TOPS @ 11.01.2023 10:27ko tu murgo
Visi saka un zin 3 gadi.
kuranavliene @ 11.01.2023 10:35Pelnrušķītei! Tur ņemot kopumā varbūt 1 gads vai drusku vairāk.Jo Andrim bija darbs,komandējumi.Un kā tur bija nezina neviens ,Ļenka kas viņai nav izdevīgi nekladzinās, Bulis nestāsta vispār neko.Jo par velti cilvēks neteiks,ka palīdzīgā roka izrādījās netīra,tur kaut kas bija.
TOPS @ 11.01.2023 10:54Tā nav tikai Rīgas teātros. Arī piem. VALMIERA bērnus nelaidīs https://www.vdt.lv/lv/teatris/noteikumi
beidz murgot. Aizej biežāk uz teātri labākEsFreija @ 11.01.2023 11:17Tak ko Tu tā ieciklējies? Nu nav tā, ka bērnus vispār nelaiž, tur minēts pārsvarā pirmsskolas vecuma bērni. Tad gribi teikt, ka bērns sasniedzot septiņu gadu vecumu vairs nav bērns?
TOPS @ 11.01.2023 11:22beidz murgot. Aizej biežāk uz teātri labāk
TOPS @ 11.01.2023 11:40Un mamzelēm aizrādījums
Lūdzu neģērbjaties uz Mākslas muzeju ka uz operu. Neblenzat tur uz cilvēkiem. Un nevelkat tupeles uz papēžiem, skan visas zāles un traucē citiem
uzreiz ja esam ārzemēs redz kur iet sieviete no ex PSRS. Ka uz operas pirmizrādi. Un pārpucetiws uz muzeju vai izstādivivii @ 11.01.2023 11:51
Par tām augstpapēžu kurpēm, 100% piekrītu!
Bet vispār, esmu novērojusi, ka Latvijā ir tāda mode pār-pārpucēties uz vietām, kur varētu ģērbties arī vienkārši.
Piemēram, manam vīram (ārzemnieks) likās traki dīvaini, kāpēc sievietes, braucot uz Ikea tā ģērbjas un krāsojas it kā ietu uz balli. Bet man atkal pierasts pie latviešu sieviešu modes, pat nepiefiksēju ?
TOPS @ 11.01.2023 12:03Lai daža vēl vairāk paķer šoku, ikdienas būtībā tur skati... ?https://kultura.riga.lv/lv/kultura?target=news_item&news_item=purvitis-viena-no-apmekletakajam-izstadem-lnmm-pedejo-30-gadu-laika-10141
TOPS @ 11.01.2023 10:41pilnīgi vienalga. Es vienkārši norādu ka te puse tēmas meiteņu safantazētas. Reiz skali smejos ka daža te domāja ka uz Mākslas muzeju jāiet tikpat īpaši saģērbtiem kā uz Operu. Nu cirks
es jūs lasu. Ļoti uzjautrinoši. 😀Tusnelda @ 11.01.2023 12:11
Tu te vairākas reizes esi atgādinājusi, ka Kivičeļiem neseko, jo Tev labākas lietas ko darīt, tajā pašā laikā esi lieliski informēta par viņu aktivitātēm un mūsu reakciju uz tām. Tātad visas 1298 lapas izlasītas no viena gala līdz otram. Hi hi hīīī, nesekotāja (kā teiktu Liene).?
viena tur bija ādas jakā. Un ja pirmajā stāvā var noficētiea ar mēteli mugurā. Tāpat to var izdarīt lejā garderobē. Vai fotografēties seksī kā to ka Kambala Olga darījaMinelūše @ 11.01.2023 12:10
Protams, ka muzejā var ģērbties vienkārši, taču tajās bildītēs pievērs uzmanību arī tam, ka nevienam cilvēkam nav mētelis mugurā. Citi apmeklētāji, atšķirībā no daža laba, zina, ka muzejā ir garderobe, kur nodot virsdrēbes. Kā arī neviens negrābsta gleznas ar rokām un neļauj to darīt arī saviem bērniem.