mīlu vienu, patīk cits

Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
īsumā - esmu attīstībās 5 gadus, mīlu viņu, negribētu šķirties. ir rutīna pēdējo gadu, arī kašķi, bet ir pietiekami daudz arī ideāli brīži un paliekam galīgi nesūdzos. Bet ir iepaticies cits, ko esmu tikai neilgu brīdi redzējusi, un nee ne dēļ izskata, un vēl zinu, ka drīz būs tusiņš, kur būs arī viņš, un nevaru vien sagaidīt to nākamo sestdienu. zinu, ka nevarētu nokrāpt savējo, bet tāpat nevaru sagaidīt, kad vnk sanāks patusēt kopā un iepazīt viņu. Nesaprotu, kas ar mani notiek vnk. pagaidām tikai iesmeju pa šito visu, bet nu īsti normāli tas nav, jo simt reiz dienā iedomājos pa to otru. man ir 28 gadi, bet jūtos itkā pēkšņi būtu atkal 16. negaidu šeit nekādus ieteikumus vai tml, bet komentārus gan, jo tiešām nesaprotu pati, kas ar mani notiek
22.08.2021 02:11 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Forele123 @ 22.08.2021 19:31
nuu neticētu gan īsti un protams dusmotos. Bet es neko nevaru izdarīt, ka man tā ir. Vnk ceru, ka pāries jo nesatikšu jau tāpat ilgu laiku pēctam atkal.

Vari gan. Ir vērts padomāt, kas ir tas, kas trūkst attiecībās un piestrādāt pie tā, nevis ciesties un gaidīt, kad apmātība ar otru pazudīs. Manuprāt, tas nav normāli, ja ikdienā visu laiku domā par citu, bet tai pat laikā apgalvo, mīli savu vīrieti.
22.08.2021 20:40 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
dzosefine @ 22.08.2021 20:40

Vari gan. Ir vērts padomāt, kas ir tas, kas trūkst attiecībās un piestrādāt pie tā, nevis ciesties un gaidīt, kad apmātība ar otru pazudīs. Manuprāt, tas nav normāli, ja ikdienā visu laiku domā par citu, bet tai pat laikā apgalvo, mīli savu vīrieti.

Nevar gan. Dabiskos instinktus nav iespējams pārvarēt un to ari nevajag darīt. Tas ir tāpat, kā ja tu noliktu brīvē augušai izsalkušai lauvai blakus jaunlopa kauliņus.
Beidz meitenei pūderēt smadzenes! Vēl tiešām noticēs tavam šausmīgajam padomam!
23.08.2021 06:02 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Forele123 @ 22.08.2021 19:31
nuu neticētu gan īsti un protams dusmotos. Bet es neko nevaru izdarīt, ka man tā ir. Vnk ceru, ka pāries jo nesatikšu jau tāpat ilgu laiku pēctam atkal.

Pats no sevis nepāriet nekas, tas ir darbs ar sevi.
Tu prātā grozi/fantazē to visu,to tu pati vari kontrolēt.
Pieslēdz prātu savām attiecībām un savam vīrietim-varbūt jāielaiž attiecībās atkal romantika, dzirkstelīte.
23.08.2021 06:38 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Manuprāt, nevajag jaukt aizraušanos ar mīlestību. Esot attiecībās, protams, var arī pamanīt citus un novērtēt kā pievilcīgus, interesantus. Bet, vai tāpēc uzreiz jālec gultā? Nu nez. Ja tā ir īslaicīga iegribas, ieteiktu neko uz priekšu nebīdīt. Ja esošās attiecības šķiet sevi izsmēlušas, tad labāk šķirties, un pēcāk darīt, ko grib.
23.08.2021 09:06 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Anne Shirley @ 23.08.2021 09:06
Manuprāt, nevajag jaukt aizraušanos ar mīlestību. Esot attiecībās, protams, var arī pamanīt citus un novērtēt kā pievilcīgus, interesantus. Bet, vai tāpēc uzreiz jālec gultā? Nu nez. Ja tā ir īslaicīga iegribas, ieteiktu neko uz priekšu nebīdīt. Ja esošās attiecības šķiet sevi izsmēlušas, tad labāk šķirties, un pēcāk darīt, ko grib.

