tur par daudz paņemts, lasu tos tekstus, Lienei kārtīgs īssavienojums.Bonecutie @ 18.03.2026 22:38Jēziņ, tiešām, kas notiek? Vai šī gadījumā nav viena no trakākajām ļenkas psihozēm? Filtrs pilnībā padirsts, atvainojos.
29. Mēness diena Zivs zīmē-tas ir emocionālais ekvivalents tam,kad Tu mēģini skriet maratonu baseinā,kas ir pilns ar ķīseli. Visi apkārt pēkšņi ir kļuvuši par filosofiem, visi “meklē sevi”,bet patiesībā mēs meklējam,kur pazuda mūsu motivācija un vai tajā zivju dīķī nav kāda vīna pudele. 29. Mēness diena ir visuma veids kā pateikt:”Šodien nepieņem nekādus lēmumus,neparaksti līgumus un lūdzu,lūdzu, neraksti tam čalim”. “Zivis” nozīmē,ka intuīcija strādā uz pilnu jaudu,bet smadzenes ir aizgājušas atvaļinājumā bez brīdinājuma.Cik labi @ 18.03.2026 22:29Pag, kas notiek?! Nav taču pilnmëness. Parasti šitādi izgājieni Lienes kundzei ir ap pilnmēness laiku.
lūk interesanti, kas notika, ka Liene prātā sajuka. Nu tagad arī mani interesē😅Adele4 @ 18.03.2026 22:27Gan jau kerkira ko skarbu pateica
LabaDabaDa @ 18.03.2026 21:57
Bet viņam jau pašam tie teksti ir vēl sliktāki. Saukā Kerkiru par cūku un nelieti... Tik zemu pat Liene vēl šovakar nav nokritusi.
Vislabāk man patīk, ka pēc šiem delīrijiem izliekās it kā nekas tāds nebūtu bijis. Izdzēš tos murgus un atkal pārfiltrētā sejā saka savu ierasto - lai visiem jauka diena!Adele4 @ 18.03.2026 22:55Minēšu -rīt būs klusums, bet parīt atkal būs apaukstējusies, bet tas neliegs doties koncerttūrē vīkendā
Ariete @ 18.03.2026 22:28100 storijus liek slimiķe. Priekš kam viņa to liek? Mia lai lasītu? 🤣 Varēja savu histēriju labāk noklusēt.
Hermiine89 @ 18.03.2026 22:58Vislabāk man patīk, ka pēc šiem delīrijiem izliekās it kā nekas tāds nebūtu bijis. Izdzēš tos murgus un atkal pārfiltrētā sejā saka savu ierasto - lai visiem jauka diena!
Hermiine89 @ 18.03.2026 22:58Vislabāk man patīk, ka pēc šiem delīrijiem izliekās it kā nekas tāds nebūtu bijis. Izdzēš tos murgus un atkal pārfiltrētā sejā saka savu ierasto - lai visiem jauka diena!