Mathilde @ 03.11.2025 00:41Gribētos redzēt Kiviča raideri. Nez tāds viņam ir? Viņiem, precīzāk. Jo atbrauc visa ģimenīte.
Knabsab @ 03.11.2025 07:14
Viņa raideris ir, ka ik pēc 3 dziesmām Lenox pienes jaunu dzēriena glāzi!
Man paziņa bija jubilejā, kur Kivis dziedāja (viņš bija viesis), Lienīte regulāri ir pienesusi dzērienus un tas ir bijis mākslinieka uzstādījums, ka glāzei visu laiku jābūt pilnai.
Helga Andersson @ 02.11.2025 21:51Nu, Laura Brigmane, ko tu nodatīji Lienītei? ??? izņemot to, ka uzmācies apolloniskajam Andirsim ?
MeltedCheese @ 03.11.2025 03:12Ar Lieni paliek tikai trakāk un trakāk... vispār vāks!
Neiil @ 02.11.2025 21:52Ooo, lienuka pēdējais story bomba? stalkere, uzmācas viņas vīram? vai tik kviecis nebūs bijis lievenītī viens pats, un kādu jaunāku un smukāku pamurcījis? kļūst interesanti?
lauku bāba @ 03.11.2025 10:08Kādai nav saglabājies screenshot?
EnijaEnija @ 02.11.2025 19:56Pateikt par Brēmani, ka viņš ir izglītots un zinošs vīrietis....tur neviena saprātīga šūna viņas galvā nav palikusi, tas nu tagad ir pilnīgi skaidrs ? Dienas anekdote ??? It īpaši pēc pēdējā Brēmaņa video, kas ceļo apkārt, kur viņš priecājas par izstāšanos no SK.
yay @ 01.11.2025 10:39Es domāju, ka kivičpāris ir pelnijis kaut kādu gada balvu žurnālistikā - resnais to tik vien dara kā pārtrauc sarunu un runā par sevi, bet cāļapaure vispār pār lūpu nevar pārspļaut hihihi hahaa kolosāli (eņģes balsī)
Māte Terēza @ 03.11.2025 09:48
Laura ir man draudzene un tas, ko Lienes kundze vakar ielika un šorīt atžirgusi... oi "atjēgusies" ir izņēmusi ir līmenis ? īsumā - zvaigznei tika atbildēts uz storiju par heiteriem, pastāstīts skatījums no malas, par notikumu, kurā bija iesaistīta viņa un mazā meita(diezgan skumīgi pret bērnu rīkojās). Un zvaigzne teica, ka visu publiskos un tad nu redzējāt, kas bija tas VISS ?slimi pietiekami.
Māte Terēza @ 03.11.2025 10:21
tu par kuru tieši no visiem? :D
Māte Terēza @ 03.11.2025 10:21
tu par kuru tieši no visiem? :D
Castorella @ 03.11.2025 13:16Nudien būtu interesanti uzzināt, kura izdevniecība godīgi pateikusi, ko domā par Lienes “bestselleru”. Vieglāk jau būtu neitrāli atrakstīties, nevis pateikt, kā ir. Visu cieņu izdevniecībai.
ja bija Lienei tieši par bērniem ko aizrādījuši, gan jau Liene bija uzrakstījusi savu “patiesību”, par to, cik viņa ir brīnišķīga mamma un ļaunie Skulmes ar viltu aizvilinājuši meitenes. Ironiski, ja Kivičs pats savā grāmatā visu to dzerstīšanos un kniebšanos meitu acu priekšā nebūtu aprakstījis, vēl piebilstot par atvieglojumu, kad meitas prom, kāds varētu arī viņas versijai noticēt.KitijaQueen @ 18.07.2021 14:48Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
Māte Terēza @ 03.11.2025 09:48
Laura ir man draudzene un tas, ko Lienes kundze vakar ielika un šorīt atžirgusi... oi "atjēgusies" ir izņēmusi ir līmenis ? īsumā - zvaigznei tika atbildēts uz storiju par heiteriem, pastāstīts skatījums no malas, par notikumu, kurā bija iesaistīta viņa un mazā meita(diezgan skumīgi pret bērnu rīkojās). Un zvaigzne teica, ka visu publiskos un tad nu redzējāt, kas bija tas VISS ?slimi pietiekami.
Gizem @ 03.11.2025 17:11
Par kuru gadījumu ir runa? Ir kaut kas, ko mēs vēl te nezinām? Pastāsti, lūdzu.