Kivičiem jau liekas, ka viss noklusīs u Liene atkal varēs stāstīt, cik svarīgi būt laipnai un atbalstīt citas sievietes.🤨kāds vēl atceras, kā Dimiters tiesājās ar Kiviču, tiesā uzvarēja par goda aizskaršanu un laikam pat iztiesāja materiālo kompensāciju, ko solīja izdalīt Kvieča un Lienes pamestajiem bērniem. Interesanti, kā tas beidzās?smūtijs @ 26.03.2026 08:06
Viņai ir bijuši tik lieli uzliesmojumi?
Kerkika ielika, ka process ir uzsākts un cerams, ka tie mentāli slimie cilvēki dabūs pēc nopelniem.
Jā, precīzi! Parazīti apvainojušies līdz sirds dziļumiem, ka šiem vairs neļauj parazitēt. Iespējams Kvieča mammis arī neparakstījās šos regulāri barot, tāpēc tāds atsalums.Mathilde @ 26.03.2026 09:27Kerkira man atmiņā ar savām vistām un salātiem kovidlaikā. Kiviči bezmaksas regulāri mielojās ar tiem, jo paši slinki, lai ko tādu darītu.
Mammim dārzs- varēja uztaisīt mini siltumnīcu, iesēt zaļumus aukstajai zupai, zemenes, vismaz bērnam, lai var vasarā uzēst, bet ne jau kiviči.
Ne reizi nav redzēts, ka kādu Kiviči uzņemtu no draugiem. Un tie radi- mammis un dēls tur retāk kā Zsv.
Tagad no Kerkiras salts aukstums, ne kūpinātu vistu, ne bezmaksas aliņu, ne garšīgie rosoli un bezmaksas aukles ar pansiju…protams, Kiviči met spalvu un grib vismaz krustvecāku alimentus naudā. 😂
Nu Kerkira arī nav paraugpilsone. Tāpēc nevar tik drosmīgi rīkoties, kā šajā situācijā vajadzētu. Turklāt no smerdeļiem jau nav ko pietiesāt. Pliki un nabagi.BugsPony @ 26.03.2026 09:20Es ceru, ka Kerkira tiešām iesniegusi visu policijā, tiesā vai sazin kur, lai kivičiem kaut kāda atbildība būtu. Tad vismaz būs nākamā drāma un mums nebūs garlaicīgi. Šie abi baltie, pūkainie nevainīgie radījumi jau nekautrējas visu izbļaut internetā. To, ka abi pļērguri sevi pa izsmieklu padara visas Latvijas priekšā, to jau nesaprot.
Būtu pēdējais laiks atņemt Miu. Vienīgā iespēja bērnam puslīdz normālu nākotni nodrošināt. Kerkirai tikai vajadzētu pilnos teikumos runāt.
LabaDabaDa @ 26.03.2026 10:21Cik es saprotu, Kerkira vērsās policijā par draudiem, lai dabūtu netuvošanās ordeni. Tas arī ir reālākais, ko šajā situācijā var darīt. Jo tiesāties ar šitiem šizofrēniķiem par apmelošanu un neslavas celšanu ir tukšs numurs. 🏴Tikai iztērēsi kaudzi laika, naudas un nervu, vārtoties ar tām cūkām pa viņu pašu dubļiem. Un beigās būs kā Dimiteram, kas pat uzvarēja tiesā, bet neko no tā neieguva, jo Kivis vienkārši nemaksāja. Pamuļķis vēl gavilēja, ka dabūjis lieku publicitāti. 😵
LabaDabaDa @ 26.03.2026 10:21Cik es saprotu, Kerkira vērsās policijā par draudiem, lai dabūtu netuvošanās ordeni. Tas arī ir reālākais, ko šajā situācijā var darīt. Jo tiesāties ar šitiem šizofrēniķiem par apmelošanu un neslavas celšanu ir tukšs numurs. 🏴Tikai iztērēsi kaudzi laika, naudas un nervu, vārtoties ar tām cūkām pa viņu pašu dubļiem. Un beigās būs kā Dimiteram, kas pat uzvarēja tiesā, bet neko no tā neieguva, jo Kivis vienkārši nemaksāja. Pamuļķis vēl gavilēja, ka dabūjis lieku publicitāti. 😵
Minelūše @ 26.03.2026 10:32
Vai tad tiesas lēmumu var tā vienkārši ignorēt bez sekām? Man ir grūti saprast, kā tas ir iespējams, ka dažiem cilvēkiem var būt šķietami pilnīga likumiska neaizskaramība. Izskatās, ka Kiviči var apmelot, atklāti gānīties, nerūpēties par savu bērnu, nemaksāt alimentus un viņiem par to nav nekas. Tā, ka pilnīgi nekas. Kā???
man tādas pāris arī bija tuvumā . Seko Lienei K un uzvedas identiski . Viss tika gaidīts no manis . Pretī ? Nulle . Bija grūti izbeigt šādas attiecības , un ne bez asumiem .Ambulance @ 25.03.2026 21:51Secinājums : piviču famīlija 1.5 g nav saņēmusi dāvanas un bezmaksas aukles pakalpojumus no KirKir . Iepriekš kopā koduši uz nebēdu un vis bija čikiniekā .
LabaDabaDa @ 26.03.2026 10:56
Neesmu jurists, bet zinu vairākus gadīumus, kad privātpersonas neko nemaksā arī pēc tiesas lēmuma, jo viņiem oficiāli nekā nav. Un zinu arī gadījumus, kad cilvēki maksā milzu naudas, piemēram, tam pašam VID bez jebkādiem tiesu lēmumiem. Viss atkarīgs no bezkaunības...
Un tās mantas abas parazītiem netrūkst... :((
Hermiine89 @ 26.03.2026 09:40Nu Kerkira arī nav paraugpilsone. Tāpēc nevar tik drosmīgi rīkoties, kā šajā situācijā vajadzētu. Turklāt no smerdeļiem jau nav ko pietiesāt. Pliki un nabagi.