Piekrītu. Protams, esot attiecībās pamanām vēl citus simpātiskus, patīkamus cilvēkus, reizēm rodas dziļāka patikšana, bet ir vērts saprast, vai šīs simpātijas ir tā vērtas, lai riskētu ar ilgām attiecībām. Ja saproti, ka nav, tad ir vērts izrādīt cieņu pret partneri, noslāpējot šo patikšanu un neizrādot nevienam. Pati esmu bijusi šādā situācijā, kad ir iepaticies kolēģis, bet sapratu, ka nav jēgas riskēt ar attiecībām, jo tās simpātijas bija tikai garāmejošas, nekas nopietns, bet riskēt ar attiecībām nevēlējos, jo zināju, ka nav vērts, turklāt no tā kolēģa puses nemanīju nekādas simpātijas, tāpēc no savas puses šo patikšanu noslāpēju, ikdienā ieviesu dažādus sīkumus, kas palīdzēja novērtēt un paskatīties uz savu partneri citām acīm.
Pārdomā visus plusus un mīnusus, paraugoties uz otru cilvēku citām acīm.
23.08.2021 12:05 |

Reitings 31
Reģ: 27.01.2021
Piekūns @ 22.08.2021 12:18

Bet vai eksistē absolūti perfektas attiecības? Turklāt vēl no abu partneru perspektīvas? Vienkārši sānsoļi mūsu kultūrā nav pieņemti. Ja būtu, tad uzskatu, ka ar sānsoļiem nodarbotos lielākā daļa cilvēku.

+
23.08.2021 12:42 |

Reitings 312
nuu tās simpātijas pret otru izrādīt vai vēl stāstīt kādam visnoteikti netaisos, un lekt gultā ne tik. Vnk satikšu, patusēšu kopā un viss, alkoholu daudz nelietošu, takā esmu pārliecināta, ka muļķības arī nedarīšu. Taisnība jau ir, laikam vairāk jāpadomā pa esošām attiecībām un kaut nedaudz jāatiet kādu dienu no rutīnas, tik jāizdomā kā un ko tādu foršu varētu divatā ar savējo.
23.08.2021 14:06 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Nu lūk! Jūsu komentāru dēļ tagad šī meitene vairs nekrāps savu vīrieti. Kā jums nav kauna?
23.08.2021 19:57 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Nellija12 @ 23.08.2021 19:57
Nu lūk! Jūsu komentāru dēļ tagad šī meitene vairs nekrāps savu vīrieti. Kā jums nav kauna?

Nu nāksies pieņemt, ka ir sievietes, kurām nav tādas pašas intereses kā tev😁
23.08.2021 22:11 |

Reitings 58
Reģ: 18.07.2019
Tas ir pārejoši, vienas minūtes redzēšanai dzīvē un īslaicīgai superpatikai pati redzēsi, ka ir 98 citas lietas, kuras tevi atbaidīs. Tu taču viņu pilnīgi nemaz nepazīsti, ar savu esošo puisi tu taču arī sagājies tad, kad biji kaut cik izvērtējusi jūsu abu piemērotību viens otram. Padomā, cik ļoti nožēlosi, ja kaut ko mēģināsi ar jauno simpātiju un upurēsi esošās attiecības. Paliksi pie sasistas siles. Ja tik ļoti patīk, pasapņo un pafantazē, bet lai tas paliek ne tālāk kā domu līmenī! Kā jau pati teici, tev nav nekādi 16 gadi.
24.08.2021 11:24 |

Reitings 58
Reģ: 18.07.2019
Un vispār, es jaunā čaļa vietā izvairītos no tādas kā tu, ja zinātu, ka tev jau ilgus gadus ir puisis, ar kuru esot attiecībās tev ir labi. Nekādas garantijas jaunajai simpātijai, ka pēc vēl gadiem tev atkal iepatiksies vēl kāds cits un viss.
24.08.2021 11:27 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Nevajag runāt muļķības. Neko tu tur nemīli, drīzāk pieradums un viss un šķirties arī (pagaidām) nevēlies, ja nav vēl skaidrs vai sanāktu kaut kas ar to otru. Pati tak iekšēji apzinies kā ir, šo diskusīju uztaisīji tikai lai dabūtu mierinājumu un pastiprinājumu, ka "nekas traks tas nav", "tā gadās". Ceru, ka tas draugs ieraudzīs šo diskusiju un netērēs savu laiku ar tevi.
24.08.2021 11:46 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
GhostGG @ 24.08.2021 11:46
Nevajag runāt muļķības. Neko tu tur nemīli, drīzāk pieradums un viss un šķirties arī (pagaidām) nevēlies, ja nav vēl skaidrs vai sanāktu kaut kas ar to otru. Pati tak iekšēji apzinies kā ir, šo diskusīju uztaisīji tikai lai dabūtu mierinājumu un pastiprinājumu, ka "nekas traks tas nav", "tā gadās". Ceru, ka tas draugs ieraudzīs šo diskusiju un netērēs savu laiku ar tevi.

