Brendija @ 01.09.2021 13:09Šorīt vedu bērnu uz dāržiņu, un vēl nodomāju, ka ļoti tukšas ielas palikušas. Nevarēju saprast, vai nu pārāk agrs priekš skolas, vai arī Covid vainīgs. Vairs nav tā "zinību dienas" atmosfēras, svētku sajūta.
Naktsputns @ 01.09.2021 13:04Hey!
Jau 1.septmebris, nu ko, kādas sajūtas? Ko darāt šodienā? Gribētu atgriezties skolas sola?
Varbūt kādai uz skolu, studijām vai savu atvasīti palaižat skolas gaitās?
Man šī nedēļa ir brīva, atvaļinājums un tad 6.septembrī atsākas studijas un paraleli darbs.... būs traki, bet pagaidām priecàjos, ka 1.septembrī nav nekur jāskrien, vienīgais man šajā 1.septmebrī gadījās “patīkams” pārsteigums - sākās mēnešreizes(bija jāsākas 2-3 dienas vēlāk), tā nu tagad tā vietā lai ietu un kaut ko aktīvāku darītu, guļu gultā un skatos Netflix, ēdu saldumus un domāju cik negodīgi, ka meitenēm katru mēnesi jāmokās :D
Bet nu visādi citādi man ir prieks par rudeni,jo tas man kā jauns gads, jaunas apņemšanās un motivacija. :) pat ja bez svinīgās līnijas, tāpat ir sajūta, ka sākas jauns posms
goldiee @ 01.09.2021 14:12Dāmas, padalieties, ko jūs studējat? :)
Es gan jau sen esmu izmācījusies, bet vienmēr forši paklausīties citu studentu stāstos, kā izvēlējās fakultāti, kādas sajūtas pirms studiju uzsākšanas :)
goldiee @ 01.09.2021 13:20
Cik es zinu, tad lielākajā daļā skolu bērni iet uz skolu pa grupiņām, ne kā kādreiz - visi kopā uz svinīgo līniju. Iespējams, ka tukšās ielas saistītas ar to.
Es gan neteiktu,ka atmosfēras nav. Mums pie mājas skola, bērnu pilns, visi ar puķēm, sapucēti. Ir forši :)
Sultry @ 01.09.2021 14:25
Labi, ka sapuceti. Es vedu mazo masu uz skolu uz svinigo. Pašai bija jagaida mašīnā. Ta ka sedeju un veroju bernus, kas iet garam un jasaka lielaka dala bija džinsos, botēs un isos topinos un visās varavīksnes krāsas, ne ta ka “manos 90 gadu laikos” visi baltas bluzes un melnos svarkos. Jauna paaudze
Es gan jau sen esmu izmācījusies, bet vienmēr forši paklausīties citu studentu stāstos, kā izvēlējās fakultāti, kādas sajūtas pirms studiju uzsākšanas :)
RedBull @ 01.09.2021 15:23
Es studēju komunikācijas zinātni LU, šogad pēdējais gads bakalaura studijās. Neesmu īpaši sajūsmā, bet liels ceļš noiets, jāpabeidz.
Pēc vidusskolas nezināju, ko gribu studēt, papētīju programmas un šī uzrunāja, tiku budžetā un iestājos, bet tagad, ja būtu jāstājas, tad ietu uz tiesību zinātnēm visdrīzāk.