Slampe ir nekurienes vidū. Uz turieni jābrauc ar auto, tāpēc arī nav tāds noiets.Rozāforums @ 15.04.2026 18:57izmisīgi cenšas nopārdot pēdējo zē=-svars "tūres" koncertu Slampē, uzlikuši 20% atlaidi :D
Katriiina @ 15.04.2026 19:56Interesanti ko Kviecis tālāk iesāks, kad tūres būs beigušās. Pakvieks, kad ir vasaras sezona un ko tālāk darīt rudenī? Ja nav ne iekrājumu, ne īpašumu, tikai plika dirsa rītausmā un atkorķēta pudele blakus. Jo kā zināms, dzērājiem pudelei vienmēr nauda atradīsies.
Varbūt, kad sēkšanas karjera beigsies, varēs vākt ziedojumus no faniem, vai atkal iet plikam Live atrodoties vannā ar savu sažuvušo grebezi 😀
Slampē ir skaists kultūras nams, bieži ir koncerti un viņi diezgan izlepuši, uz kuru katru koncertu neies.Hermiine89 @ 15.04.2026 21:06Slampe ir nekurienes vidū. Uz turieni jābrauc ar auto, tāpēc arī nav tāds noiets.
Adele4 @ 16.04.2026 06:46Ja jau lienīte ir zscars menedžere un viņai algu maksā, kāpēc viss par grupu ir viņas personīgajā kontā? Kur zscara IG konts un FB lapa?
Tā tomēr ir grupa. Es saprastu vēl, ja kivičs būtu vnk tikai muzikants bez grupas!
Faniem jāseko solista sievai? WTF?
tas baļķis nav redzams, jo noslēpās aiz kāpuru skropstām😅Julies @ 16.04.2026 13:02Kivičlienei viss ir kā caur pakaļu, nespēj pat iedomāties par atsevišķu lapu. Drausmīgi neprofesionāla itin visā un nepraša arī ikdienas sīkumos. Vienkārši derdzas, kur var būt tāda Minhauzene, kura nekad neredz to baļķi savā acī!
No tās bildes vispār nāk tāda netīra sajūta! Ne tikai no jaciņas piedurkņu galiņiem 😁 Táda netīra dāma viņa sanāk 😁Draudzenīte @ 16.04.2026 16:50Viņai nav tai rozā jaciņai netīri piedurkņu gali? 🤨 Bet ko es saprotu no #richlifestyle, varbūt tas speciāli tā 😬
Liene dod padomu, kā labāk dzīvot?! Tā jau ir anekdote.Helga Andersson @ 16.04.2026 17:56Lienīte liek noderīgus padomiņus, kā vajag dzīvot. Klausiet! 🤣
Rumblerx @ 16.04.2026 17:31No tās bildes vispār nāk tāda netīra sajūta! Ne tikai no jaciņas piedurkņu galiņiem 😁 Táda netīra dāma viņa sanāk 😁
nav, nav ierēkusi. Glupā Jelgavas tetuvētāja ir supersawļe un kiveļus dievina. Es tik ceru, ka viņa saprot, ka gan jau arī viņu reiz piemeklēs kurkuras liktenis 😏Katriiina @ 16.04.2026 18:15Vēl pasakiet, ka Lieņuka sawļe nav komentārā ierēkusi uzrakstot “tik naturāla bilde” 😀
Tur jau pa kilometru redzams uzliktais filtrs.
Helga Andersson @ 16.04.2026 19:01nav, nav ierēkusi. Glupā Jelgavas tetuvētāja ir supersawļe un kiveļus dievina. Es tik ceru, ka viņa saprot, ka gan jau arī viņu reiz piemeklēs kurkuras liktenis 😏
Katriiina @ 16.04.2026 19:06
Supersawļe 😀😀, tad jau Lieņuks var priecāties, ka viņai draudzene ir ne tikai glupa, bet arī akla.
Un, ko tad Kvieči savu mīlas bērnu nav viņai uzkrāvuši?
Helga Andersson @ 16.04.2026 19:01nav, nav ierēkusi. Glupā Jelgavas tetuvētāja ir supersawļe un kiveļus dievina. Es tik ceru, ka viņa saprot, ka gan jau arī viņu reiz piemeklēs kurkuras liktenis 😏
Varu derēt, ka Kiviči tetuvētāju gan aiz muguras apņirdz, it īpaši gramatikas zinātāja LieneTusnelda @ 16.04.2026 19:23
Nu nez. Varu saderēt, ka aiz muguras arī šī supersawļe Kivičus apņirdz.