👌
24.08.2021 11:48 |

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
A kas teica ka tu viņam patīc?
Ja tu redzēji viņu uz 1 min visticamāk viņš tevi pat neievēroja un pat ja ieveroja tad sen jau ir aizmirsis par tavu eksistenci. Tas ka viņš ar tevi runātu nenozīmē ka uzreiz grib attiecības.
Šķīries no esošā! Ne nu pirmais ne pēdējais ar kuru krāpsi savu draugu
24.08.2021 13:01 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Zinu, ka negaidi ieteikumus, bet tomēr - aizmirsti par jauno simpātiju.
Man izskatās, ka tev tagadējās attiecībās ir pārāk daudz rutīna un tad tiešām var nojūgties(man ik pa laikam tāpat uznāk, jo abi strādājam un laika nav tik daudz, bet tāpēc es un viņš plānojam kopīgus piedzīvojumus - rudenī brauksim uz Siguldu, izbrauksim ar laivām, bridīsim pa Lojas upi uz Ziedoņa muzeju, es gribu izlekt arī ar gumiju uc., jo man ļooooti patīk adrenalīns! :D). Ieteiktu vienkārši izdomāt kādu pārgājiena maršrutu, piemēram, ar palikšanu teltīs(varētu būt tagad jau auksti, bet ja silti saģērbjas..), nezinu, covid laikā nav prāta darbs, bet var mēģināt kaut kur aizlaist uz ārzemēm vai kaut kur Latvijā aizbraukt, kur būtu ekstrēmāki piedzīvojumi, ja jums tādi patiktu.
24.08.2021 15:18 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Pareizi te meitenes saka. Rutīnu vajag no attiecībām izdabūt ārā. Kā to izdarīt zināsi tikai tu pati.
24.08.2021 15:20 |

Reitings 312
tās kas te raksta lai šķiros un nekrāpju, atgādinu vēlreiz, ka netaisos ar to jauno pilnīgi neko bīdīt un arī ar esošo šķirties nē. Neticu, ka tikai pieradums, zinu kā ir, kad vot ir tikai pieradums un vairs nekādas emocijas, jo tā bija pirms tagadējā. Vot ar to gan izšķīros bez emocijām un ne dēļ cita, bet sapratu ka tikai pieradums kopā dzīvot. Bet jā, mēģināšu vismaz uz kādu dienu atrisināt rutīnas problēmu un pavadīt tieši laiku vairāk ar savējo. Un jā, otrs arī šodien vēl galvā sēž, bet zinu, ka tas tiešām paliks tikai domu līmenī un tā arī beigsies.
24.08.2021 20:07 |

Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
GhostGG @ 24.08.2021 11:46

Definē,lūdzu, tā kārtīgi,kas tad ir mīlestība ilgtermiņa attiecībās.
Notiekti,viens no tās elementiem arī būs šis pieradums.
Kā jau dažas minējas, tas ir normāli, mīlēt vienu cilvēku, bet pamanot sev acīm tīkamu, seksuāli pievilcīgu pretējā dzimuma pārstāvi, nedaudz pamest aci arī viņa virzienā. Tā darbojas mūsu bioloģija, dzimuminstinkti, nevajag sevi celt pārāk aukstu, jo piederam pie tiem pašiem dzīvniekiem.
25.08.2021 08:01 |

Reitings 395
Reģ: 04.06.2021
*augstu. Stulbais autoc.
25.08.2021 08:01 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Kaut kad par šo tēmu interesējos un palasīju kas un kā no psiholoģijas viedokļa - ir normāli, ka attiecību gaitā abiem rodas kādas jaunas aizraušanās, citas simpātijas, tas nenozīmē, ka šībrīža parteri nemīl (kā te citi saka). Viss ir atkarīgs no tā kā uz šo situāciju reaģē, ja liekas, ka paliek par traku, tad tomēr jāsāk izvairīties no tā cilvēka un piestrādāt pie esošajām attiecībām.
Un tiešām VAR patikt citi, arī ja esi mīlošās attiecībās, tas vairāk tiem, kas kliedz, ka tātad tā nav mīlestība utt. Citi varbūt tās simpātijas ātrāk apspiež un izliekas, ka tādas neeksistē, bet katram var iepatikties kāds darba kolēģis, paziņa. Bet tas viss nāk un iet, toties ilgtermiņa attiecības paliek, par tām mēs rūpējamies un veltam laiku.
25.08.2021 08:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits