Vai jūs gaidāt rudeni vai gribat pakavēties vasarā?
Ko šajā pirmdiena jūs? Ierastais darbs vai kādai atvaļinājums?
Vispār kādi plāni šim vasaras mēnesim?
Naktsputns @ 02.08.2021 20:37Sveikas otraja augusta dienā!
Aiz loga šodien lietains laiks, drēgns un es ja jūtu gaisā rudeni. Ah, kā man patīk rudens! Kādreiz, kad biju skolniece vai pirmo gadu studente, rudens nesa nedaudz smeldzi par to, ka aizgājusi vasara un atkal atsākas mācības, studijas. Tagad, lai gan rudenī atsākas studijas atkal, tomēt tā kā vasara būs nostrādāta, tad man ne silts, ne auksts no tā, ka drīz vasara galā.
Es gaidu rudeni! Gaidu omes ābolu ražu, silto kafiju periodu, lietus pielietās ielas un slapjos apavus! Man tas viss tik loti patik!
Man rudens, nevis 1.janvāris ir apņemšanās laiks. Tad ir otrā elpa dzîvot, baudīt, motivācija un saviļņojums - kā nu klāsies studijās.
Vai jūs gaidāt rudeni vai gribat pakavēties vasarā? :)
Ko šajā pirmdiena jūs? Ierastais darbs vai kādai atvaļinājums?
Elisa_M @ 05.08.2021 17:56Tā kā nu jau teju visos pārtikas veikalos nepieciešams maksāt par plastmasas iepakojumu, piemēram, salātiņiem, kā rīkojaties Jūs? Ņemat līdzi savu trauciņu, vai samaksājat tos dažus centus? Aizdomājos, ka sākoties rudenim, atkal ik dienas ņemsim vakariņas līdzņemšanai uz mājām, tas nozīmē kaudzi ar vienreizlietojamajiem trauciņiem, par kuriem nedēļā samaksājam 3-4 eiro. Varbūt beidzot iegādāties ērtus, glītus līdzņemšanas trauciņus, ko izmantot vairākkārtīgi? Kā rīkojaties Jūs?
Oreo @ 16.08.2021 22:29Iemetīšu savu jautājumu šeit, varbūt ir kāda zinātāja, vai viesnīcā paliekot pa nakti arī iespējams tikai ar covid sertifikātu?