pat ja vini visi tur viens otram sukaja- un? Kas tagad no ta? Pasukaja un aizgaja talak savas gaitas? par ko cepiens Aldi? Tev neatsukaja? Nu stulbi jaa?
sauliiite.paula @ 21.09.2023 17:06Ex Sauliete nav nemaz tik balta un pūkaina?? Jāties patīk/ka