amnēzija @ 18.09.2025 13:52
Nu, varbūt nepatīk viss, bet piecu cilvēku ģimenei tas dzīvoklis ir par mazs. Kā pagaidu variants varbūt der arī tā māja, ja izmaksas ir līdzīgas, jo pēc platības ir labāks variants kā esošais.
Hermiine89 @ 18.09.2025 13:43Tāpēc jau tāda cena. Māja ķepu ļepu uztaisīta, vismaz iekšpusē. Teritorija arī nav iekopta. Par centra dzīvokļa īri maksājam vairāk, bet nu katram savs. Maša iecirtusies, ka grib māju. Jāņem tādu, kādu var atļauties.
Hermiine89 @ 18.09.2025 17:22Mašai bēbīši nu ir pārtapuši par dvīņiem. Jo tālāk, jo trakāk! Un visu laiku tā aizvainotā un kareivīgā pozīcija. Tieši latvieši neprot gramatiku un heito viņu. Laikam jau krievu auditorijai šī tīrradne neinteresē vispār.
nu ja tiesa beidzās un ir ar lēmumu noteikta alimentu summa, tad nu nevar nepildīt. Es domāju, ka viņu vienkārši neapmierina alimentu apmērs, ko Kristaps maksā.CallMeAnnika @ 18.09.2025 13:44Kā viņai tur viss beidzās ar tiesu? Storijā raksta, ka tēvs nemaksā normāli alimentus (atceramies, ka Mašai nevar ticēt, tāpēc varbūt jā, varbūt nē), bet vienu brīdi šķita, ka pienākumi ir uz pusēm, jo bija tava-mana nedēļa.
Tik labi uzrakstīts. Pilnīgi piekrītu. Un skumjākais ir tas, ka šo Mašu nekas neizmainīs. Būs interesanti pavērot, kā attīstīsies kopdzīve ar dizaineru pēc kāzām. Kurā brīdī viņam pieleks, kādu paštaisnu raganu noprecējis.ZANZEZAN @ 19.09.2025 07:28Maša vienu komentētāju nolika, ka ja jau tik ļoti viss trigero, vajag meklēt palīdzību..
Maša-tev vajag palīdzību. Tevi - ļoti mierīgo un hapi cilvēku - trigero citu cilvēku punkti pie skaitļiem, citu cilvēku braukšanas stils, pārvietošanās stils, bijušais vīrs utt. Utt.
Tai pat laikā pašas dēls visos pasākumos redzams ar glāzi rokās, nav pulciņu, interešu izglītības, meita dzīvo ar spidermena pirkstiem, pamperos. Jaunākajam vajag fizio. Plus abus, dažāda vecuma bērnus, sauc par dvīņiem! Ja tur ir kāda līdzība abiem, tad jāmeklē palīdzība, kurš atpaliek attistibā, nevis jakaifo..Visi bērni runa rusjas valoda un latviski nezina pat, kur punkts liekams. Tev pašai ir tik trigeru, ka zeme atveries.
Kādā sakarā Tu audzini citus, ja pašai ir pilna pakaļa problēmu un mīnusu.
Vārdotāja @ 18.09.2025 23:56nu ja tiesa beidzās un ir ar lēmumu noteikta alimentu summa, tad nu nevar nepildīt. Es domāju, ka viņu vienkārši neapmierina alimentu apmērs, ko Kristaps maksā.
Kā tad viņai ir ar latviešu valodas saprašanu??
sauliiite.paula @ 17.09.2025 17:50Ja Maša ņems šo pusmāju https://m.ss.com/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/riga-region/marupes-pag/marupe/gxhjm.html
tad vēlu veiksmi kaimiņiem paciest jaunos kaimiņus(Maša ar visu savu taboru)?
Gaidīsim kad Maša sūdzēsies, par to ka kaimiņi nerikojas pēc viņas prāta un viņai nepatīk šī māja un vide?
Var kaut ko uzlabot, tomēr, cik prātīgi ir taisīt lielu remontu vai ieguldīt izmaksas ne savā mājā? Līgumu parasti slēdz uz gadu, un pēc tam īpašnieks var izdomāt pārtraukt. Bet kamēr Dima maksā, tā nav Mašas problēma. :DCitronpipars @ 18.09.2025 14:10
Lab tā viņas patikšana un nepatikšana ar tada diršana. Ja ja, labāk patīk 1istabas dzivoklis un gulet virtuvē bloka mājā nekā māja, un nenjau tapec ka māja labāka, bet tapec ka nebus jagul visiem vienā čupā, tā ka davai nevajag. Protams patīk un priecīga tik jātēlo atkal kaut kas. Butu to storiju taa ari novadijusi - ok nav ideali, bet redzam kur uzlabot, iekartot, zaliti sakopsim un bus super forši, gakvenais ka busim kopā ērtā vietā , bērni vares pa aru skriet. Bet jatelo atkal kaut kadi urlu gājieni.
