Anette5 @ 13.05.2025 23:12
No cik gadiem sākas tantuki?
Akasha @ 13.05.2025 21:06Lai gredzeni kur gredzeni, bet par vienu gan es iedomājos. Tas tatū uz plaukstas. Tiešām neapnīk? Man sen būtu reāli noriebies, šķiet netīrs, gribētos nomazgāt, jo nu, būsim godīgi, ne pie katra tērpa prasās tāds tetovējums. Un tas nav, ziniet, uz pleca, kur to tā baigi neredz. Plauksta visu laiku acu priekšā. Protams, Lieņuks sākotnēji bija gribējusi būt baigā rebeliste, rokeriste, brīvdomātāja, kura beidzot var "atklāti runāt un paust savas domas", nekā agrāk, kad, Kivja vārdiem runājot, bija vienkārši "dresēta skaistule".
Bet varbūt man tā šķiet tāpēc, ka pašai tetovējumu nav... Tetovētās dāmas, padalieties, lūdzu, pieredzē, kā tur ir?
Liene man šķiet tantuks. Sapucèjas, savèrpj visas savas perles ap kaklu, saliek visus gredzenus kas majas ir un iet uz bibliotèku gràmatas cilàt, lai aizpildītu savas visas brīvàs darba dienas 😁Anette5 @ 13.05.2025 23:12
No cik gadiem sākas tantuki?
un ja arī atnes,tad kādā stāvoklī tās ir - ar kafiju nolaistītas u.c.Minelūše @ 14.05.2025 10:42Ļenka beidzot atklājusi, ka pastāv tāda vieta kā bibliotēka un grāmatas nav obligāti jāpērk. Tikai māc aizdomas, ka pakula varētu būt no tiem kretinējošajiem ļautiņiem, kuri mēnešiem nenes atpakaļ paņemtās grāmatas.
Maple @ 14.05.2025 11:34Ļenka Laikam pirmo reizi ēdnīcā ēd haha
Un es jau domāju, ka ar tiem Mazajiem gredzeniem viņa vakar nagus atjaunot gāja, bet izrādās, ka tikai atgādināja savai “skaistuma studijai”, ka šamējai laiks savus bezmaksas sadarbības nagus pārtaisīt. Redz, ka šodienas bibliotēkā ar diezgan ataugušiem ieradās grāmatas pacilāt.
]Dzintriņa @ 14.05.2025 09:52
Ieeju instagram - skatos, bļe, nu Ļenka.
Bet nē, tā jau Spīrsa, joptvaimaķ
Minelūše @ 14.05.2025 10:42Ļenka beidzot atklājusi, ka pastāv tāda vieta kā bibliotēka un grāmatas nav obligāti jāpērk. Tikai māc aizdomas, ka pakula varētu būt no tiem kretinējošajiem ļautiņiem, kuri mēnešiem nenes atpakaļ paņemtās grāmatas.
varbūt abiem bomziem ir kāds maznodrošinātā statuss nokārtots? Vēl pabalstu kādu šiem maksā un pārtikas paku iedala?Minelūše @ 14.05.2025 13:11Pie krišnaītiem aizvilkušies. Tie tak dala ēdienu nabadzīgajiem. Ka tik Kirpiči arī par nabagiem nav iztaisījušies. Kivim tagad lieveņu trūkums, kā reiz noderētu parīt par velti.
qwe @ 14.05.2025 13:31varbūt abiem bomziem ir kāds maznodrošinātā statuss nokārtots? Vēl pabalstu kādu šiem maksā un pārtikas paku iedala?
turklāt resnis jau neatsakās labi paēst un regulāri sev jaunas drēbes nopirkt.yay @ 14.05.2025 13:56
Es sliecos domāt, ka poda birstei ir baltā lapa (kaut kādas grupas invalīde un saņem penziju)
tik man nav skaidrs, kā viņi var atļauties dzīvot Varavīksnes namos un pirkt riteņus. Ar tiem trīs lieveņiem mēnesī, nereāli.
SantaC @ 14.05.2025 14:21Nu kaut ko jau viņi saņem, droši vien tieši tik, lai pietiktu vienai baltajai kafijai dienā. Latvijā jau invalīdiem maksā kapeikas, bet šie jau pašpasludināti ‘influenceri’, varbūt tirgo auru vai pašdarinātus sapņu ķērājus. Bet jā – ka ar naudu ir ziepes, to pat caur Instagram filtru var redzēt!
diezgan pretīgi komentāri. Gan interesanti, ka vīriešiem laikam neriskē ko teikt pretī, allaž vella vecenes vainīgas😀SantaC @ 14.05.2025 14:30Aizmirsu ielikt - daži no komentāriem no tā pirmā live. ?