Incognito @ 01.09.2024 19:02
Kā sieviete, kas savā dzīvē diemžēl vienreiz ir uzrāvusies uz mazu cinčeli miera stājā, varu apstiprināt, ka brīnums nenotika un tas nepārvērtās par staltbriedi. Tākā tā ir un paliek mazo krāniņu atruna
Helga Andersson @ 01.09.2024 19:34O! Jau sākas ?
kādai tā vilde ir? Esmu palaisusi garām😬yay @ 01.09.2024 20:25Sendij, Tev vajadzētu to lienītes un kandžas bildi no lidostas līmēt uz svecītēm... Helovīnu tematika, u know
Tējnīca @ 01.09.2024 20:26
Detektīvs Kandža ir atkodis pilnīgi visu! Bet man šāds storijs neparādās, vai tiešām jau izdzēsa un labo mūsu norādītās nepilnības? ?? Tad varbūt, lai palasa vēl, ko “99% Latvijas sieviešu” domā par seksīgo Andri Kiviču (to, kurš Lienes Kivičas, Andra Kiviča ceturtās īstās mūža mīlestības, mīļotais vīrs).
lottinja @ 01.09.2024 20:27kādai tā vilde ir? Esmu palaisusi garām?
Hyrte @ 01.09.2024 20:36
Man arī nerāda to storiju.
TikiTaki @ 01.09.2024 20:22
Es kā sieviete, kas dažāda izmēra cinčus redzējusi (jā, mauka laikam, bet man jau mūža otrā puse iet ?) , varu apliecināt - mazs cincis miera stājā ir arī mazs cincis erekcijas stāvoklī. Vīriešiem, kam ir liels erekcijas laikā, arī miera stājā tā mantība ir labi pamanāma reizēm pat caur biksēm ?????
viņam nav kur pieķerties un gala rezultātā ņirdz par viņu un viņa beztēmā ņemšanos😂vellavecennn @ 01.09.2024 21:27Varbūt palabojiet mani , bet ja pareizi atceros, tad ne Sendija ne Danute nekad nav slēpušas ka ir bijušas kopā ar vīriešiem. Līdz ar to šitā rižā orangutāna ķengāšana par to, ka redz "Viņas nav īstas lesbietes, jo ir gulējušas ar čaļiem" , vispār ir pilnīgs bezsakars ?
Biseksuālitate laikam šim primātam ar valrieksta smadzeni ir kaut kas neaptverams
vellavecennn @ 01.09.2024 21:27Varbūt palabojiet mani , bet ja pareizi atceros, tad ne Sendija ne Danute nekad nav slēpušas ka ir bijušas kopā ar vīriešiem. Līdz ar to šitā rižā orangutāna ķengāšana par to, ka redz "Viņas nav īstas lesbietes, jo ir gulējušas ar čaļiem" , vispār ir pilnīgs bezsakars ?
Biseksualitāte laikam šim primātam ar valrieksta smadzeni ir kaut kas neaptverams
Rozāforums @ 01.09.2024 21:35kviecis būs atmetis peso priekš laša,ko ''čaklā'' lenķīte iesālijusi :D
man pat liekas, ka nesen vēl kaut kur redzēju Sendijas storiju kaut kādu, iespējams, vecu, kur viņa teica, ka viņa ir biseksuāle.vellavecennn @ 01.09.2024 21:27Varbūt palabojiet mani , bet ja pareizi atceros, tad ne Sendija ne Danute nekad nav slēpušas ka ir bijušas kopā ar vīriešiem. Līdz ar to šitā rižā orangutāna ķengāšana par to, ka redz "Viņas nav īstas lesbietes, jo ir gulējušas ar čaļiem" , vispār ir pilnīgs bezsakars ?
Biseksualitāte laikam šim primātam ar valrieksta smadzeni ir kaut kas neaptverams
Rozāforums @ 01.09.2024 21:35kviecis būs atmetis peso priekš laša,ko ''čaklā'' lenķīte iesālijusi :D
tieši tā. Kiviča visos Rampas raidījumos bija izlasītas, noskatītas intervijas un tad viņš savā raidījumā teica "tu esi teicis, ka...". Buļļa kakā tāds pats princips. Galīgi nekas īpašs, 9.klases līmeņa intervijas.Minelūše @ 01.09.2024 21:40Kad Kirpičs kādu "atmasko", tad lielākajā daļā gadījumu tas ir kaut kas, ko cilvēks pats reiz ir teicis, nevis kaut kas, ko Kirpičs izvilcis no viņu pagultes kā lielu, melnu noslēpumu. Atradies te Erkils Puaro.
Un kas par to, ka viņas ir bijušas ar vīriešiem un nav 100% lezbietes? Kāpēc tas ir nozīmīgi, Kirpič? Domā, ka tev spīd iespēja ar kādu no viņām? Acis aizver, kad sapņo. Vīrieši, ar kuriem Sendija un Danute bija kopā, pavisam noteikti nesalīdzināmi pārspēja cūktēviņu visās nozīmēs.