Tā kā Douglas uz vietas nebija The Ordinary Mandelic Acid, pārdevēja ieteica pamēģināt Revox, lietoju nepilnu mēnesi, sastāvdaļas +/- tās pašas, iepakojums gandrīz identisks, nejūtu vispār starpību :) Vispār iesaku mandeļu vai salicilskābi jutīgai un problemātiskai ādai (ādai ar akni), man skābes sevi ir pierādījuši kā daudz labāki eksfolianti kā jebkuri skrubji. Bet pie visām skābēm tiešām jāpadomā par spf, var sāpīgi apdegt, āda palikt fiziski jūtīga utt.
No The Ordinary vispār esmu lietojusi Hyaluronic Acid 2% + B5, patika, turpināšu lietot, uz vasaru pārtraucu, jo lietoju visu ko citu :D Kursa veidā tumšajos mēnešos lietoju C vitamīnu (Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%, tieši šo, jo tas, kas ir pelēkajā paciņā, kurš tieši saucas Vitamin C, man nepatika konsistences dēļ un likās, ka arī neko nedod)
Diezgan ilgi lietoju Retinol 0,5% un tad 2% (sāku ar mazāko, jo pie retinola jāpierod, ādai var nepatikt), bet man ne viens, ne otrs neko daudz laikam nedeva un vispār āda arī neprotestēja, uzreiz varēju stiprāku. Varbūt kopumā tajā laikā man āda bija labā stāvoklī un tāpēc nebija īpaši izmaiņu, jo citām meitenēm apkārt tiešām patika, āda palika gluda un starojoša kā mazām meitenēm :D Varbūt uz rudeni pamēģināšu atkal retinol 2 vai jau 5%, bet tur jāskatās, kā kopā ar citām skābēm, ko lietoju.
P.s. man patīk gandrīz jebkurš (gan krēms, gan izsmidzināms) La Roche Posay vai Vichy spf50, ko var nopirkt katrā aptiekā :)