CallMeAnnika @ 19.09.2025 11:05Var kaut ko uzlabot, tomēr, cik prātīgi ir taisīt lielu remontu vai ieguldīt izmaksas ne savā mājā? Līgumu parasti slēdz uz gadu, un pēc tam īpašnieks var izdomāt pārtraukt. Bet kamēr Dima maksā, tā nav Mašas problēma. :D
laikam nevar “norīt” aizvainojumu, kas vairumā gadījumu tā arī ir un tad arī komunikācija ir nekāda.KrūzīteDūzīte @ 19.09.2025 10:34
Es domāju, ka Maša paprasīja pusi no ārstu izmaksām un analīzēm, vai kur viņa tur Neitu veda. Un Kristaps ganjau pateica- tak es jau alimentus pārskaitīju, no tiem arī samaksā?
Kas vispār būtu nesmuki no Kristapa puses, bet nu tur tik toksiskas tās attiecības viņiem, ka uz normālu komunikāciju tur var necerēt.
Negribās nevienu baigi vainot, jo nu abi labi, bet tomēr sievietei būtu jābūt gudrākai un jāprot kautkā tās sarunas un komunikācijas uzlabot, bet, zinot kā Mašai pašai patīk kacināt visus, tad tur tā arī visu dzīvi ries viens uz otru.
Kad Kristaps pavadīja laiku ar bērnu, tad sekoja storijos caureja, ka izjauc Mašas plānus, pārāk daudz ņem pie sevis utt.. Tagad nauda ir problēma.KrūzīteDūzīte @ 19.09.2025 10:34
Es domāju, ka Maša paprasīja pusi no ārstu izmaksām un analīzēm, vai kur viņa tur Neitu veda. Un Kristaps ganjau pateica- tak es jau alimentus pārskaitīju, no tiem arī samaksā?
Kas vispār būtu nesmuki no Kristapa puses, bet nu tur tik toksiskas tās attiecības viņiem, ka uz normālu komunikāciju tur var necerēt.
Negribās nevienu baigi vainot, jo nu abi labi, bet tomēr sievietei būtu jābūt gudrākai un jāprot kautkā tās sarunas un komunikācijas uzlabot, bet, zinot kā Mašai pašai patīk kacināt visus, tad tur tā arī visu dzīvi ries viens uz otru.
Vai viņi vispār apprecēsies? Maša šobrīd, kā topošā līgava izmanto Dimu, sakārtos parādus, un gaida paralēli kādu turīgu precinieku.Hermiine89 @ 19.09.2025 07:52Tik labi uzrakstīts. Pilnīgi piekrītu. Un skumjākais ir tas, ka šo Mašu nekas neizmainīs. Būs interesanti pavērot, kā attīstīsies kopdzīve ar dizaineru pēc kāzām. Kurā brīdī viņam pieleks, kādu paštaisnu raganu noprecējis.
Citronpipars @ 19.09.2025 13:21
Nu iekopt zālīti gan jau var un nav jau tur tā maja tik traka kā te visi biezie izskās ? es domaju tur ieliekot mebeles jau uzreiz bus viss labak.
Nezinu gan, vai te noliek to māju, jo "biezie", bet gan tādēļ, ka Maša pati nav apmierināta. Te kādreiz parādās daži tādi profili, tomēr lielākoties visas domā, vai tas ir prātīgi.Citronpipars @ 19.09.2025 13:21
Nu iekopt zālīti gan jau var un nav jau tur tā maja tik traka kā te visi biezie izskās ? es domaju tur ieliekot mebeles jau uzreiz bus viss labak.
Par DVĪŅIEM nav no kā iekasēt alimentus. :D Joks, bet patiesība.ZANZEZAN @ 19.09.2025 11:45Klausos mašas postu par Neitu un saprotu, tur ne Neits slinks. Tur mamma slinka. Tik aktīva mamma, ka 0 intereses par bērnu un šobrīd skaitā eiro, laiku, jo bus jāapmeklē ārsts katru dienu... ak dievs, lose.
TEV TAČU DARBS BEZ LIMITIEM-var pelnīt cik gribi, laika arī daudz, stradā no jebkuras vietas un bla bla bla.. tā vietā, lai domātu, super, vedīsim darīsim, šī žēlojas par visu.. lose..
Un tavā vieta abus pārējos bērnus arī aizvestu pārbaudīt pie tava lieliskā maksas speciālista, jo tur arī būs problēmas ar stāju, gaitu. Jau tagad redzams. Nevis skraidi uz TIKŠANĀM (cik pareizi tu runā, latviesu valodas guru, nevaru) par debilajiem pulveriem, par bērniem domāt sāc, rūpīgā mamiņa(tieši kā tu runā).