Dainuviete @ 11.06.2025 14:28Egita dodas pie “fizioterapēta” lai pārbauda muguru! Traki sāpot,bet pie Timberleika,sadzērusies locījās kā dēle :D varbūt biežāk jādzer “drinki”,lai atlaiž sāpes :D
kad būs nākamais superbēbis? Vai Egitu rādīs līdz laikam, kad meita jau skolā ies?😆😆viktorijar @ 12.06.2025 08:15
Viņa laikam ir arī IG pamainījusi aprakstu par sevi, nav var atsauksme uz Superbēbīti, bet toties ir parādījies ieraksts par būšanu par iedvesmu sievietēm. ?
Bet vispār, man būtu jo sirds interesanti uzzināt, vai viņai pašai ir iedvesma, cilvēks, no kura viņa grib mācīties vai pārņemt kaut ko savā dzīvē. ???
Katrīne. :D Pielipusi viņai kā dēle.viktorijar @ 12.06.2025 08:15
Viņa laikam ir arī IG pamainījusi aprakstu par sevi, nav var atsauksme uz Superbēbīti, bet toties ir parādījies ieraksts par būšanu par iedvesmu sievietēm. ?
Bet vispār, man būtu jo sirds interesanti uzzināt, vai viņai pašai ir iedvesma, cilvēks, no kura viņa grib mācīties vai pārņemt kaut ko savā dzīvē. ???
14-15.06 ir lielvalsts Krievijas NL dzimšanas diena. Sakritība joyou pasākumam ar NL ? Maskēšanās, ka nav ar Krieviju kopā ? laikam to māmiņu , burku , un slavenību utt raidījumu īpašnieki arī ir krievi , allaž NL meitenes filmē.CallMeAnnika @ 10.06.2025 22:03No Egitas nesapratu - lai piedalītos svētdienas pilatēs, ir jāpasūta obligāti kaut kas un vēl jāmaksā 15 eiro kā simboliska samaksa? :D
Tur varēšot iepazīties ar produktiem un iztestēt, būs fitnesa treneris un uztura speciālists. Gribētu redzēt, kurš būs treneris, jo neviens normāls neieteiks dzert pārcukurotus kokteiļus un rīt UB bez jēgas. Gan jau uztura speciālists būs Sanita.
Elīna, tu nopietni te nāc un apdris Mašku, lai gan viņa reklamēja tavas rotas? Vai tas Egitas iespaidā?Circenisaizkrāsnē @ 12.06.2025 15:42Mašai nav kauns atzīt to,ka visu dabūjusi uz sadarbību no Nordbaby. Lepojas. ?
2023. un 2024.gadā bija viss tikai no BabyCityToyCity. Tagad no Nordbaby.Circenisaizkrāsnē @ 12.06.2025 15:42Mašai nav kauns atzīt to,ka visu dabūjusi uz sadarbību no Nordbaby. Lepojas. ?
CallMeAnnika @ 10.06.2025 22:03No Egitas nesapratu - lai piedalītos svētdienas pilatēs, ir jāpasūta obligāti kaut kas un vēl jāmaksā 15 eiro kā simboliska samaksa? :D
Tur varēšot iepazīties ar produktiem un iztestēt, būs fitnesa treneris un uztura speciālists. Gribētu redzēt, kurš būs treneris, jo neviens normāls neieteiks dzert pārcukurotus kokteiļus un rīt UB bez jēgas. Gan jau uztura speciālists būs Sanita.
