Forele123 @ 22.08.2021 19:31nuu neticētu gan īsti un protams dusmotos. Bet es neko nevaru izdarīt, ka man tā ir. Vnk ceru, ka pāries jo nesatikšu jau tāpat ilgu laiku pēctam atkal.
dzosefine @ 22.08.2021 20:40
Vari gan. Ir vērts padomāt, kas ir tas, kas trūkst attiecībās un piestrādāt pie tā, nevis ciesties un gaidīt, kad apmātība ar otru pazudīs. Manuprāt, tas nav normāli, ja ikdienā visu laiku domā par citu, bet tai pat laikā apgalvo, mīli savu vīrieti.
Forele123 @ 22.08.2021 19:31nuu neticētu gan īsti un protams dusmotos. Bet es neko nevaru izdarīt, ka man tā ir. Vnk ceru, ka pāries jo nesatikšu jau tāpat ilgu laiku pēctam atkal.
Anne Shirley @ 23.08.2021 09:06Manuprāt, nevajag jaukt aizraušanos ar mīlestību. Esot attiecībās, protams, var arī pamanīt citus un novērtēt kā pievilcīgus, interesantus. Bet, vai tāpēc uzreiz jālec gultā? Nu nez. Ja tā ir īslaicīga iegribas, ieteiktu neko uz priekšu nebīdīt. Ja esošās attiecības šķiet sevi izsmēlušas, tad labāk šķirties, un pēcāk darīt, ko grib.
Piekūns @ 22.08.2021 12:18
Bet vai eksistē absolūti perfektas attiecības? Turklāt vēl no abu partneru perspektīvas? Vienkārši sānsoļi mūsu kultūrā nav pieņemti. Ja būtu, tad uzskatu, ka ar sānsoļiem nodarbotos lielākā daļa cilvēku.
Nellija12 @ 23.08.2021 19:57Nu lūk! Jūsu komentāru dēļ tagad šī meitene vairs nekrāps savu vīrieti. Kā jums nav kauna?
GhostGG @ 24.08.2021 11:46Nevajag runāt muļķības. Neko tu tur nemīli, drīzāk pieradums un viss un šķirties arī (pagaidām) nevēlies, ja nav vēl skaidrs vai sanāktu kaut kas ar to otru. Pati tak iekšēji apzinies kā ir, šo diskusīju uztaisīji tikai lai dabūtu mierinājumu un pastiprinājumu, ka "nekas traks tas nav", "tā gadās". Ceru, ka tas draugs ieraudzīs šo diskusiju un netērēs savu laiku ar tevi.
GhostGG @ 24.08.2021 11:46Nevajag runāt muļķības. Neko tu tur nemīli, drīzāk pieradums un viss un šķirties arī (pagaidām) nevēlies, ja nav vēl skaidrs vai sanāktu kaut kas ar to otru. Pati tak iekšēji apzinies kā ir, šo diskusīju uztaisīji tikai lai dabūtu mierinājumu un pastiprinājumu, ka "nekas traks tas nav", "tā gadās". Ceru, ka tas draugs ieraudzīs šo diskusiju un netērēs savu laiku ar tevi.