un tā jūsmošana par 19. gadsimtu "literatūrā un cilvēces vēsturē"... ak jē, ieliktu pašu tajā 19, gadsimtā, sliņķe staigātu ar utīm kaudamās. Tolaik bija smagi jāstrādā, lai izdzīvotu (manuprāt😀😀) . Bet mūsu aristokrātei jau kalpu bars pili apkoptu, protams 😀Rietumusawle @ 11.04.2026 17:56Tie vinas filmu apraksti parada cik neparliecinata vina ir par sevi. Tie “manuprat” piekabinati teikuma beigas, “bet principa tam neredzu jegu” (uzprasas uz “Lienuk, tavas receptes ir mana dzive tik nozimigas”),”lodzina interesejosas temas”, “es ar piespiesanos ielieku video” (jā var redzet, ka gruti salmu peisakus gramstit), “es gan nezinu, kuru tas interese, iznemot mani pasu” (nu tad kada jega rakstit). Un tad stastit par Emiliju Bronte itka parejie cilveki augusi mucā.
Castorella @ 11.04.2026 19:47O, ņemam popkornu, Liene sadzērusies drosmes dziru un rauj vaļā jautājumus, jau zākājas par Kerkiru. Nu nevar pārdzīvot, ka Kerkirai iet tīri labi.
MeltedCheese @ 11.04.2026 20:17Nu jau arī Kerkira esot uzmākusies Andrim. 😂😂😂
Katriiina @ 11.04.2026 21:14Es te vēl ātri gribēju iespraukties par tartaru, viņa attārpošanas zāles arī pēc tam lieto tik bieži ēdot jēlu gaļu?
Varbūt tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc viņa ir tik naidīgi noskaņota.
Erna @ 11.04.2026 18:54un tā jūsmošana par 19. gadsimtu "literatūrā un cilvēces vēsturē"... ak jē, ieliktu pašu tajā 19, gadsimtā, sliņķe staigātu ar utīm kaudamās. Tolaik bija smagi jāstrādā, lai izdzīvotu (manuprāt😀😀) . Bet mūsu aristokrātei jau kalpu bars pili apkoptu, protams 😀
Vispār tā viņas literārā gaume - dievina "Saplēsto krūzi", "Vējiem līdzi", "Kalnu aukas" - skaidri parāda, cik ļoti viņu aizrauj destruktīvas attiecības, tādas galēji postošas jūtas utt. Pusaudžu vecumā tas normāli, domāt un ticēt, ka tikai tāda ir tā lielā, pārpasaulīgā mīla, bet ne jau pusmūžā.