Adele4 @ 22.02.2026 20:44Lenka atkal svešu cilvēku svinības safilmējusi. Pipec.
Neighbor @ 23.02.2026 00:14Ja kopš dzimšanas bērns redz tikai dzērāju ballītes, redz to, ka vecāki pļēguro, slēpjas elefant viesnīcā, sazin no kā baidoties, elementārs bērna vecumam atbilstošs režīms neeksistē ,tur būs konkrētas auzas, plus ņemot vērā tā bērna performanci izpaužoties tik tokā, kamēr gada vecāki atrubonā pālī vnk guļ. Katastrofa. Kur skatās bāriņtiesa un sociālais dienests. Tas bērns , uzsākot skolas gaitas, vēl parādīs visu to, kas pamatā ir viņā ielikts kopš dzimšanas. Un ticiet man, no viņas cietīs pārējie bērni , bet pat ticu tam, ka skolotāji visu to ignorēs , jo negribēs izbaudīt " slaveno" Kiviču pāra sūdu ventilatoru.
loija @ 23.02.2026 00:36
Nabaga bērns. Un tik daudz māsu viņai, ok, pusmāsu, taču reāli zina tikai vienu no visām.
LabaDabaDa @ 23.02.2026 08:10Un Lienes "mīļāko" operu "La Traviata" ir komponējis Verdi, nevis Moricone. #KolosālaAtmiņa
#sveškauns
Un Zutim pēc būtības nav jāuzņemas atbildība par savu, nez kādu tur radinieku. Ar kuru varbūt pat nekomunicē.smūtijs @ 22.02.2026 19:34
Zināju, ka tā rakstīs, bet, pirmkārt, neticu, ka Zutis baigi kaut ko būtu gatavs maksāt par savu radinieku un, otrkārt, neticu, ka viņam ir nauda, ko maksāt.
Labi, beidzam par šo diskusiju, jo atkal bruks virsū, ka ne pa tēmu.
lai meitenes pieaug un pašas izdomas kā darit! Es pazīstu puisi ,kuru tevs pameta un nekad nerupejas,otrajā laulība piedzima pusbralis,kad puikam bij apmēram 10 gadi-viņa mamma nomira ! Draugs ,zinot cik viņa tevs ir bijis drausmigs,saka apciemot mazo pusbrali! Tagad ir tā,ka vins pieskata mazo brāli un palīdz finansiāli,vet ar Tēvu nesarunājas ! Viņam vnk palika žēl tā puikaNeighbor @ 23.02.2026 01:11Un kas no tā, ka viņai itkā esot māsas. Nu sorry, tām māsām nav nekāds pienākums pret miu, ņemot vērā, kādā veidā tika dibinātas Kiviču attiecības. Katrām no visām māsām ir sava ģimene un vecāki, un loģiski, ka neuzliek nekādus pienākumus pret jaunāko māsu. Kas faktiski ir pusmāsa. Ar visiem sūdiem, ko Kiviči ir lējuši ento gadu laikā. Brīnums, ka Liene vēl nav uztaisījusi vēl vienu bērnu. Man, kā māsai, piemēram, būtu dziļi pie pakaļas tas, kuru bērnu ir uztaisijīs mans tēvs. Pametot savu ģimeni un visus bērnus. Tur cieņa pret tādu tēvinu ir nulles līmenī. Lai tā Mia ir tikai un vienīgi pašu Kiviču darīšana un rūpe. Visām pārējām meitām, gan Andra, gan Lienes, gar miu nav un nevar būt nekāda darīšana, un nekāds pienākums vēl jo vairāk. Andris ar Lieni izvēlējās būt kopā un radīt bērnu, un tā ir tikai viņu atbildība. Nevieni viņu bērni viņiem neko nav parādā. Tieši otrādi, viņi ir parādā visiem saviem bērniem, gan cieņu parādā, gan uzmanību, attieksmi un plus arī uzturlīdzekļus. Parazīti pretīgie.
jap ne,inu nevienu citu kurš publiski būtu nolicis un atstājis savus bērnus. Ar tekatu ka tā viņiem būs labāk, un ka grib būt kopā un džīvot dzīvi, bet kaut kā pēc tam visi citi vainīgi ka pēkšņi nedod bērnus, ietekmē utt...šitādos tekstos redzot un zinot..Es ar negribētu redzēt un kontaktēt.Neighbor @ 23.02.2026 01:11Un kas no tā, ka viņai itkā esot māsas. Nu sorry, tām māsām nav nekāds pienākums pret miu, ņemot vērā, kādā veidā tika dibinātas Kiviču attiecības. Katrām no visām māsām ir sava ģimene un vecāki, un loģiski, ka neuzliek nekādus pienākumus pret jaunāko māsu. Kas faktiski ir pusmāsa. Ar visiem sūdiem, ko Kiviči ir lējuši ento gadu laikā. Brīnums, ka Liene vēl nav uztaisījusi vēl vienu bērnu. Man, kā māsai, piemēram, būtu dziļi pie pakaļas tas, kuru bērnu ir uztaisijīs mans tēvs. Pametot savu ģimeni un visus bērnus. Tur cieņa pret tādu tēvinu ir nulles līmenī. Lai tā Mia ir tikai un vienīgi pašu Kiviču darīšana un rūpe. Visām pārējām meitām, gan Andra, gan Lienes, gar miu nav un nevar būt nekāda darīšana, un nekāds pienākums vēl jo vairāk. Andris ar Lieni izvēlējās būt kopā un radīt bērnu, un tā ir tikai viņu atbildība. Nevieni viņu bērni viņiem neko nav parādā. Tieši otrādi, viņi ir parādā visiem saviem bērniem, gan cieņu parādā, gan uzmanību, attieksmi un plus arī uzturlīdzekļus. Parazīti pretīgie.
loija @ 22.02.2026 21:27
Tas ir pipec. Pilnībā pārkāpj cilvēku privātumu privātā ballītēs, izliekot publiski kā šie dejo piemēram. Katastrofa. Ienāk svešās mājās, filmē, fotografē viesus, ēdienu, visu un publicē publiskai apskatei. Ko viņa tur vispār dara, ja uzaicināts Kivič dziedāt? Vot tev gada māte un vēl meitu līdzi ņem.
liene taču ir tă părgurusi, visu dienu “pie ruļļiem”. Sen nebiju tik senilu teicienu dzirdējusi, bet sapratu, ka tas ir izkropļots krieviskais u ruļa. Iedomăjieties, līdz pašai Jelgavai aizbraukt! Kura gan no mums, sliņķēm, tik intensīvi strădă. Nevar taču Kivičs savu pusotru centneru vilcienā vizināt!Japānas princese @ 25.02.2026 11:49Lienei sūta tik daudz vēstules pielūdzējas un fani un nav laika nabadzītei atbildēt. Lieciet mierā aizņemto slavenību ar savām vēstulēm. Jums, bezdarbniecēm, nav ko darīt. Redz kā lienīte, aizņemta, nostrādājusies, pārgurusi un jūs ar savām vēstulēm.
Tā lienes fantāzija un iedomu pasaule ir nepārspējama.
Castorella @ 25.02.2026 14:28liene taču ir tă părgurusi, visu dienu “pie ruļļiem”. Sen nebiju tik senilu teicienu dzirdējusi, bet sapratu, ka tas ir izkropļots krieviskais u ruļa. Iedomăjieties, līdz pašai Jelgavai aizbraukt! Kura gan no mums, sliņķēm, tik intensīvi strădă. Nevar taču Kivičs savu pusotru centneru vilcienā vizināt!