Katrīne ir vienīgā. Nesaukšu viņu par izglītotu, bet aprēķinu cilvēks gan. Savu kvalifikāciju spēj mākslīgi noturēt.Matilde23 @ 08.06.2025 15:26
Tāda ir NL/džodžo INTELIĢENCE. VISA. Nosauciet man vienu, nu vienu personu, kas tur tajā nesaprotamajā kompānijā ir vieda, inteliģenta, izglītota persona. Tur ieklīst un diezgan ātri notinas jaunas, neizglītotas meitenītes/sievietītes. Tur nav no viņām ko gaidīt. Skumja un nožēlojama krievu kompānija, kur, diemžēl, turpina strādāt “latvietes”. Punkts.
Mashka Kakashka @ 08.06.2025 16:40Egita aicināja Saldū uz Joyou tikšanos, ieradās trīs cilvēki, Egita, Inguna un vēl viena jau esoša Joyou sektante. ?? Cik ilgi vēl Egita mocīsies ar to piramīdshēmu? Vai tad tiešām nevar saprast, ka nav atsaucības un jauni cilvēki nepiesakās.
Jā, jā, kātad. Tāpat kā viņu bizness iet uz augšu no Joyou nosaukuma maiņas, bet viss lēnām brūk.amnēzija @ 08.06.2025 19:40
Pēc teksta lika saprast, ka tur it kā vēl bija cilvēki. Iepriekš no rīta Ingūna runāja par to, ka ir cilvēki, kuri nevēlas filmēties. Iespējams, tikai tukša runāšana, lai noslēptu to, ka bez viņām trim, neviena cita nebija.
Turklāt ne visus vitamīnus var lietot vienlaikus. Kāda jēga rīt ripas, ja slimflow pēc tam visu izskalo?amnēzija @ 08.06.2025 23:18Sintija rāda kaudzi ar produktiem - Slimflow, BeuatyElixir, Easyblock, Biomatrix un BurnMax un saka, ka šos vitamīnus viņa lieto. Kāda tumsonība! ?♀️ nav nekādas sajēgas kas ir vitamīns un kas ir uztura bagātinātājs... Lai gan ko var gribēt, viena otra līdere arī vitamīnus no minerālvielām neatšķir.
Un tas teksts, ka visiem ir visu laiku jālieto vitamīni. Nu kad šis beigsies? Muld kaut ko bez sajēgas. Vitamīni visiem visu laiku nav jālieto!
Elizabeteeee @ 09.06.2025 16:46To, kāpēc kāda vēl joprojām parakstās strādāt izbijušajā NL var izskaidrot ar to, ka, ja pelna līdz minimālajai algai, un darbojas kā pašnodarbinātā, cik man zināms nodoklis nav jāmaksā, izlabojiet mani, ja kļūdos. Cik tad tur pelna virs minimālās? Daži cilvēki
Tikai laikam jaunajām aizmirst piemest klāt, ka jāieguldās vairāk, nekā var nopelnīt
Kam viņām slimības lapas, ja veselība ir vislabākā, lietojot Joyou? :D Un priekš kam sociālās garantijas, ja pelna miljonus? :Dsauliiite.paula @ 09.06.2025 17:02
Ja ienākumi ir valstī minimālā summa, tad ir jāmaksā 10% nodoklis katru ceturksni, bet tad nav ne slimības lapas, ne sociālās garantijas.
Jo ir sodi, kas ir nodoti parādu piedzinējiem un ZTI. Mašīnai uzlikts liegums, nedrīkst nekur braukt un kustināt.ziedinjsh @ 09.06.2025 21:30Meitenes, Vucēna nesen storijos bija iekāpusi savā auto, bet nebrauca ar to. Es reāli esmu palaidusi garām, kas ir noticis? Kāpēc viņa visu špago ar kājām? ?
Claire @ 10.06.2025 08:34Vispār bēdīgi skatīties kā piedzērušās tantes brauc uz koncertu. Egitai vispār acis katra uz savu pusi ?
vienkārši tupa kā akmens. Visi ar smadzenēm apveltīti cilvēki saprata, par kuru storiju tas domāts, bet Kačai jāizrāda sava aprobežotība.Vārdotāja @ 09.06.2025 22:40Kača sadzērusies, ka tik drosmīgi uzdirš par sprādzēšanos? Stulbene….?
Meitene noteikti sajauca storiju.
Man ar reizēm par ātru pārlec
CallMeAnnika @ 10.06.2025 16:03Neviena nelietoja un nereklamēja G-Matrix, kamēr nav akcija 2+1. :D Tagad uzreiz visām tik ļoti nepieciešams, ka nevar dzīvot.
vislabākais ir nosaukums. Kaut ko tādu varētu tikai Teitveidīgais izdomātCallMeAnnika @ 10.06.2025 16:03Neviena nelietoja un nereklamēja G-Matrix, kamēr nav akcija 2+1. :D Tagad uzreiz visām tik ļoti nepieciešams, ka nevar dzīvot.