ganeša @ 12.02.2022 12:41
Kur es pieminēju gultu..
jamaika @ 11.02.2022 17:36
A ko Tu darīsi ar lineālu, ja bikses vēl virsū?
Autores teksts - “Kā jūs nosakat kāds vīrietim ir izmērs, nenonākot līdz gultai.”
ganeša @ 11.02.2022 16:26Ir tāda lieta kā lineāls.
Kaut kur lasiju par zeltnesi attieciba pret raditajpirkstu,bet tur gan bija runa nevis par izmeru,bet gan par domineshanu. Vajag pieverst uzmanibu pirkstu formai un nagiem. Jaskatas cik plats un garsh/dzilsh ir nags pret pirkstu.GhostGG @ 11.02.2022 16:11
Man gan liekas, ka bija zeltnesis attiecība pret rādītājpirkstu. neesmu redzējis roku, kur zeltnesis būtu gadrīz vienādā garumā ar vidējo pirkstu, vai vēl trakāk, garāks par viējo pirkstu.
Lielas rokas visbiežāk.GhostGG @ 11.02.2022 16:11
Man gan liekas, ka bija zeltnesis attiecība pret rādītājpirkstu. neesmu redzējis roku, kur zeltnesis būtu gadrīz vienādā garumā ar vidējo pirkstu, vai vēl trakāk, garāks par viējo pirkstu.
Tikko lasīju, ka itkā esot jāskatās cik garš ir zeltnesis attiecībā pret vidējo pirkstu Ja līdzīgi, tad laikam lielāks būs, ja zeltnesis ļoti mazāks, tad tas tur arī mazs. Nevaru tagad salīdzināt, vīrs nav mājās. Pačekojat savējiem un dodiet ziņu
keegan @ 11.02.2022 15:09Man bija agrāk viena draudzene, kura bija nu tāda... seksuāli aktīva. Un teica, ka tie mazākie, smalkākie vīrieši vienmēr bija ar vislielākajiem daiktiem. Nezinu vai tā bija sakritība, bet tā viņa dusmojās, jo kad iepatikās kāds garš, plecīgs vīrietis tad tā mantība tāda... ne uzreiz mazs, bet nasing spešal. :D