POKO @ 09.08.2021 16:19Un ko tu gaidīji, kad aizbrauci? Ir pagājuši 2 mēneši viņam apnika gaidīt. Problēmas ir jārisina nevis no tam jāmūk.
Kad aizbrauci, tad sapņos nerādījās? Tā ir klasika, ka tiklīdz zaudē tā saproti, ka tomēr bija vajadzīgs.
začeits @ 09.08.2021 16:23Ko tur vairs gaidīt ja uzsācis jaunas attiecības? sniedz uz alimentiem un plāno savu turpmāko dzīvi bez viņa
cutiecutie @ 09.08.2021 16:25Lai arī cik grūti būtu, strādā pie sevis, attīsti sevi. Ej vakaros skriet vai vingrot kaut kur. Fiziskās aktivitātes vispār ļoti palīdz izslēgt prātu no domām. Man tas palīdz. Dodies brīvdienu izbraucienos ar bērniem. Tik daudz foršas vietas, ko apskatīt Latvijā. Ar draudzeni uztaisi pikniku kaut kur.
Vīrs nožēlos, tas jau tagad ir zināms. Viņi visi vienmēr aizskrien atpakaļ pie sievām. ? bet tā vietā, lai nogulētu visu laiku gultā un kristu depresijā, cīnies pretī savām sajūtām un ej izbaudi dzīvi!
POKO @ 09.08.2021 16:33tā nu dzīvojam,kamēr 2 dienas pirms Līgo sastridejamies pamatigi,es aizbraucu ar lielajiem bērniem pie teta dzīvot,virs lūdzas kā mainīsies,mēģinājām parunāt pa telefonu
Nu šeit tu raksti, ka vienkārši aizmuki un viņš sauca atpakaļ, bet tu nepiekriti. Sarunājāt, ka atgriezīsies uz septembri, kāpēc? Bija doma, ka vajadzīgs laiks vienam bez otra, vai cits iemesls?
Susurrrrrs @ 09.08.2021 17:51Iesniedz shkjirshanos un pieprasi alimentus. Viss. Kas veel te jaadara? Nekas. Pashcienja ir kaut kaada?
SkyStaaaar @ 09.08.2021 15:54Tad nu īsumā pastāstīšu par savu sāpi.Meginaju pārvarēt visu viena,bet tomēr nespēju un skatoties manas sāpes cieš arī bērni.Tatad stāsts ir tāds,ar vīru esam precējušies jau 6 gadus.Maija sākās strīdi un atsvešināšanās,mēģināju ar viņu runāt,bet sarunas nesanāca,visu laiku kautkads atrunas,tā nu dzīvojam,kamēr 2 dienas pirms Līgo sastridejamies pamatigi,es aizbraucu ar lielajiem bērniem pie teta dzīvot,virs lūdzas kā mainīsies,mēģinājām parunāt pa telefonu,jo tā bija vieglāk.Sarunajam kā padzivosim atsevišķi līdz skola sāksies.Peksni 2 nedēļas atpakaļ es uzzināju ka manam vīram ir jau citā sieviete(Pats protams to neatzina,teica ka esot baumas),no sākuma mēģināju neticēt,kamēr viņš sāka rupji atbildēt,sāka ka nemīl mani un lai lieku miera,pie maza bērna vairs nebrauc,jo viņam esot pateikšu ka tas neesot viņa,beigās nobloķēja visur lai es neko neprasot.Vins pēkšņi mainījās,lai arī solījumi no viņa puses bija citi.Ka tikt pāri šim visam?Ko man darīt tālāk,gaidīt vai samierināties?Katru nakti redzu viņu sapņos,dzīvoju kā robots katru dienu.Domaju kā paliks vieglāk,bet paliek aizvien smagāk.??
POKO @ 09.08.2021 16:19Un ko tu gaidīji, kad aizbrauci? Ir pagājuši 2 mēneši viņam apnika gaidīt. Problēmas ir jārisina nevis no tam jāmūk.
Kad aizbrauci, tad sapņos nerādījās? Tā ir klasika, ka tiklīdz zaudē tā saproti, ka tomēr bija vajadzīgs.