nesen teica, ka brauc uz tikšanos, jo kāds izteicis interesantu piedāvājumu.sauliiite.paula @ 19.10.2024 17:11
Neko tādu nepateica..nehaipo
Tieši tā. Bērnus nedrīkst iesaistīt pieaugušo lietās - viņi nespēj tās nedz atrisināt, nedz ietekmēt. Tā rodas iemācītā bezpalīdzība.Kenty @ 19.10.2024 14:42kā tas ietekmētu pašu bērnu,ja tēvs vazātu māti pa bāriņtiesām.Maška bieži vien izsakās Neita priekšā par Kristapu sliktu.Kristapam gan jau arī izprūk par Mašku.Tā jau nav viegli.Bērns mīl abus vecākus,lai kādas attiecibas viņiem būtu
Bet ko viņa citu darīs? ''Parastam'' darbam ir par slinku.ZANZEZAN @ 19.10.2024 17:35Maša nav nekādas loģikas. Pēkšņi no zila gaisa reklamē lupukrasu. Ne savu joju, bet meijbelin.
Es ar tā aizdomājos, ka mos beidzot nāca pie prāta un tinas no jojū jo jēgas jau tur nav, a naudiņu vajag.
ZANZEZAN @ 19.10.2024 17:35Maša nav nekādas loģikas. Pēkšņi no zila gaisa reklamē lupukrasu. Ne savu joju, bet meijbelin.
Es ar tā aizdomājos, ka mos beidzot nāca pie prāta un tinas no jojū jo jēgas jau tur nav, a naudiņu vajag.
EmilijaArm @ 19.10.2024 20:17Ārprāc, man ir mazliet šoks, redzot šīs sarakstes. Katrīne kā mentors pasīvi "drāž", spiež uz emocijām, un pakalpīgās attaisnojas par to, ka nesanāk. Es apbrīnoju to psiholoģisko tipu, kas tām zem-meitenēm ir - kā var patikt justies tā, kā liek justies Kvīna?! Vājprāts.
Savukārt viņa pati ir savā modžo - kā sektante no sirds tic, ka viss būs, ja pati noticēsi. Es tiešām novēlu viņai palikt vienai tai savā džoijū.
P.S. Kakashka, kā Tu tiec pie tiem skrīniem? Pēc loģikas sanāk, ka kāda no tām "lūzerēm" padod tālāk? Vai arī Tu esi iefiltrējusies šitajā perēklī? :))
paldies par šīm sarakstēm, interesanti palasīt, kā viņas tur ņemāsMashka Kakashka @ 19.10.2024 20:01Rēcīgi tie viņu čati. Pašas atzīst, ka nekas nesanāk, cilvēki neinteresējas un neko nesūta, bet bišu māte tik liek močīt un piebliezt ar jaunām reģistrācijām. ?
Duras! Cilvēki netērēs TĀDU naudu par sūdpulveriem un uztura bagātinātājiem. Visiem ir pieejams internets, ir iespēja salīdzināt sastāvu un cenas.
Mashka Kakashka @ 19.10.2024 20:12
Nekur viņa netīsies prom. Marija ir slinka priekš parasta darba, viņa gaida, kad viņai no debesīm nokritīs bagāts papucis.
Runājot par Marijas Instagram un Telegram. Šī jau ir neskaitāma reize, kad viņa sāk visu no "jauna", visu izdzēš, saka, ka grib savādāk sevi rādīt cilvēkiem, bet vienmēr viņa atgriežas pie tās @masha.krievene.urlene, kura liek bildes ar platu kājstarpi un pliku pakaļu sniegā.
Es Marijai sekoju ļoti sen, reizēm liekas, ka es viņu pazīstu daudz labāk nekā viņa pati sevi.
EmilijaArm @ 19.10.2024 20:17Ārprāc, man ir mazliet šoks, redzot šīs sarakstes. Katrīne kā mentors pasīvi "drāž", spiež uz emocijām, un pakalpīgās attaisnojas par to, ka nesanāk. Es apbrīnoju to psiholoģisko tipu, kas tām zem-meitenēm ir - kā var patikt justies tā, kā liek justies Kvīna?! Vājprāts.
Savukārt viņa pati ir savā modžo - kā sektante no sirds tic, ka viss būs, ja pati noticēsi. Es tiešām novēlu viņai palikt vienai tai savā džoijū.
P.S. Kakashka, kā Tu tiec pie tiem skrīniem? Pēc loģikas sanāk, ka kāda no tām "lūzerēm" padod tālāk? Vai arī Tu esi iefiltrējusies šitajā perēklī? :))
Amizanti, ka @blauak saka, ka dienā var iztērēt 1200 eiro, bet paņēma kredītu, lai veiktu aktivizāciju. :D Tas viss ir tik nožēlojami.Mashka Kakashka @ 19.10.2024 20:01Rēcīgi tie viņu čati. Pašas atzīst, ka nekas nesanāk, cilvēki neinteresējas un neko nesūta, bet bišu māte tik liek močīt un piebliezt ar jaunām reģistrācijām. ?
Duras! Cilvēki netērēs TĀDU naudu par sūdpulveriem un uztura bagātinātājiem. Visiem ir pieejams internets, ir iespēja salīdzināt sastāvu un cenas.