Krizdole @ 05.11.2024 11:55Cik dienas viņi jau tur ir? Hellovīns beidzies, nebūtu tā kā laiks nomainīt apģērbu? Man jau skatoties liekas, ka ož ?
LabaDabaDa @ 05.11.2024 13:17Nez kāpēc atcerējos vienu sacakotu "baroka" tipa Latvijas muižu, kur Paciente arī dvesa, ka tā esot "pilnīgi viņas gaumē". Tagad pilnīgi viņas gaumē ir Ņujorkas augstceltnes. Un Braitonbīča. Un Lielais kandons. Un visas publiskās tualetes uz Zemes. Un Eimija Vinhauza. Un Vitnija Hjūstone. Deivids Bekhems, Bekingemas pils un buļļa pauti. Un Ze Svars un Resnais, protams. Un vispār viss un visi, ko viņai pa savu mucas caurumu izdodas saskatīt.
Krizdole @ 05.11.2024 11:55Cik dienas viņi jau tur ir? Hellovīns beidzies, nebūtu tā kā laiks nomainīt apģērbu? Man jau skatoties liekas, ka ož ?
Tuana @ 05.11.2024 13:49
Uz cik deram, ka Miai to kleitu arī uz Ziemassvētkiem un nākamajiem Līgo svētkiem uztērps?
Viņa tik ļoti atskaitās forumam 😂😂😂 Uzraksta, ka mājās vēl nesteidzās (te rakstīja ka viņi varbūt jau LV) un arī labākais vēl priekšā (jo mēs runājam par to ka tikai ēkas un ielas). 😂😂😂 Klaunene. 🤡kuranavliene @ 05.11.2024 11:30Nu tikko bija ieraksts ka nav naksnīgās NY un vecā mauka tik posto un sten! Un kur reportāža no tualetes? ĻenKuce saņemies!
Rozāforums @ 05.11.2024 14:52ja viņi aizceļotu uz Antraktīdu, tad lenķis teiktu ka tur visi pingvīni skrien un apskauj viņus un grib nobildēties ar viņu bērnu....???
Mežāze @ 05.11.2024 15:57
Sasmējos.
Vispār, tie storiji tik nepievilcīgi, ka noskatoties tos, man pilnīgi noteikti negribētos uz turieni braukt.
Candelaria @ 05.11.2024 11:37Lienite ir ļoti lēts ceļa biedrs.Aizved, izlaiž uz galvenās ielas un Lieņuks laimigs.
barbieyyy @ 05.11.2024 17:05https://failiem.lv/f/dt2wyummhf
Smuka puza kviecim
nu, Lienes vienīgais talants ir izcili drausmīgi noprezentēt pilnīgi visu - vai tas ir ēdiens vai grandioza pilsēta, viss izskatās čerez žopu. Aukstā zupa ir viens no maniem mīļākajiem ēdieniem, bet viņas bumerangstoriji ar to etiķūdeni man rauj uz augšu, Ņujorka ir skaista, brīnumaina pilsēta, bet caur viņas storijiem ar misenēm, renstelēm un nekvalitatīviem bumerangiem, ja nezinātu, kas tā Ņujorka vispār ir, neuzrunātu apskatīt pašai. Nekas neizskatās labi, nofilmēts neglītā leņķī ar trīcošu roku caur nospeķotu kameruBurberry @ 05.11.2024 16:17
Pārspīlēt jau tik ļoti nevajag.???
Redwine @ 05.11.2024 19:47
Kas tie pa zilumiem ap acīm ?