Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 7572
Reģ: 20.09.2022
Cilvēks, kuram ir problēmas ar asinsspiedienu nevis dodas pie ģimenes ārsta un lūdz kaut kādus nosūtījumus uz izmeklējumiem, bet prāto, ko viņai vajadzētu vēl padzert vai pasportot, jau pie esošā stāvokļa, kad ir sūdīgi.. 🫣 ja analīzes ir labas, tik pat labi varētu būt kaut kādas problēmas ar sirdi vai asinsvadiem.. un ja ir šis variants, vajag vēl sirdij uzdot slodzi... 🙄
15.09.2025 21:27 |

Reitings 7676
Reģ: 27.03.2024
EsPati @ 15.09.2025 14:27
Egita šorīt-“Kā Tev šorīt cēlās?”
Kā var kaut ko tik bezsakarīgu un nesaprotamu uzrakstīt??? Lai pajautā savam vīram, kā viņam šorīt cēlās ? Citreiz liekas, ka viņai ir kādas nediagnosticētas problēmas ?
Nu viņai tie teksti katru dienu ir vienkārši čau🤣 Tikai ko tik bezsakarīgu var Egita izdomāt. Avenes ražojas, kā tev cēlās. Šis tiešām ir jājautā vīram.🤣
15.09.2025 21:37 |

Patīk
Reitings 59515
Reģ: 12.10.2022
lieniite2015 @ 15.09.2025 21:37
Nu viņai tie teksti katru dienu ir vienkārši čau? Tikai ko tik bezsakarīgu var Egita izdomāt. Avenes ražojas, kā tev cēlās. Šis tiešām ir jājautā vīram.?
Es paklausījos Egitas live ar Evu (komandas meiteni, kura dzīvo Japānā).
Egita un viņas sarunas vadīšanas NEspējas.... Itkā saruna ar otru meiteni, bet visi Egitas jautājumi ir vērsti tā, lai tikai slavinātu Joyou, itkā būtu bail, ka otra puse nepasaka kaut ko citu. Un Egitas atkārtojumi - te ir tas moments, es sajutu iespēju, te ir brīvība, tu pats sev priekšnieks, un te ir tas moments, un te atkal ir tas moments. :D :D :D
15.09.2025 22:12 |

Reitings 7572
Reģ: 20.09.2022
CallMeAnnika @ 15.09.2025 22:12
Es paklausījos Egitas live ar Evu (komandas meiteni, kura dzīvo Japānā).
Egita un viņas sarunas vadīšanas NEspējas.... Itkā saruna ar otru meiteni, bet visi Egitas jautājumi ir vērsti tā, lai tikai slavinātu Joyou, itkā būtu bail, ka otra puse nepasaka kaut ko citu. Un Egitas atkārtojumi - te ir tas moments, es sajutu iespēju, te ir brīvība, tu pats sev priekšnieks, un te ir tas moments, un te atkal ir tas moments. :D :D :D

Vislielākā vilšanās tās sarunas laikā Egitai bija pie jautājuma - atceries savu pirmo mazo uzvaru mūsu komandā? Tā Evas atbilde laikam īsti nebija tāda, kādu viņa gribēja dzirdēt. Lai gan smaids jau bija, bet tik mākslīgi tas viss izskatījās 😂 pieņemu, ka gribēja dzirdēt kaut ko par kvalifikāciju noslēgšanu un algas čeku, bet Eva sāka stāstīt par pirmo pasūtījumu 🤣
16.09.2025 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)