*vella vecenes 🤣Ariete @ 09.07.2025 08:01Varat likt man cik gribat mīnusus, bet es vienmēr aizstāvēšu JEBKURU bērnu. Un tās, kuras uzskata to par normālu, ir riebīgas vecenes un punkts.
MarieAntoinette @ 09.07.2025 09:42Mauglis ir grāmatas varonis. Ja nosauks par Vinniju Pūku, tas arī būs lamuvārds?
Ariete @ 09.07.2025 14:25Njā, ļoti skumji ka aizstāvot mazu, nevainīgu bērnu saņēmu pretī uzdirsienus. Jūs viņu arī esat saukušas citos vārdos, nemaz neminēšu kādos... Netēlojat te svētās.
Rodas jautājums kas tad jūs pašas esat par sievietēm ja braucat virsū un apsmejat cita viedokli, apsaukājat mazu meitenīti? Tas neatteicas uz visām, protams.
Liekat tālāk kaut 100 mīnusus un rakstiet uzbraucienus, tas tikai parāda ka neesat ļoti labākas par ļenku, jo jums arī nav empātijas un iejūtības.
Novēlu lai jūsu bērnu neviens nepazemotu! ??
Paldies par adekvātu viedokli! Šī tēma ir par Kivičiem Lieni un Andri nevis par mazo meitiņu. Tas ir slimi, ja pieaugušas sievietes bulijo mazu bērnu. Un nedod Dievs, kāda pret to kaut ko iebildīs - tiksi nomētāta ar mīnusiem un lamām. Bērns ir bērns un nav svarīgi Kiviču vai kāda cita, lūdzu, nekļūsim par zvēriem.mokabezpiena @ 09.07.2025 14:35
Tāpēc, ka anonīmā forumā visi jūtas neaizskarami un pohuj par visām morālēm. Ja te vajadzētu vārdu, uzvārdu un profila bildi, 100% neviena neko aizskarošu neuzdrīkstētos pat iepīkstēt. Jo pēc forumā lasītā, te ir savācies sabiedrības zieds, visskaistākās, bagātākās, ar perfekti audzinātiem bērniem un tādas, kas dzīvo perfekti pēc grāmatas ? Jā, Kiviču drāma ir interesanta un es ik pa laikam ienāku palasīt, bet te pārsvarā jau gadiem diendienā uzturas 10 sievietes un nonstopā pretīgi izsakās un komentē visus sīkumus. Tad vien atliek tiešām padomāt, ka nekā cita jau tajā dzīvītē nav tik interesanta, ja jāsāk aizvainojoši rakstīt par svešiem bērniem un jāscreenshoto visas Kiviču bildes. Nav kauns būt tik investētām Kiviču dzīvē? ?
njā 🤡kārtējā zem akmeņa dzīvojošā ...😄 Lai nu veicas sapinoties ar parazītiem 🫣😄Draudzenīte @ 09.07.2025 14:26LOL nabaga sawļe no makslas_punkts reklamē Lienītes topošo izstādi, uztaisījusi Q&A. Viņa vēl nenojauš ar kādiem lohiem sasējusies ?
Nevaru sagaidīt dienu kad Resnais un Plancka parādīs savas īstās sejas un jaunie “mĩļie draugi” tiks aplieti ar sūd..m. Normālus cilvēkus viņi ilgi nav spējīgi notēlot.
qwe @ 09.07.2025 15:03njā ?kārtējā zem akmeņa dzīvojošā ...? Lai nu veicas sapinoties ar parazītiem ??
Nu iebildīšu ka profila bilde,vārds un uzvārds nekur nav obligāts.mokabezpiena @ 09.07.2025 14:35
Tāpēc, ka anonīmā forumā visi jūtas neaizskarami un pohuj par visām morālēm. Ja te vajadzētu vārdu, uzvārdu un profila bildi, 100% neviena neko aizskarošu neuzdrīkstētos pat iepīkstēt. Jo pēc forumā lasītā, te ir savācies sabiedrības zieds, visskaistākās, bagātākās, ar perfekti audzinātiem bērniem un tādas, kas dzīvo perfekti pēc grāmatas ? Jā, Kiviču drāma ir interesanta un es ik pa laikam ienāku palasīt, bet te pārsvarā jau gadiem diendienā uzturas 10 sievietes un nonstopā pretīgi izsakās un komentē visus sīkumus. Tad vien atliek tiešām padomāt, ka nekā cita jau tajā dzīvītē nav tik interesanta, ja jāsāk aizvainojoši rakstīt par svešiem bērniem un jāscreenshoto visas Kiviču bildes. Nav kauns būt tik investētām Kiviču dzīvē? ?
tā ir lieņuka smukā krupja pazode 🤣Adele4 @ 09.07.2025 15:33Bez kāpuriem daudz labāks skats.
Bet kas tā par pazodi? Kur džolijas profils?
qwe @ 09.07.2025 15:43tā ir lieņuka smukā krupja pazode ?
Bet laikam resnais galīgi piegriezis skābekli un nedod naudu, jo šaubos, ka lieņuks aiz laba prāta neliek smukās skropstiņas ?
parasta pusmūža sievietes seja, gravitācija dara savu... bet uz pluskainajiem matiem gan sāpīgi skatīties. Kā ar tādām ķeskām var lepoties?Adele4 @ 09.07.2025 15:33Bez kāpuriem daudz labāks skats.
Bet kas tā par pazodi? Kur džolijas profils?
amoreamore @ 09.07.2025 16:48Ak Dievs nu kāpēc mums būtu “jāaizstāv” bērns, ja neviens viņam nedara pāri?
Nu un viņa ir neglīts bērns. Besij šitais “neglītu bērnu nav”. Ir. Mani viņa biedē, izskatās diezgan krīpī.
manuprāt, nav viņa neglīta, smuki sapostu, izķemmētu tās pēckas, samīļotu, audzinātu un būtu skaista, mīļa meitiņa. Tā antisociālā uzvedība un ļaunais acu skatiens padara viņu atgrūdošu, ka gribas novērsties. Liekas, varētu otram iesist un ļauni paņirgt par to.amoreamore @ 09.07.2025 16:48Ak Dievs nu kāpēc mums būtu “jāaizstāv” bērns, ja neviens viņam nedara pāri?
Nu un viņa ir neglīts bērns. Besij šitais “neglītu bērnu nav”. Ir. Mani viņa biedē, izskatās diezgan krīpī.