Tak viena Dieviete jau stāstīja, ka Ļenka klīdusi gar Drogu matu krāsas plauktiem.Hermiine89 @ 05.02.2026 14:43Es pieļauju, ka pirms Dubaijas iebliezusi kaut kādu Drogu krāsu visā garumā. Rezultāts -riži dzeltena švamme.
Rozāforums @ 05.02.2026 17:27ja jau viss tik labi un kruti, kāpēc visu laiku jālūdz spiest sirsniņas?(attention whore)un tu jau gribētu lai tie svešie cilvēki ne tikai bērnam nopērk šokolādi, bet arī paņem un uzaudzina viņu..
Tik tok meitiņa ir ielikusi veselus 3 video ar room tour 😀Rumblerx @ 05.02.2026 17:02Vecā piepe ielikusi - ko jūs gribētu redzēt no musu ceļojuma ? Es, Lienīt, gribētu redzēt viesnīcas room tour ?Vairak neko? Ā, nu kādu restorānu atī varētu ? Paldies!

Tas stils ir reāli briesmīgs. Ne tikai lupatas, bet arī vienmēr kaut kādi pretīgi krokšveidīgie apavi. Šausmas. 🫣BugsPony @ 05.02.2026 18:03
Baseina šļopenes, kokerspaniela krāsas mati, paltraki, krokši, čurkrāsas cekuls un maika no tirgus.
Dubai - style.
Parādi, ka tu esi īstākais lauķis, nepasakot, ka tu no laukiem.
it īpaši pēdējo failu atklāšanas kontekstā man svešas tantes uzmanība pret Miu izskatās drusku perversa. Skaidrs, ka baltādaina meitenīte tur ir eksotika, pie tam rudi mati tur skaitās īpaši skaisti, bet noplukusi un lēti ğērbta măkslīgā blondīne blakus īsti neizskatās pēc atbildīgas mātes.LabaDabaDa @ 05.02.2026 18:54Es nezinu, kā lai to pieklājīgi pasaka, bet skaidrs, ka viņi to bērnu pārdotu par lētāko alus kasti.
Lūk, tās tik būtu bērnības atmiņas no pasaules apceļošanas! ?
Dizzy @ 05.02.2026 17:18Tak viena Dieviete jau stāstīja, ka Ļenka klīdusi gar Drogu matu krāsas plauktiem.