Ariete @ 16.02.2026 05:40Ļenkas tiktokā iečekojat Mias ieliktos video un storijus... ???
Izskatās kaut kāds hostelis vai kas tāds. Varbūt vēl dzer Krustpilī.qwe @ 16.02.2026 07:16Kas tā pa istabu kur tas bērns plosās? Dzerājiem bija dzeltenas sienas
Njā.. Ļoti neraksturīga uzvedība priekš mazas meitenītes.EllaNoElles @ 16.02.2026 07:06Mja, paskatījos tos tiktoka storrijus un video ar Miu.
Es neesmu eksperts, bet mani bērni tajā vecumā tādu agresiju neizrādīja, attēlo sišanu, mešanu.. Nu tur nav okey, ļoti skumji ir vērot to bērnu, kuram nav izvēles, viņam jāaug kiviču toksiskaja vidē
Bet kādā stadijā ir tie alkāni, ka bērns mierīgi var uzdarboties viņu telefonos?! Viņiem nešķiet, ka var salikt reālo patieso dzīvi ar/par viņiem?MeltedCheese @ 16.02.2026 08:29Vienā video Mia izskatās plika piesegusies ar kaut ko. Kāpēc viņa vēl nav noņemta tiem nožēlojamiem alkoholiķiem? ?
Wow, tas mēdīšanās video...baisi iedomāties, ko tas bērns ir redzējis...Ariete @ 16.02.2026 05:40Ļenkas tiktokā iečekojat Mias ieliktos video un storijus... ???
MeltedCheese @ 16.02.2026 08:47Es uzskatu, ka Mia ar steigu ir jānošķir no Kivičiem.
Tie skati pa logu ir no Rīgas. Interesanti, bērnudārzā neviens neko nesaka, ka senči regulāri tā aizdzērušies, ka nespēj bērnu aizvest uz b/d? Visi mīž no Andirša?Hermiine89 @ 16.02.2026 10:37Mana versija ir tāda, ka pēc koncerta notika kārtīga pasvinēšana. Vakar vēl neviens nebija pie stūres sēdētājs. Tāpēc aizķērušies Jēkabpilī. Un Mia no garlaicības izklaidējas ar tiktoku. Un līdz 12 vajadzēs izčekoties. Varbūt Ļenka būs paspējusi izgulēt pāli?
Dizzy @ 16.02.2026 10:48Tie skati pa logu ir no Rīgas. Interesanti, bērnudārzā neviens neko nesaka, ka senči regulāri tā aizdzērušies, ka nespēj bērnu aizvest uz b/d? Visi mīž no Andirša?
Vai Mia ir atstāta viena Rīgā?