Nu viņai tie teksti katru dienu ir vienkārši čau🤣 Tikai ko tik bezsakarīgu var Egita izdomāt. Avenes ražojas, kā tev cēlās. Šis tiešām ir jājautā vīram.🤣EsPati @ 15.09.2025 14:27Egita šorīt-“Kā Tev šorīt cēlās?”
Kā var kaut ko tik bezsakarīgu un nesaprotamu uzrakstīt??? Lai pajautā savam vīram, kā viņam šorīt cēlās ? Citreiz liekas, ka viņai ir kādas nediagnosticētas problēmas ?
Es paklausījos Egitas live ar Evu (komandas meiteni, kura dzīvo Japānā).lieniite2015 @ 15.09.2025 21:37Nu viņai tie teksti katru dienu ir vienkārši čau? Tikai ko tik bezsakarīgu var Egita izdomāt. Avenes ražojas, kā tev cēlās. Šis tiešām ir jājautā vīram.?
CallMeAnnika @ 15.09.2025 22:12Es paklausījos Egitas live ar Evu (komandas meiteni, kura dzīvo Japānā).
Egita un viņas sarunas vadīšanas NEspējas.... Itkā saruna ar otru meiteni, bet visi Egitas jautājumi ir vērsti tā, lai tikai slavinātu Joyou, itkā būtu bail, ka otra puse nepasaka kaut ko citu. Un Egitas atkārtojumi - te ir tas moments, es sajutu iespēju, te ir brīvība, tu pats sev priekšnieks, un te ir tas moments, un te atkal ir tas moments. :D :D :D