CallMeAnnika @ 26.03.2024 13:15Egitas storijs:
"Tā, beidzot gatava, sataisījusies arī dienai. Es tūdaļ skrienu, vedu Annu uz mākslas skolu un man ir viena tikšanās. Viena tikšanās īstenībā ar cilmes šūnām. Ā, tēmu, wow, priekš manis tā ir pilnīgi sveša tēma, tapēc, kad es nu pirms tam vispār tajā neiedziļinājos, vispār nu tā nedomāju un tagad ir iespēja mazliet padomāt par to, un jā. Man šodien būs tikšanās un mēs runāsim, parunāsim vispār pastāstīs daudz vairāk par to, un es iepazīšos vispār ar informāciju, kā tas ir, ko tas dod, kā tas maina. Nu interesanti, es gribēšu paklausīties un saprast, vai mums tas ir vajadzīgs, vai mēs to gribēsim darīt. Nu tā, jo man vispār nav nekādas informācijas par šo, neko neesmu ne pētījusi, nekā. Tā ka rekur man būs kafijas kokteilītis tūlītās launagā un skrienu tālāk."
CallMeAnnika @ 26.03.2024 13:15Egitas storijs:
"Tā, beidzot gatava, sataisījusies arī dienai. Es tūdaļ skrienu, vedu Annu uz mākslas skolu un man ir viena tikšanās. Viena tikšanās īstenībā ar cilmes šūnām. Ā, tēmu, wow, priekš manis tā ir pilnīgi sveša tēma, tapēc, kad es nu pirms tam vispār tajā neiedziļinājos, vispār nu tā nedomāju un tagad ir iespēja mazliet padomāt par to, un jā. Man šodien būs tikšanās un mēs runāsim, parunāsim vispār pastāstīs daudz vairāk par to, un es iepazīšos vispār ar informāciju, kā tas ir, ko tas dod, kā tas maina. Nu interesanti, es gribēšu paklausīties un saprast, vai mums tas ir vajadzīgs, vai mēs to gribēsim darīt. Nu tā, jo man vispār nav nekādas informācijas par šo, neko neesmu ne pētījusi, nekā. Tā ka rekur man būs kafijas kokteilītis tūlītās launagā un skrienu tālāk."
Empātija trūktu tad,ja uzjautāt viņai pašai ko viņa tagad darīs.amnēzija @ 26.03.2024 11:11
Tieši tā! Cilvēkiem ir notikusi nelaime un Jūs tādā situācijā domājat par to kas un kā būs ar naudu, un kur tagad kas ies strādāt.. vai tiešām mūsdienās cilvēkos ir tik liels empātijas trūkums?
nomiris vīrs, kas tur ko nesaprast?! bet man tiešām neliekas ētiski apspriest viņas turpmāko dzīvi, sakat ko gribatsandrute @ 26.03.2024 13:42Kas Ingai noticis? Neko nesaprotu
Krizdole @ 26.03.2024 14:39Bet... cik savādi tomēr tādās bēdās vēl likt postus instagramā ?
Cilda @ 26.03.2024 14:19Empātija trūktu tad,ja uzjautāt viņai pašai ko viņa tagad darīs.
Bet šeit jau apspriež visu.
Derētu atcerēties, ka katrs no mums sēro savādāk. Citiem gribas ar kādu runāt, izbļaustīties, citiem atkal nolīst vienam un sērot. Šādi izteikumi ir galīgi nevietā.Krizdole @ 26.03.2024 14:39Bet... cik savādi tomēr tādās bēdās vēl likt postus instagramā ?
Katrs savu sāpīti izliek savādāk.Krizdole @ 26.03.2024 14:39Bet... cik savādi tomēr tādās bēdās vēl likt postus instagramā ?
sauliiite.paula @ 26.03.2024 14:50Jejbogu, kā Egitai izskatās acu āda storijos, paldies NL??? totāla antireklāma.
Gada laikā ir tik ļoti izķēmojusi seju.
CallMeAnnika @ 26.03.2024 15:15Līdzjūtību Ingai un visai ģimenei. Lai vai kā viņa šeit ir pieminēta par un ap NL, tomēr ģimenes zaudējums ir briesmīgākais, kas var notikt.
Es tikai brīnos par Egitu. Šorīt stāsta, kā vakar iesākusi stāstīt par savu ceļu NL, piemin, ka viens zvans un viss, izjauca stāstu, un tad turpina, ja vēlies, uzraksti man un pievienojies NL. Pretīgi no Egitas puses.
Tu ar galvu draudzējies?Ekhoo @ 26.03.2024 15:26Man liekas, ka viņām tiešām liekas IG visa dzīve, nekas cits neinteresē vairs. Viss caur IG. Bez maz vai jāgaida arī storiji no bērēm.