vai tā nu viņa vienīgā tā grib? Fiļam ex sieva tāda pat, un tagad draudzene arī.. Kāpēc ubags jāgrib, ko?Minelūše @ 10.01.2023 19:22Lai iet tā stulbā zoss un strādā. Miljonāru, redz, padodiet viņai. Nez par kādiem nopelniem. Pati ar savām rokām un galvu ne centa nenopelnīt un tikai uz veča maka parazitēt - jā, to Liene pieprot. Izfantazējusi sev 100 un 1 talantu, bet realitātē ja u mami duračka.
Skulmes māte: “Viņš sauca mani par mammu”!
Vēl pārsteidzošākus faktus par Andra dubulto dzīvi atklāj Lienes Skulmes māte, kas nu ir dziļi vīlusies aktierī.
„Divu gadu garumā, kad Liene pēc šķiršanās no vīra un trīs meitu tēva dzīvoja pie mums, arī Andris bija kā mūsu ģimenes loceklis. Gan ēst tika taisīts, gan drēbes mazgātas, gan te tika apčubināts, kā vien varējām. Viņš pat mums, cik varēja, palīdzēja mājas darbos, lapas rudenī pat vāca pagalmā. Arī svētki tika svinēti kopā ar mūsu ģimeni un Lienes trim meitām. Mani viņš jau no pirmās iepazīšanās dienas sauca par mammu, pie kā sākumā nevarēju īsti pierast,” atklāj Skulmes māte, kura neslēpj – Bulis uz viņas meitas savaldzināšanu gājis mērķtiecīgi un neatlaidīgi.
Lienes māte ir lielā neizpratnē, kādēļ viņas meita tiek uzskatīta par aktiera mīļāko, ja aktieris pats ir izvēlējies būt kopā ar Lieni un viņas ģimeni, taču presē apgalvo, ka ir kopā ar sievu: „Ir tāda sajūta, ka arī Andra sieva Ilze neko nezina. Viņš ne tikai melo savai ģimenei, bet arī ar preses starpniecību - sabiedrībai. Tas ir absurds!”
TOPS @ 10.01.2023 19:05Tas smejos par šito murgu
3 gadus tai laikā ar Lieni dzīvoja un saki paralēli ārste sievai neauglību? ?
jo izšķīrās ar buli īsi pirms izrādesIceCream @ 10.01.2023 19:29
Apskatījos, bērns piedzimis 2017. gada janvārī, tātad ieņemts 2016. gada aprīlī, mākslīgi vai ne, hvz (manai radiniecei tur viss pēc ilglaicīgas nespējas palikt stāvoklī, sanāca ar 1x).
2016. gada septembrī, kad Ilze jau bija stāvoklī 5 mēnesī bija slavenā izrāde, kur uz skatuves izrādījās arī Ļenka (un ak vai cik pazīstamiem tekstiem par Ilzi, cik viņa riebīga esot). Turklāt apgalvoja, ka vēl dzīvo kopā ar Buli.
Gribi vai nē, šis uz diviem soliem sēdējis, turklāt sievas grūtniecības laikā.
TOPS @ 10.01.2023 19:31jo izšķīrās ar buli īsi pirms izrādes
. Knapi mēnesi
IceCream @ 10.01.2023 19:29
Apskatījos, bērns piedzimis 2017. gada janvārī, tātad ieņemts 2016. gada aprīlī, mākslīgi vai ne, hvz (manai radiniecei tur viss pēc ilglaicīgas nespējas palikt stāvoklī, sanāca ar 1x).
2016. gada septembrī, kad Ilze jau bija stāvoklī 5 mēnesī bija slavenā izrāde, kur uz skatuves izrādījās arī Ļenka (un ak vai cik pazīstamiem tekstiem par Ilzi, cik viņa riebīga esot). Turklāt apgalvoja, ka vēl dzīvo kopā ar Buli.
Gribi vai nē, šis uz diviem soliem sēdējis, turklāt sievas grūtniecības laikā.
