"Ģintermuižas mistērijas", 1.daļa.LabaDabaDa @ 18.10.2024 17:40
Farss. Vai varbūt groteska.
Hilva @ 19.10.2024 00:36Es domāju, ka būs mums jāatver kaut kāds kopējais ziedojums, lai visas foruma dāmas var pa pāris centiem samesties vienam grāmatas eksemplāram, ko kopīgi izlasīt. ?Jo, nu, KĀDAI būs šis smagais uzdevums jāuzņemas, lai varam izlasīt jauno bestselleru!
EnijaEnija @ 19.10.2024 19:21
Traģiski...
Traģiski...
Traģiski...
smieklīgi😂, bet bez satraukumiem. Miegs ir atsevišķa tēms un sapņi arī. Un ja redzi sapnī Lieni, tas nenozīmē, ka esi apsēsta vai tml. Nekad nezinàm, kas, kàdas lietas uz mums atstās lielu iespaidu, vēl visādas lietas ar zemapziņu. Neieciklējies uz to. Es ar reizēm mostos ar wtf sajūtu, kas tas bija par sapni un kādā sakarā? Ar Tevi viss ir kārtībā, vienkārši nepaveicās😂Dzintriņa @ 19.10.2024 20:07Jūs arī guļot sapņojat par Lieni? Es mazliet nesaprotu šo vājprāta apsēstību..
piedodiet
privātas ne privātas, bet ja ir tāda iespēja, tad katrs var paskatīties tur, kur var un tas ir pieejams. Ir teiciens Sargi sevi un Dievs Tevi sargās. Un šādas lietas, kā personas kodus, publiski pārsūtīt nevajag. Vienkārši nevajag, jūs taču saprotiet. Ir tāda lieta kā datu aizsardzība un jūs neziniet kurā brīdī kāds, cilvèks, kas strodas īstajā vietā un laikā redz, ka attiecīgā “lieta” tiek publiski nodota kādam citam. Un šajā gadījumā būs mazsvarīgs arguments, bet taču visiem tas ir pieejams tur un tur.LabaDabaDa @ 19.10.2024 12:20
Jā, dāmas, labāk sūtiet privātās ziņās, tās neviens nevar izsekot :)
Traģiski...
ronnie @ 19.10.2024 23:24
Es vēl skatījos to bildi viņas storijos, kurā viņa rādīja, kādas viņas lūpas bija izskatījušās pirms un kādas izskatās pēc procedūras. Skatījos un tā arī nesapratu, kas viņasprāt ar viņas lūpām iepriekš nebija kā vajag. Bija pilnīgi normālas, glītas lūpas un izcēlās tā saucamā "Cupid's bow". Man ir tieši tāda pati augšējā lūpa ar ļoti izteiktu "Cupid's bow" un man tā vienmēr šķitusi viena no pievilcīgākajām lietām manā sejā. Priekš kam Lienei vajadzēja izbojāt dabīgu skaistumu? Tagad tās lūpas izskatās kā vecai alkoholiķei: lielas, gaļīgas un bezformīgas. Protams, baisās skropstas visu padara vēl traģiskāku.
Kas šeit bija ne tā? Ko vispār vajadzēja "labot"?
EllaNoElles @ 20.10.2024 06:28Par to personas kodu.
To, ja tik ļoti gribas, var atrast lursoft.
Un nekas nebūs pārkāpts, tas ir publiski pieejams bāzē.
Lūdzu un nav par ko.
TikiTaki @ 20.10.2024 10:13
Man šķiet, ka to var apskatīties tikai tad, js ir maksas konts. Es tos personas kodus tā arī neatradu. Jo versijā, kas par brīvu, to nevar redzēt.
ielogojoties var redzēt, nevajag maksas versijuTikiTaki @ 20.10.2024 10:13
Man šķiet, ka to var apskatīties tikai tad, js ir maksas konts. Es tos personas kodus tā arī neatradu. Jo versijā, kas par brīvu, to nevar redzēt.
Dzintriņa @ 19.10.2024 20:07Jūs arī guļot sapņojat par Lieni? Es mazliet nesaprotu šo vājprāta apsēstību..
piedodiet
Dzintriņa @ 19.10.2024 18:55
Es nemetīšu ne centa, tāpat kā ienāku šeit, mēnesī 2x
Bet es zinu, ka Jūs, lezbenes, metīsiet, un atstāsiet te gan linkus, gan skreenšotus utt, nezinu, kur Jums laiks tam visam, bet man tok nav ?