Krizdole @ 05.05.2023 17:28Saulietes māsai gan tāda interesanta humora izjūta, Sauliete saka, ka viņai pārsteigums, ka māsa pie stūres un viņa piebilst "skaidrā" un abas noņirdz, 11 pie stūres un skaidrā ?♀️ tiešām nenosmieties
piecukapeikumetēja @ 06.05.2023 09:06Šajā reizē atkal un atkal pierādās, ka Sauliete ar Vucenu nav nekādas draudzenes. Tikai Elīna un Egita vecmeitu ballītē bija.
Tā nav tā pati meitene, kas bija pie Didrihsones veikala "atklāšanā"? Jauna, bet nemāk latviski? Elīnas pasākumā arī runāja tikai krieviski visiem viesiem stāstot par make-up.EmilijaArm @ 05.05.2023 14:38Sauliete arī pie makeup meistares runā krieviski, lai gan tādas īsas sadzīviskas sarunas arī ir tās, kas krievvalodīgajiem palīdz ielauzīties latviski, citādi taču nav nekādas vajadzības mācīties mūsu valsts valodu. Bet nu Kača ir krieviskumā līdz aknām - viņa (un arī viņas eksvīrs) kaifo pie krievu mūzikas utt. Tas viss laikam nāk no bērnības vides, es gan nedomāju, ka Vecrīga, kur viņa bērnībā auga, būtu bijusi ļoti krieviska, bet nu droši vien ar savu tālaika labāko draudzeni Kambalu arī runāja krieviski. Oļa - Sauliete vēl tagad viņu tā sauc.
Ekhoo @ 06.05.2023 11:13Es vienmēr domāju, ka vecmeitu ballītē un kāzās galvenā ir līgava-visskaistākajā kleitā, nu kaut kā īpašāk izcelta, ja ir saskaņoti apģērbi, līgava citādāka, izceltāka. A te, Karalienei un galma ākstam vienādas kleitas. Nu jokaini.
Kas viņām ar tām kleitām, es nesaprotu. To Egita velk Mašas kleitu, tagad vienāda ar Kaču.
Un vispār, kāpēc Marija nav? Tad tomēr nav viss tik sirsnīgi kā grib iemālēr ?
piecukapeikumetēja @ 06.05.2023 09:06Šajā reizē atkal un atkal pierādās, ka Sauliete ar Vucenu nav nekādas draudzenes. Tikai Elīna un Egita vecmeitu ballītē bija.
Zebradivi @ 06.05.2023 15:36Saulietes vecmeitu ballīte šķiet gaužām neinteresanta. Viņas tur trīs dienas vienkārši dzers tajā mājā?
Danuta @ 06.05.2023 14:12Tā padomāju, ka Vucēnai taču vajadzēja copēt nost to druškas līgavaini Kotinu, kuram pieder tā māja, ko Vucēna īrēja. Bet kam viņam nolietotu veceni ar 3 piekabēm. Kāda zina, kur tagad Vucēna dzīvo?
ir ir tā pati Aleksandra kas savulaik pat strādāja taurenītī 😂 un viņa saprot latviski, pat runā, lauzīti, bet runā. Te pie vainas tas, ka Katrīne vienkārši pielāgojas, lai tā Aleksa nemocas.CallMeAnnika @ 06.05.2023 10:36Tā nav tā pati meitene, kas bija pie Didrihsones veikala "atklāšanā"? Jauna, bet nemāk latviski? Elīnas pasākumā arī runāja tikai krieviski visiem viesiem stāstot par make-up.
Krizdole @ 06.05.2023 15:57
Vai ne? ? Es arī gaidīju, ka nu tik būs uuuh, ahhh, wow, bet ir tikai izbrauciens ar volgu, viesu nams, dziedonis, kurš ne Miks Dukurs un n-tās kastes šmiga, bet laikam jau tas arī ir tas "viss manā stilā", kā Sauliete sākumā minēja - dzerstiņš un karaoke.