CallMeAnnika @ 13.06.2025 13:36Sintija 1:1 mēģina kopēt Katrīni ar rīta saburzītajiem story. :D Jāsaka gan, ka līdzība ir, bet nolietota lauku versija sanāk.
Viņai, šķiet, ir arī visu laiku tumšas acu ēnas. Vai arī nenotīra un jau ieēdušās ādā. Katru reizi, kā viņu redzu, izskatās kā tikko pamodusies ar nenotīrītu kosmētiku.EmilijaArm @ 13.06.2025 13:41Mani izbrīna, kā tās sintijveidīgās nesaprot, ka mākslīgie mati un pieliktās skropstas burtiski nolaupa viņām svaigumu, jauneklīgumu. Ja šie elementi ir dārgi, tad vēl kaut kā, bet ja lēti - tas dod tik ļoti saburzītu un nesvaigu izskatu! Ja Sinča noņemtu tos lēkšķainos pinkainos matus, noņemtu tās slotas no acīm, uzliktu vieglu tonālo uz sejas - nu cits skats būtu! Bet nē, vajag izdarīt maksimālu visu, lai skats būtu kā vistai kūtī.
Ja mākslīgs, tad - visdārgākais, tas ir vienīgais variants, kā izskatīties kaut cik labi. Es neesmu redzējusi nevienu sievieti, kas ar feikiem matiem un feikām skropstām izskatītos jauneklīga. Viņas visas piepluso sev klāt 5-10 gadus.
Iespējams, ka jebkura reklāma viņai ir reklāma. Ja satrauktos par katru video, kur izsmej, sajuktu prātā😆Matilde23 @ 13.06.2025 14:33
Viņas nesaprot, ka Vasiļevsku kopēt NEVAJAG. Viņa ir lēta, bērnišķīga, vulgāra utt. Ne velti viņas grabinošos bezgaumīgos video sāk izsmiet un izķengāt interneta vidē. Vasiļevskai liekas kruti būt par muļķi, bet, patiesībā, jau tas ir nožēlojami.
Tikai Joyou nav ētikas, ne lietišķās etiķetes kodeksa. Ja tāds pastāvētu, tad tur paliktu gandrīz neviena darbone.Citronpipars @ 13.06.2025 14:01
Es pat teiktu vairak, ja man būtu šāds padotais, es viņai lūgtu atkārtoti izlasīt etiķetes kodeksu darba vietā un izskaidrotu, ka viņss amats reprezente ē uznemumu un to darit ar pikiem pupiem, netīrās drebes un pašai netīrai nav pieņemami un ja tas nemainīsies, darba attiecibas var tikt pāttrauktas.
CallMeAnnika @ 13.06.2025 15:38Viņai, šķiet, ir arī visu laiku tumšas acu ēnas. Vai arī nenotīra un jau ieēdušās ādā. Katru reizi, kā viņu redzu, izskatās kā tikko pamodusies ar nenotīrītu kosmētiku.
CallMeAnnika @ 13.06.2025 13:36Sintija 1:1 mēģina kopēt Katrīni ar rīta saburzītajiem story. :D Jāsaka gan, ka līdzība ir, bet nolietota lauku versija sanāk.
MatildeR @ 13.06.2025 16:51
Kā to Sintiju atrast ig?
Lai nerunātu tikai par slikto, tad Sintijai storijā ir divas kūkas, kuras taisīja bērniem uz dzimšanas dienu. Jāsaka, ka viņai labi sanāk. Patrenētos un varētu taisīt dizaina kūkas uz pasūtījuma, ja vien viņas lielākā problēma nebūtu netīrība.Mashka Kakashka @ 13.06.2025 18:14
@sintija_gailite
Viņai Tiktok rēcīgs - @cynthiainbiz. ?
Tiktok viņai ļoti bieži raksta piedauzīgus komentārus par viņas izskatu, viņa gan ātri tos izdzēš.
venīri un krūtis vēl.EmilijaArm @ 13.06.2025 13:41Mani izbrīna, kā tās sintijveidīgās nesaprot, ka mākslīgie mati un pieliktās skropstas burtiski nolaupa viņām svaigumu, jauneklīgumu. Ja šie elementi ir dārgi, tad vēl kaut kā, bet ja lēti - tas dod tik ļoti saburzītu un nesvaigu izskatu! Ja Sinča noņemtu tos lēkšķainos pinkainos matus, noņemtu tās slotas no acīm, uzliktu vieglu tonālo uz sejas - nu cits skats būtu! Bet nē, vajag izdarīt maksimālu visu, lai skats būtu kā vistai kūtī.
Ja mākslīgs, tad - visdārgākais, tas ir vienīgais variants, kā izskatīties kaut cik labi. Es neesmu redzējusi nevienu sievieti, kas ar feikiem matiem un feikām skropstām izskatītos jauneklīga. Viņas visas piepluso sev klāt 5-10 gadus.
CallMeAnnika @ 14.06.2025 17:14Lai nerunātu tikai par slikto, tad Sintijai storijā ir divas kūkas, kuras taisīja bērniem uz dzimšanas dienu. Jāsaka, ka viņai labi sanāk. Patrenētos un varētu taisīt dizaina kūkas uz pasūtījuma, ja vien viņas lielākā problēma nebūtu netīrība.
LindaP @ 15.06.2025 08:24
Es arī redzēju kūkas. Liekas, ka viņa cenšas priekš saviem bērniem un rada iespaidu, ka ir laba mamma. Man viņas žēl, ka liek cerības un lieki tērē naudu NL produktos. Mjā. Vienīgi tā netīrība.. tā figurē visur. It kā cilvēks cenšas sevi kopt un liek nagus, matus, bet droši vien trūkst ikdienas rutīnas. Sintijai vajadzētu uz nakti kārtīgi noņemt kosmētiku, matus maskā, ir arī lētas un labas maskas, nagus-kaut vai ar daudz krēmu un ievilkt cimdos uz nakti un tad atmiekšķēsies tas melnums zem nagiem. No rīta būs viegli iztīrīt. Makslīgie nagi laukos vispār nekur neder.
CallMeAnnika @ 15.06.2025 17:27Katrīne un Egita savilkušas Bokāni, Kalendi un citas, lai viņu pilašu pasākums izskatītos.... ne tik šķidrs.. :D
Līgo vakarā mana radu saime ir kuplākā skaitā nekā pati populārākā un labākā tīkla mārketinga kompānija Latvijā un Eiropā. :D
sauliiite.paula @ 15.06.2025 21:30Izslavētās ocubas rezultāts, pat adatiņu procedūra nelīdz. Paldies NL, paldies alkoholam
Un vēl pie tam, ka ēd veselīgi un tievē jau 6 gadus. :Dsauliiite.paula @ 15.06.2025 22:22“Meitenes, ejiet uz endosfēru, fantastiska procedūra, rezultāts ir acīmredzams. Šī procedūra ceļ dupsi augšā!” teica Kača???
Dirsa, kā vecai grezelei???