Varbūt paspēja savākt Kvieča honorāru 😅qwe @ 16.02.2026 19:15Varbūt kivka ar visām atslēgām pazuda Jēkabpilī tad nu Lienes kundzei nekas cits neatlika kā pārnakšņot viesnīcā. Tik diez par kādiem līdzekļiem?
bija bija, toreiz Mia uztaisīja live un nodeva ļenku 😀Hermiine89 @ 16.02.2026 19:21Man intuīcija saka, la Kviecis pārdzēra jēgu pēc Jēkabpils konča. Kā tur tālāk notikumi attīstījās ir miglā tīts. Kviecim nebija kaut kāda sawļe tur? Vienreiz jau bija aizķēries uz vairākām dienām tur, kad Ļenka palika mājās.
iespējams, pārējie grupas čali apžēlojas par menedžeri un sametas elefantamHermiine89 @ 16.02.2026 19:17Varbūt paspēja savākt Kvieča honorāru ?
Jāatzīst, ka Mia apķērīga. Parāda patieso ainu mums no aizkulisēm.qwe @ 16.02.2026 19:43bija bija, toreiz Mia uztaisīja live un nodeva ļenku ?
Diez vai, bet sakarā ar to, ka mājdzīvnieki likvidēti vai kas ar tiem noticis, nav vērts steigties mājās.Cukurbiete @ 16.02.2026 19:24Variants, ka izlikti no dzīvokļa?
nu tik tālu bērns neaizdomājas. Tupa sevi tikai tik tok izklaidē.Hermiine89 @ 16.02.2026 21:04Es pat aizdomājos tik tālu, ja Mia varbūt (ne)apzināti taisa tos tik tok video, lai cilvēki pamana, kas notiek patiesībā. Jo tā mazā meitene zina patieso ainu. Ne to filtrēto un saldo “realitāti”, ko mums mēģina iebarot abi narcistiskie atkarībnieki ar filtrētajām sejām, “nozagtais tēvs un izolētā māte”.
MsWeasel @ 16.02.2026 20:54Nav tie bērnu nami arī nekāda konfekte. Tur ir pilns ar atkarību un mentālo problēmu māktu pusaudžu, kurus neviena audžuģimene negrib. Nesaku, ka alkašpāris ir lieliska opcija, bet nevajag romantizēt tos bērnu namus. Tur nevar visiem izstāvēt blakus un nosargāt, tur ir pilns ar agresīviem un ļauniem bērniem. Jā viņi nav vainìgi, bet fakts ir tāds, ka viņi dara ļaunas lietas. Nav arī teikts, ka tādu Miu kāds gribēs uzņemt audžuģimenē, jo sabiedrībā zināmu cilvēku sīkais, neviens negrib to gemoroju.
Tiktoki ir baisi, par resni - es tiešām nedomāju, ka viņš fiziski dara pāri bērnam, par Lieni nebūtu tik droša. Lai gan tas bērns dzīvo Tiktok un atdarina tur redzēto
šie divi diemžēl sačakarē visu, kam pieskaras.....Ieva12345 @ 16.02.2026 21:55Es vispār nesaprotu, kā bērnam var ļaut pašam ņemt telefonu. Man dēls ir pusgadu jaunāks par Miu.
Man telefonā ir kods, kuru bērns nezina. Manu vai tēta telefonu var paņemt tikai ar mūsu atļauju. Viņš māk ieiet tikai youtube. Tāpat arī sekojam līdzi ko skatās.
Šeit bērnam nav nekādu robežu. Vecākiem viss ir vienalga. Bērnam ir jābūt režīmam.Miai ir pilni 5 gadi, līdz ar to arī obligātā izglītība. Viņi jau bija “ceļojumā”, tad vnk aizdzeras un neapmeklē bd. Par zobiem, nu tur ir tīrākās šausmas. Labi, ne visiem zobi ir perfekti, bet nu tā novest zobus ir vājprāts. Man dēla pats mācās cītīgi burtus, velk jau kopā zilbes un īsākus vārdus. Mācās skaitīt. Spēlējas ar lego un par policistiem, ugunsdzēsējiem un kosmonautiem. Es nevarētu iedomāties, ka viņš sēdētu naktī tiktok un taisītu video. Domāju, ka tas bērns ir reāli sačakarēts. Man pat bail iedomāties ko tik viņa nav redzējusi.
Euclid @ 16.02.2026 22:07Varbūt kviecis kaut kur uzaicināts viens pats uzstāties, bez tabora, Rīgas pusē. Tad nu madāmām jāizklaidējas viesnīcā.
Vakar Jēkabpils koncertā, cik no video saprast, neizskatījās tik ļoti paņēmis kā parasti. Tad varbūt turējās, jo šodien arī kkas svarīgs.