KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2840
Reģ: 19.05.2022
Kerkira man atmiņā ar savām vistām un salātiem kovidlaikā. Kiviči bezmaksas regulāri mielojās ar tiem, jo paši slinki, lai ko tādu darītu.
Mammim dārzs- varēja uztaisīt mini siltumnīcu, iesēt zaļumus aukstajai zupai, zemenes, vismaz bērnam, lai var vasarā uzēst, bet ne jau kiviči.
Ne reizi nav redzēts, ka kādu Kiviči uzņemtu no draugiem. Un tie radi- mammis un dēls tur retāk kā Zsv.
Tagad no Kerkiras salts aukstums, ne kūpinātu vistu, ne bezmaksas aliņu, ne garšīgie rosoli un bezmaksas aukles ar pansiju…protams, Kiviči met spalvu un grib vismaz krustvecāku alimentus naudā. 😂
26.03.2026 09:27 |

Reitings 1775
Reģ: 04.07.2024
smūtijs @ 26.03.2026 08:06

Viņai ir bijuši tik lieli uzliesmojumi?
Kerkika ielika, ka process ir uzsākts un cerams, ka tie mentāli slimie cilvēki dabūs pēc nopelniem.
Kivičiem jau liekas, ka viss noklusīs u Liene atkal varēs stāstīt, cik svarīgi būt laipnai un atbalstīt citas sievietes.🤨kāds vēl atceras, kā Dimiters tiesājās ar Kiviču, tiesā uzvarēja par goda aizskaršanu un laikam pat iztiesāja materiālo kompensāciju, ko solīja izdalīt Kvieča un Lienes pamestajiem bērniem. Interesanti, kā tas beidzās?
26.03.2026 09:35 |

Reitings 20896
Reģ: 21.09.2023
Mathilde @ 26.03.2026 09:27
Kerkira man atmiņā ar savām vistām un salātiem kovidlaikā. Kiviči bezmaksas regulāri mielojās ar tiem, jo paši slinki, lai ko tādu darītu.
Mammim dārzs- varēja uztaisīt mini siltumnīcu, iesēt zaļumus aukstajai zupai, zemenes, vismaz bērnam, lai var vasarā uzēst, bet ne jau kiviči.
Ne reizi nav redzēts, ka kādu Kiviči uzņemtu no draugiem. Un tie radi- mammis un dēls tur retāk kā Zsv.
Tagad no Kerkiras salts aukstums, ne kūpinātu vistu, ne bezmaksas aliņu, ne garšīgie rosoli un bezmaksas aukles ar pansiju…protams, Kiviči met spalvu un grib vismaz krustvecāku alimentus naudā. 😂
Jā, precīzi! Parazīti apvainojušies līdz sirds dziļumiem, ka šiem vairs neļauj parazitēt. Iespējams Kvieča mammis arī neparakstījās šos regulāri barot, tāpēc tāds atsalums.
26.03.2026 09:38 |

Reitings 20896
Reģ: 21.09.2023
BugsPony @ 26.03.2026 09:20
Es ceru, ka Kerkira tiešām iesniegusi visu policijā, tiesā vai sazin kur, lai kivičiem kaut kāda atbildība būtu. Tad vismaz būs nākamā drāma un mums nebūs garlaicīgi. Šie abi baltie, pūkainie nevainīgie radījumi jau nekautrējas visu izbļaut internetā. To, ka abi pļērguri sevi pa izsmieklu padara visas Latvijas priekšā, to jau nesaprot.
Būtu pēdējais laiks atņemt Miu. Vienīgā iespēja bērnam puslīdz normālu nākotni nodrošināt. Kerkirai tikai vajadzētu pilnos teikumos runāt.
Nu Kerkira arī nav paraugpilsone. Tāpēc nevar tik drosmīgi rīkoties, kā šajā situācijā vajadzētu. Turklāt no smerdeļiem jau nav ko pietiesāt. Pliki un nabagi.
26.03.2026 09:40 |

