Adele4 @ 25.06.2026 19:17Leņkis uzcirties paziņo, ka dodas uz 80gadu jubilejas svinibām. Nakamais storijs uz jahtas
Toties Ļenka uzcirtusies kā uz gadsimta Līgo balli 😁VistaVita @ 26.06.2026 05:54Cilvēkam 80 it gadi..viņai ko,vakarkleitā mājā jādanco? Ko var pārspīlēt.
Mia6 @ 25.06.2026 22:05ko Tu nesaproti, viņai artrīts 😃 bet vispār viņa tak teica ka daudz darāmā pēc Jāņiem, knapi visu paspēj.
LabaDabaDa @ 26.06.2026 10:04
Varbūt jahtai paliek 80 gadi? Vai Lienes kleitai? :D
Izskatās, ka jubilārs ir aizliedzis jel ko publicēt... :D
Adele4 @ 26.06.2026 10:34Laikam labas svinības bijušas.nekas nav atrādīts. Bet varbūt arī nebija ko atrādit, tikai brauciens ar jahtu.
Adele4 @ 26.06.2026 10:34Laikam labas svinības bijušas.nekas nav atrādīts. Bet varbūt arī nebija ko atrādit, tikai brauciens ar jahtu.
tas ko raksti ir nereālas lietas, zinot lieni. Nu nebūs nekādi pīrādziņi! Viņa taču tikai veselīgi ēd..nekādi glutēni!Mathilde @ 26.06.2026 22:12Viņas pārmālētā seja ( faceapp makeup 5 līmenis😁) neiet kopā ar aizkostu desu un tukšu plastmasas pudeli pie kājām.
Vai ta nevarēja vismaz jāņu sieru, rosolu un pīrādziņus nopirkt, un uz galda uzlikt māla vāzi ar pļavas puķēm, un omei ar meitiņu vainadziņus sapīt?
Es jau nemaz nerunāju par tādu exkluzīvu variantu kā pašai ar meitu sieru sasiet ( ļoti viegli ja kas) vai no kārtainas mīklas vismaz ko uzcept, piesaistot meitiņu.
Kautkāda deģenerācija….
Minelūše @ 26.06.2026 23:50Vienmēr redzot Keitiju kādā Kiviču tusiņā, man uzreiz prātā ienāk Kima. Es pat iedomāties nevaru, cik ļoti tiem dzērājiem vajadzēja bērnam iespļaut dvēselē, ka viņa gadiem nekur nekad nenāk pie tēva. Es pat iztēloties to nevaru.
Waterlilly @ 25.06.2026 18:19Dārzam nav ne vainas. Citiem pilsētniekiem nav pat tāds kur pasēdēt. Bet galda klājums gan ir kaut kas vājprātīgs. Nesagriezta doktordesa un grauzdiņi plastmasas kastītē. Kaut kas vēl tur mētājas, bet nevar saredzēt. Neviena glāze, izskatās, ka šķīvji arī ne. Man būtu kauns kaut ko tādu postot. Un man būtu kauns no saviem bērniem, ja es spētu sarūpēt tikai šādu svētku galdu. Bet šie jau nebija mājās, kad kaunu dalīja… Tāpat kā jaunajos gados, redzam, ka uz lielajiem, nozīmīgajiem svētkiem neviens viņus negrib redzēt. Un tā viņiem arī vajag!
Tutta @ 25.06.2026 14:36Nu ko jūs brīnaties. It kā nebūtu redzējušas ar mizu vārītos kartupeļus Kiviču Ziemassvētku galdā. Bet interesanti, vai tas tiešām ir tik liels slinkums, vai Liene pat nezina, ka kartupeļi jānomizo?
bija leņķim vienu gadu uzklāts "svētku galds" ar centrālo objektu - vnk ar mizu vārītiem kartupeļiem. Un nē, tie nebija mazie jaunie kartupelīši, kas skaisti ar dillēm apkaisīti 😁 man liekas ka tas bija jaunais gads vai 18.novembris un tie kartupeļi izskatījās bezgala žēlīgi. Piedevās bija kastīte ar medniekdesiņām. Toreiz jau runāja, ka katrs jau klāj galdus pa savam, bet leņķim ir paradums visu publicēt un pašai būt par to bezgala lepnai. Tāpēc arī ir tas iesmējiensEvropizmaihome @ 27.06.2026 02:26
Es nezinu, kādi Lienei bija tie kartupeļi, bet cep arī nemizotus - saucas kartupeļi mundierī. Es tikai no šīs diskusijas uzzināju, ka tas kas slikts. Ja pameklē googlē, tad ir glaunāki varianti ar pārgrieztu kartupeli un pildījumu pa vidu, bet ir arī parasti cepti kartupeļi.
Ojj, tikko pamanīju, ka komentārā teikts, ka vārīti, nevis cepti.
Adele4 @ 27.06.2026 02:29Diez kur un kā tad cienasts tika organizēts? Kur torte un rasols?
Ja jau tika plānots brauciens ar jahtu, varēja jau arī saorganizēt piemerotas uzkodas. Bet nu ne to no kiviču pār prasīt.
Bildē bija vēl kāds kungs gados (Dainas brālis?) un 2 sievietes, varbūt brāļameitas? Vai kādi citi radi...
Ambulance @ 27.06.2026 08:36
Pieļauju , jahtas braucienu saorganizēja šie Dainomes radi , nevis nabagais MĪĻdēliņš