TOPS @ 12.01.2023 13:16Un ir jau arī. No jums necienītās heiteres. Tūkstošiem raksta dusmīgas riebeklības no feik profiliem. Cilvēkiem pārāk daudz brīva laika.
Mercury6 @ 12.01.2023 13:45Visticamāk viņiem ir problēmas ar seksu, jo Andrim varētu būt zems libido liekā svara un aizdusas dēļ. Tāpēc arī abi, īpaši Liene, tik iztkeikti komentē par staigāšanu kailiem un seksu, lai Andris justos kaut mazliet labāk. Neizskatās pārāk seksuālas personas. Bet tas tikai minējums. Un abi acīs izskatās nelaimīgi. Liene tiešām drīzāk ir slimīgi atkarīga no Kiviča, jo bez viņa būs pilnīgi viena, bez ģimenes, bez eks vīra atbalsta un alimentiem, bez draugiem un ar mazu bērnu. Kā zināms, Andris alimentus nemaksās par Miu, tad nu viņai nav variantu. Abi ir pārāk tālu aizgājuši un visu sabojājuši, lai šķirtos. Šie abi ir saistīti uz mūžu. ? tā nu abi dzīvos klusībā nelaimīgi, bet brēks, cik laimīgi un iemīlējušies.
Elvīra458 @ 12.01.2023 14:32Tā sanāca smiekli - vaiii nu tāda influencere! Atpūtusies no instagram, pilna pastkaste ar iedomu vēstulēm, daudz dažādi darbiņi un PROJEKTI.. :D Ļenka, beidz smīdināt un atrodi beidzot darbu!
Tusnelda @ 12.01.2023 14:46
Jā, projektā daudz projektiņi. Iesākumā varētu pabeigt iesāktos projektiņus, piemēram, savus dižos memuārus. Vēl bija batutu projektiņš, tas aizgāja nebūtībā dēļ vārgas veselības (Liene, ņem vērā - Kivičam nepatīk slimas sievietes!). Un nez kuro gadu gaidām solīto gleznu izstādi.
vivii @ 12.01.2023 14:55
Kivičs savā q&a atbildēja, ka Liene rakstot pēdējo nodaļu, bet par cik pēdējā nodaļa ir “ļoti smaga”, tad paiešot vēl kāds laiks, līdz grāmata būs pabeigta ???
Viss jau būtu ok un saprotams, tikai ja vien tie nebūtu Kiviči ???
Helga Andersson @ 12.01.2023 15:17
Kivičs savā q&a arī teica, ka otrdien būšot Stv sapulcīte par jauno projektiņu un būšot interesanti. Šodien jau caeturtdiena, un es gaidu komentāriju, bet baigais klusums. ?
MegyPearl @ 12.01.2023 15:46Biju aizgājusi uz Kivja konci,tīri ziņkārības pēc. Interesanti, ka starp dziesmām Kivis attaisnojās, ka viss ko viņi dara un ko var redzēt TV esot šovs, kuram uzrakstīts scenārijs. Tieši to pašu viņš teica par Džilindžera šovu. Andris esot aizgājis uz interviju un Džilis esot pateicis, ka viss jau ir izdomāts un būs tā kā viņš teiks.
Un tām skauģēm , kurām liekas, ka Kivi izmeta no Slavenībām..NĒ, viņam producenti esot teikuši , ka viņi esot parāk inteliģenti cilvēki šādām muļķībām (šajā brīdī daļa zāles klusi iespurdzās, muzikants izlikās to nedzirdam ? ) Viņš vadīs sarunšovu 1:1 , ja nemaldos vaii arī maldos, arvienvardsakot kaut kadu nopietno raidījumu.
Par Lieni runājot, viņa tiešām izskatījās ļoti OK. Es gaidīju ko šaumīgāku, lasot Jūsu ziņas šeit. Visu vakaru rupējas par Miu un klusām sēdēja pie galdiņa.
Ejot prom no koncerta Liene izmeta savu slaveno pērli - Kolosāli! ?
yay @ 12.01.2023 15:23
tapēc, ka atkal gan jau apdir...aas.
tukša muca tālu skan. Kāda vēl izstāde, oj es nevaru ????
Droši vien kad Kivis stingri piesaka tad rūpējas! Un organizatori aizliedza filmēt,tad jau nekas neatliek kā tikai sēdēt! Te iepriekš meitenes ar bija rakstijušas, ka bērns klīst nepieskatīts kamēr māte lec riņķī un filmē!Bija pat video,kur bērns klīst miegains un niķojas bet māte fonā zviedz! Pats Kivičs teica ka vienmēr atradīsies kāds kuram patīk bērni un paauklēs Miu! Man arī patīk mazi bērni,bet es negribu vāķīt bērnu,tad kad esmu aizgājusi patusēt,padejot un pie tam samaksājusi par ieeju! Tātad mans secinājums,ka Kivim bija stingri pateikti noteikumi.Malači organizatori!MegyPearl @ 12.01.2023 15:46Biju aizgājusi uz Kivja konci,tīri ziņkārības pēc. Interesanti, ka starp dziesmām Kivis attaisnojās, ka viss ko viņi dara un ko var redzēt TV esot šovs, kuram uzrakstīts scenārijs. Tieši to pašu viņš teica par Džilindžera šovu. Andris esot aizgājis uz interviju un Džilis esot pateicis, ka viss jau ir izdomāts un būs tā kā viņš teiks.
Un tām skauģēm , kurām liekas, ka Kivi izmeta no Slavenībām..NĒ, viņam producenti esot teikuši , ka viņi esot parāk inteliģenti cilvēki šādām muļķībām (šajā brīdī daļa zāles klusi iespurdzās, muzikants izlikās to nedzirdam ? ) Viņš vadīs sarunšovu 1:1 , ja nemaldos vaii arī maldos, arvienvardsakot kaut kadu nopietno raidījumu.
Par Lieni runājot, viņa tiešām izskatījās ļoti OK. Es gaidīju ko šaumīgāku, lasot Jūsu ziņas šeit. Visu vakaru rupējas par Miu un klusām sēdēja pie galdiņa.
Ejot prom no koncerta Liene izmeta savu slaveno pērli - Kolosāli! ?