Reitings 623
Reģ: 21.12.2024
"Šovu dalībniece arī norāda, ka nevar uzņemties pilnu atbildību par bērnu vai iejaukties citas ģimenes dzīvē, uzsverot, ka publiski izskanējušie apgalvojumi par bērna “pamešanu” ir nepatiesi un aizskar viņas godu un cieņu. Runājot par attiecībām ar Kiviču ģimeni, Graudiņa atklāj, ka pēdējos gados no tām ir distancējusies, taču tas neesot saistīts ar bērnu. “Iemesls nav bērns, bet gan vecāku dzīvesveids. Tas man nav pieņemams,” viņa skaidro, uzsverot, ka nevēlas uzturēties vidē, kur dominē alkohola lietošana un, viņasprāt, neadekvāta uzvedība. Kerkira atklāj, ka kontakts ar Kiviču ģimeni nav bijis biežs – viņi tikušies salīdzinoši reti, ar viņu meitu satikusies vien apmēram sešas reizes. Pēc Kerkiras teiktā, konflikts saasinājies pēc atteikuma apmeklēt publisku Andra Kiviča pasākumu. “Es šobrīd strādāju ar sevi, nelietoju alkoholu, un šāda veida pasākumi mani vairs neinteresē,” viņa komentē."
Jauns lv raksts ielikts. 😃
26.03.2026 10:03 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 46806
Reģ: 06.11.2022
Cik es saprotu, Kerkira vērsās policijā par draudiem, lai dabūtu netuvošanās ordeni. Tas arī ir reālākais, ko šajā situācijā var darīt. Jo tiesāties ar šitiem šizofrēniķiem par apmelošanu un neslavas celšanu ir tukšs numurs. 🏴Tikai iztērēsi kaudzi laika, naudas un nervu, vārtoties ar tām cūkām pa viņu pašu dubļiem. Un beigās būs kā Dimiteram, kas pat uzvarēja tiesā, bet neko no tā neieguva, jo Kivis vienkārši nemaksāja. Pamuļķis vēl gavilēja, ka dabūjis lieku publicitāti. 😵
26.03.2026 10:21 |

Reitings 534
Reģ: 07.04.2025
LabaDabaDa @ 26.03.2026 10:21
Cik es saprotu, Kerkira vērsās policijā par draudiem, lai dabūtu netuvošanās ordeni. Tas arī ir reālākais, ko šajā situācijā var darīt. Jo tiesāties ar šitiem šizofrēniķiem par apmelošanu un neslavas celšanu ir tukšs numurs. 🏴Tikai iztērēsi kaudzi laika, naudas un nervu, vārtoties ar tām cūkām pa viņu pašu dubļiem. Un beigās būs kā Dimiteram, kas pat uzvarēja tiesā, bet neko no tā neieguva, jo Kivis vienkārši nemaksāja. Pamuļķis vēl gavilēja, ka dabūjis lieku publicitāti. 😵

Un ja ir vērsusies tiesā policijā ar lūgumu šiem aizliegt tuvoties, tad situācija ir bijusi nopietna. Abi kiviči uzskata, ka ir pasaules nabas. Un, ja Kerkira atteicās krustmeitu pieskattīt, tad tam noteikti ir kāds iemesls, pirmkārt, pašai ar dēls ar autismu un mazā meitene, cik redzams, arī ir jāpieskata diezgan nopietni, plus jābaro un vēl dāvanas esot jādāvina. Kamēr kiviči plosto un nebrauc pakaļ savai meitai norunātsjos laikos. Pilnībā saprotama Kerkira un viņai patiešām nav jāaudzina Mia. Ar to ir jānodarbojas abiem kivičiem.
26.03.2026 10:27 |

10 gadiPatīk
Reitings 4915
Reģ: 31.10.2010
LabaDabaDa @ 26.03.2026 10:21

Vai tad tiesas lēmumu var tā vienkārši ignorēt bez sekām? Man ir grūti saprast, kā tas ir iespējams, ka dažiem cilvēkiem var būt šķietami pilnīga likumiska neaizskaramība. Izskatās, ka Kiviči var apmelot, atklāti gānīties, nerūpēties par savu bērnu, nemaksāt alimentus un viņiem par to nav nekas. Tā, ka pilnīgi nekas. Kā???
26.03.2026 10:32 |

Reitings 10604
Reģ: 30.09.2022
Uztaisīt vairāku dienu publisku drāmu par tādu dzīves sīkumu kā "krustmāte neapsveica bērnu" spēj tikai Kiviči.😁
26.03.2026 10:56 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 46806
Reģ: 06.11.2022
Minelūše @ 26.03.2026 10:32

Vai tad tiesas lēmumu var tā vienkārši ignorēt bez sekām? Man ir grūti saprast, kā tas ir iespējams, ka dažiem cilvēkiem var būt šķietami pilnīga likumiska neaizskaramība. Izskatās, ka Kiviči var apmelot, atklāti gānīties, nerūpēties par savu bērnu, nemaksāt alimentus un viņiem par to nav nekas. Tā, ka pilnīgi nekas. Kā???

