Anīle līne @ 17.02.2022 18:26???
Dzidra Zupa @ 17.02.2022 18:35
Tā jau nav zupa! Tas ir tapešu klīsteris! ???
Tie brokoļi, puķkāposti ir tā pārvārīti, tur tak nevienas uzturvielas vairs nav, viss izkūpējis gaisā. ???
Shayk @ 17.02.2022 18:37
Tas nekas, vinai ir kapsulas ar 30 darzeniem ieksa.?
Es viņas vietā iemūžinātu visus atstātos zilumus, ja nu sanāk šķirties, būs pierādījumi kā viņš pret viņu izturējies.
KristineiVissLieliski @ 17.02.2022 19:09Lienes nākamajai pēcšķiršanās Tell-All grāmatai. Nav par ko, Liene.
KristineiVissLieliski @ 17.02.2022 19:09Lienes nākamajai pēcšķiršanās Tell-All grāmatai. Nav par ko, Liene.
tiik reeciigs! LabaisKristineiVissLieliski @ 17.02.2022 19:09Lienes nākamajai pēcšķiršanās Tell-All grāmatai. Nav par ko, Liene.
Dzidra Zupa @ 17.02.2022 18:36
Šī simt Kiviči ir kāda forumniece! Tādas nianses tik mēs te apspriežam!
vivii @ 17.02.2022 19:45Lai arī man Liene nepatīk, nu līdz kaulam nepatīk ??
Bet… ja viņa pamestu Kivi (netaisot nereālu drāmu no savas puses) un godīgi pastāstītu kā viss ir/bija - uzrakstītu par to visu grāmatu, savestu kārtībā savu dzīvi un mentālo veselību, es domāju viņa ar to visu varētu reāli labi nopelnīt un ilgtermiņā pelnīt!
Protams, Madara nr.2 viņa nebūtu, bet varētu vēl uzlabot dzīvi un izsisties.
Liene, ja tu šo lasi, varbūt tev noderēs! Es esmu tava heitere, nenoliedzami ?
Bet tu vari nopelnīt un nebomžot kopā ar Kivi!
Dollydoll @ 17.02.2022 19:53
Jā vēl nekas nav zaudēts. Abi divi var savest savas dzīves kārtībā, bet katram jāiet savs ceļš. Tur viņi viens otru gremdē.
Ziema @ 17.02.2022 18:57Paklausijos Ļenkas story tās ir vienkārši drausmas ko viņa tur mūld par tiem dārzeņiem,ka nevar visu uzņemt un tml. Vai tiešām ir jārij kautkādi mistiski vitamīni un zāles lai cilvēks būtu vesels? Tas ir totāls bullshits Liene. Tev labāk iesaku intresēties kā pagatavot maltīti kuras laikā tu uzņemsi visas nepieciešamās uzturvielas un tev nebūs jārij tie sūdu. Bet nu protams naudiņa ir jāpeln,jātrigo sūdus. Vispār nesaprotu kā tas NL vai kā tur to sauc nav aizklapēts ciet,kur vispār prāts rīt pūlverus un vel sazin ko.
vivii @ 17.02.2022 19:45Lai arī man Liene nepatīk, nu līdz kaulam nepatīk ??
Bet… ja viņa pamestu Kivi (netaisot nereālu drāmu no savas puses) un godīgi pastāstītu kā viss ir/bija - uzrakstītu par to visu grāmatu, savestu kārtībā savu dzīvi un mentālo veselību, es domāju viņa ar to visu varētu reāli labi nopelnīt un ilgtermiņā pelnīt!
Protams, Madara nr.2 viņa nebūtu, bet varētu vēl uzlabot dzīvi un izsisties.
Liene, ja tu šo lasi, varbūt tev noderēs! Es esmu tava heitere, nenoliedzami ?
Bet tu vari nopelnīt un nebomžot kopā ar Kivi!
Wonder woman @ 17.02.2022 20:25
Te uk iesaka “5 a day “ ,kas ir auglu/darzenu porcijas vismaz 400 g, dienā to iesaka ari PVO ,isti nesaprotu priekš kam pēkšni jauznem 30 darzeni/augli dienā!