Un vēl pašas lieto šos pulverus un ar pilnu pārliecību domā, ka dēļ tiem tievē. :D Jā, var arī ēst tīru cukuru un tievēt, ja patērē vairāk nekā uzņem, bet cik tas ir veselīgi?!Matilde23 @ 12.06.2025 18:09
Šodien izcils Live IG no Nikas Todavčičas par “tievēšanu”. Es novēlu KATRAI NL/Joyyou darbonei to noklausīties un šoreiz no sirds saprast- vai novēl katram “tievētājam” tievēt ar sūdpulveriem un pārējiem sūdiem, un sadirst jaunām meitenēm savu veselību. Vienkārši lai ieslēdzas sirdsapziņa, lai pagrauž… Bet pulvergalvām laikam nekas negrauž. Ko viņas reklamē!!! Uz ko aicina un mudina. Es ceru, ka tuvākajā laikā šim visam pieslēgsies arī ārstu biedrība. Labi, ka arvienvairāk vismaz sabiedrībā zināmi cilvēki aicina NELIETOT pulverus, bet iet pie izglītotām un apstiprinātām ārstniecības personām, lai sakārtotu savu svaru un veselību. Nu trakums- neizglītoti cilvēki mudina uz veselības traumēšanu. Tas ir absurds.
Matilde23 @ 12.06.2025 18:09
Šodien izcils Live IG no Nikas Todavčičas par “tievēšanu”. Es novēlu KATRAI NL/Joyyou darbonei to noklausīties un šoreiz no sirds saprast- vai novēl katram “tievētājam” tievēt ar sūdpulveriem un pārējiem sūdiem, un sadirst jaunām meitenēm savu veselību. Vienkārši lai ieslēdzas sirdsapziņa, lai pagrauž… Bet pulvergalvām laikam nekas negrauž. Ko viņas reklamē!!! Uz ko aicina un mudina. Es ceru, ka tuvākajā laikā šim visam pieslēgsies arī ārstu biedrība. Labi, ka arvienvairāk vismaz sabiedrībā zināmi cilvēki aicina NELIETOT pulverus, bet iet pie izglītotām un apstiprinātām ārstniecības personām, lai sakārtotu savu svaru un veselību. Nu trakums- neizglītoti cilvēki mudina uz veselības traumēšanu. Tas ir absurds.
CallMeAnnika @ 12.06.2025 16:202023. un 2024.gadā bija viss tikai no BabyCityToyCity. Tagad no Nordbaby.
Pirmais sadarbības partneris laikam atteicās no Mašas.
staigā tālāk! Tu nagus liec Egitai un pati tirgoji NL😆 atmiņa kā zelta zivij?Circenisaizkrāsnē @ 12.06.2025 23:50
Un pareizi darīja,ka atteicās. Vispār, apbrīnoju tos,kas ar NLietem sadarbojas.
Mashka Kakashka @ 13.06.2025 11:14Dāmas, man jums jautājums. Vai jūs pie šādas personas ietu reģistrēties kā jauns partneris un vai pirktu skaistumkopšanas preces, vitamīnus, UB, pulverus, utt.? ?
Šo ieraugot, man radās asociācija ar Kivičieni. Vai Britniju. Tas netīrības vaibs. Neķemmētas pakulas uz galvas. Un svēti tic savai paralēlajai realitātei.Mashka Kakashka @ 13.06.2025 11:14Dāmas, man jums jautājums. Vai jūs pie šādas personas ietu reģistrēties kā jauns partneris un vai pirktu skaistumkopšanas preces, vitamīnus, UB, pulverus, utt.? ?
Sintija 1:1 mēģina kopēt Katrīni ar rīta saburzītajiem story. :D Jāsaka gan, ka līdzība ir, bet nolietota lauku versija sanāk.Mashka Kakashka @ 13.06.2025 11:14Dāmas, man jums jautājums. Vai jūs pie šādas personas ietu reģistrēties kā jauns partneris un vai pirktu skaistumkopšanas preces, vitamīnus, UB, pulverus, utt.? ?
Circenisaizkrāsnē @ 13.06.2025 11:21
Neietu.
Jāatzīst,ka zinu šo meiteni dzīvē. Neteiktu, ka pazīstu, bet zināt zinu. Manuprāt, šādas piramīdu shēmas būtu jāaizliedz ar likumu. Jo ir skaidrs,ka,piemēram, šī meitene, vispār neapzinās, ka padara sevi par apsmieklu.. Soc. vide ir nežēlīga, bērniem nakas ciest arī par vecāku "reklamēšanos"..