Neesmu jurists, bet zinu vairākus gadīumus, kad privātpersonas neko nemaksā arī pēc tiesas lēmuma, jo viņiem oficiāli nekā nav. Un zinu arī gadījumus, kad cilvēki maksā milzu naudas, piemēram, tam pašam VID bez jebkādiem tiesu lēmumiem. Viss atkarīgs no bezkaunības...
Un tās mantas abas parazītiem netrūkst... :((
26.03.2026 10:56 |

Reitings 1831
Reģ: 07.02.2023
Ambulance @ 25.03.2026 21:51
Secinājums : piviču famīlija 1.5 g nav saņēmusi dāvanas un bezmaksas aukles pakalpojumus no KirKir . Iepriekš kopā koduši uz nebēdu un vis bija čikiniekā .
man tādas pāris arī bija tuvumā . Seko Lienei K un uzvedas identiski . Viss tika gaidīts no manis . Pretī ? Nulle . Bija grūti izbeigt šādas attiecības , un ne bez asumiem .
26.03.2026 10:57 |

Reitings 2100
Reģ: 17.06.2024
LabaDabaDa @ 26.03.2026 10:56

Neesmu jurists, bet zinu vairākus gadīumus, kad privātpersonas neko nemaksā arī pēc tiesas lēmuma, jo viņiem oficiāli nekā nav. Un zinu arī gadījumus, kad cilvēki maksā milzu naudas, piemēram, tam pašam VID bez jebkādiem tiesu lēmumiem. Viss atkarīgs no bezkaunības...
Un tās mantas abas parazītiem netrūkst... :((

Lieveņi maksā uz rokas, bet kā ar koncerttūri? Kā viņš to dabū?
26.03.2026 11:15 |

Patīk
Reitings 27990
Reģ: 09.12.2015
Jā, Kerkira baroja tos parazītus uz nebēdu, visos pasākumos bija viņas klāti galdi ar rasoļiem un vistiņām. Bija pat viens storijs, kur Graudiņi plovu vārīja un pieskatīja Miu, un Andirsis ierakstīja, lai atstājot šiem arī, ka esot jau ceļā, bet Graudiņš īgni atburkšķēja, lai tik brauc ātrāk pakaļ bērnam. Parazīti bija perfekti iekārtojušies - nomet sīko, aizšauj dzīvē, un, atgriežoties ar kavēšanos, vēl paģērē, lai šos baro. Es domāju, ka tieši Kerkiras vīrs bija tas, kurš nolēma piegriezt skābekli sievas labajai sirdij, jo viņam apnika par savu naudu sponsorēt nekauņas.
....
Un tagad slinkā dzērājLienīte murgo, ka vienmēr laipni uzņēmusi Graudiņus.. Kur un kad tas bija? Sliņķe, kas vīra senčiem Ziemassvētkos spēja pasniegt tikai ar mizu vārītus tupeņus, esot atsaucīgi uzņēmusi Graudiņus.😁 Pat pašu bērna kristības svinēja pie Kerkiras, kura atkal visus pabaroja.
Vai plancka domā to vienu nožēlojamo Mias dzimšanas dienu atrakciju laukumā, kur katram viesim bija viena picas šķēle un Corona aliņš?
Nu, tādas resteles žurkas.🤢🤢🤢
Noteikti pienāks arī Rāviņu kārta, kad smirdeļi gribēs Spānijā na haļavu atpūsties un saņems atteikumu.
26.03.2026 11:28 |

10 gadi
Reitings 2595
Reģ: 11.04.2010
Būtu šo enerģiju labāk veltījuši savu bērnu uzturēšanai un audzināšanai...
26.03.2026 11:32 |

Reitings 45213
Reģ: 14.05.2023
taraļi bija tik laipni ka pēc Vīnes brauciena (kad vēl 4 dienas pēc ''ceļojuma'' nebrauca pakaļ bērnam) atveda krustmātei šokolādi ar Mocarta pauri virsū!!! kā nav kauna!!! un viņi tikai tikai 4 dienas aizkavējās!!! kā nav kauna!!
26.03.2026 11:34 |

Reitings 791
Reģ: 06.08.2024
Hermiine89 @ 26.03.2026 09:40
Nu Kerkira arī nav paraugpilsone. Tāpēc nevar tik drosmīgi rīkoties, kā šajā situācijā vajadzētu. Turklāt no smerdeļiem jau nav ko pietiesāt. Pliki un nabagi.

Nu man pie kājas kas un kāda ir Kerkira un ko viņa dara savā privātajā dzīvē. Vismaz viss, vai lielākā daļa, netiek iznesta plašākai sabiedrībai. Šajā gadījumā tie ir kiviči, kas meklē kašķi un uzvedās kā cirvji mežā un novēlu šiem no visas sirds kārtīgi atrauties. Protams ar drāmu, lai mēs varētu tālāk klačoties.
26.03.2026 11:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits