Zinu vienu meiteni, kurai iesauka ir maziņais. Esmu no Vidzemes.Skaistslaiks @ 14.06.2022 16:19Var jau var bērnu saukt arī par kaķīti, zaķīti, un maziņš, bet tam kausiņam vairāk ir jābūt nosvērtam uz bērna reālo vārdu, ja ir Mia, tad ir Mia, Miiiņai arī jābūt šad tad, jo bērnam tas ir mulsinoši, ja visu laiku dzird visus tos mīļvārdiņus, un tad arī nonāk līdz tam, ka bērns 2 gados neatsaucas uz īsto vārdu.
Esmu nākusi no Kurzemes, manā galā gan dzimtes tiek lietotas kā pienākas, esmu gan dažās vietās dzirdējusi, piemēram, tuvumā Tukumam, ka "viņš" ir arī viņš sieviešu dzimtē, nebiju dzirdējusi, ka arī citi vārdi tā tiktu lietoti, ka arī meitene var būt maziņš?, bet var jau būt!
DamnFine @ 14.06.2022 15:32Es vēl cenšos iebraukt, kas te notiek
Elvīra458 @ 14.06.2022 16:30Un, mammas izvēle manuprāt, ļoti laba. Ziedi būs uz balkona līdz pat rudenim .
Elvīra458 @ 14.06.2022 16:30Un, mammas izvēle manuprāt, ļoti laba. Ziedi būs uz balkona līdz pat rudenim .
Elvīra458 @ 14.06.2022 16:18Neesmu Kiviču aizstāve, bet man šķiet šoreiz nevietā aprunāt māti un to, kādas puķes viņa dāvinājusi. Dzimene izskatījās diezgan jauks pasākums, es arī labprāt tā pavadītu savu dzimeni - ar vecākiem un ģimenes lokā. Nu, protams, izņemot limuzīna pasākumu - tas gan ir diezgan pāķiski.
Scandinavian @ 14.06.2022 14:33
Jā, arī no IG Lienes bildes nodomāju, ka bērnam pat nav vieta pie galda.
Par šo arī.. ne tikai Kivičiene, bet mātes vispār.. iedod bērnam vārdu, bet sauc citādi.. visas tās pamīlināmās formas u.tml.
nespeej. Tachu teica- vieniigie ziedi vinjai patiik, ja ir vaazee. Esiet redzeejushais Lenkai kaut vienu kaktusu vai orhideju podu?vivii @ 14.06.2022 19:12Varbūt puķes ir vienīgais, ko Liene spēj kopt? Kas to, lai zina! ?
Bet dāvana ir jauka, manuprāt, no mammas , jebkura dāvana ir jauka un neviens jau nezin, vai abi ar tēvu neuzdāvināja Kivim aploksni ar naudu…
Tāpēc piesieties citu dāvanām ir kaut kā jocīgi…
Es saprotu, ka mēs te visas esam atnākušas no? , aprunāt un pasmieties par Kivičiem, bet … par vecāku dāvanām ir patizli smieties…
vivii @ 14.06.2022 19:12Varbūt puķes ir vienīgais, ko Liene spēj kopt? Kas to, lai zina! ?
Bet dāvana ir jauka, manuprāt, no mammas , jebkura dāvana ir jauka un neviens jau nezin, vai abi ar tēvu neuzdāvināja Kivim aploksni ar naudu…
Tāpēc piesieties citu dāvanām ir kaut kā jocīgi…
Es saprotu, ka mēs te visas esam atnākušas no? , aprunāt un pasmieties par Kivičiem, bet … par vecāku dāvanām ir patizli smieties…
👍👍👍❤❤❤LaikamGarlaicigi @ 14.06.2022 20:10Dies ar to balkona petūniju. Tāpat nekad vairs neredzēsim kā "mīļotā vīra dāvināto" Louis Vuitton somu. Par Dainasomi var diskutēt - kā uzaudzinājusi tādu tefteli, kā izturējusies pret vedeklām un mazmeitām, kā izstūmusi mazdēlu no istabas, lai dēliņš ar taboru var apmesties sarkanajā dīvānā...
Bet par balkona puķi nekas vairāk kā neideāla dāvana 45 gadus vecajam teftelim nebija domāts. Ne tāpēc, ka Daina, bet tāpēc, ka teftelis. Viss pasākums (kupols, vecāki, gliemeži un vardes), manuprāt, bija tik pat labi pārdomāta dāvana Kivičam kā Kiviča baltā kafija Lienei māmiņdienā.