Minelūše @ 10.01.2023 19:38Vispār šī ir tēma par Kivičiem. Cik var piejāties Bulim par to, kas noticis pirms vairākiem gadiem. Viņam Kirpičpāris noteikti ir dziļi pie vienas vietas. Viņš dzīvo ar savu ģimeni, audzina savus bērnus, nodarbojas ar savām darīšanām un publiski stulbības nedara, atšķirībā no bijušās brūtes.
Neizdevās slampai to ģimeni izjaukt un nāksies viņai ar to samierināties. Pirms tēlo nevainīgo un aizvainoto, lai pasēž un paskaita, pa cik gultām pati ir izrāpojusies. Lai vēl pasaka, ka Bulis viņai pirmais bija. Pirms tam vīrieti tikai bildēs bija redzējusi un 3 bērni šai no svētā gara uzradās. Ieradās Bulis, paņēma kristālšķīsto jaunavu, paveda, piesmēja un pameta. Kā tad.
vivii @ 10.01.2023 19:55
Bet kāpēc Bulim būtu jādod imunitāte un nevarētu cilāt pagātnes notikumus, it īpaši ja tie ir saistīti ar Lieni. Te, taču ir forums, te vienmēr cilā gan tagadējos notikumus, gan rokās pa citu pagātnēm, bet Bulis redz ir kaut kāds izņēmums.
Drīzāk liekās, ka dažiem šī Buļa tēma ir baigi neērta un nepatīkama. Negribas jau tā apgalvot, bet rodās iespaids, ka forumā ir kāda Bulim vai Ilzei pietuvināta persona, ka tik ļoti grib, lai neko sliktu par Buli un viņa ģimeni nerunā!
vivii @ 10.01.2023 19:55
Bet kāpēc Bulim būtu jādod imunitāte un nevarētu cilāt pagātnes notikumus, it īpaši ja tie ir saistīti ar Lieni. Te, taču ir forums, te vienmēr cilā gan tagadējos notikumus, gan rokās pa citu pagātnēm, bet Bulis redz ir kaut kāds izņēmums.
Drīzāk liekās, ka dažiem šī Buļa tēma ir baigi neērta un nepatīkama. Negribas jau tā apgalvot, bet rodās iespaids, ka forumā ir kāda Bulim vai Ilzei pietuvināta persona, ka tik ļoti grib, lai neko sliktu par Buli un viņa ģimeni nerunā!
yay @ 10.01.2023 20:29
Ja te būtu Bulim pietuvināta persona, iedomājies tik ko mēs uzzinātu. Es esmu pilnīgā šokā, nezināju par tādu gadījumu, ka ļenka lika meitai nest ziedus Bulim, kamēr sieva stāvoklī zālē. Ļenka Tu esi pelnījusi visu kas ar tevi noticis!!!!!
Mathilde @ 10.01.2023 20:41Teātrī viņa pati nelīda, kārtējo reizi izmantoja meitu- lika pasniegt ziedus, kamēr pati sēdēja pirmajā rindā.
Bet toreiz ganjau viņai druška Strazdiņa palīdzēja ar to atmaskošanas kampaņu izveikt gan presē, gan TV.
Cilvēciski saprotams, bet.. katram jau savs līmenis.
A blad sieva nav tāda pati idiote? Zin kā vecis viņu sūta citu meklēt, pats to tak stāstīja. Un kā dzīvo ar citu 3 gadus. Pretīgi..Minelūše @ 10.01.2023 20:37
Nu tas bija vispār graujošs moments. Viena lieta ir kaut kur slepeni slapstīties, bet pavisam kas cits ir sievas acu priekšā bāzties virsū viņas vīram. Te es drusku varu piekrist tām, kuras neizprot Ilzes pasivitāti. Ok, es saprotu, viņa arī ir publiska persona, negribēja tur līst iekšā, skandalēties, gribēja dēlu pasargāt, utt. Bet es nesaprotu, kā var mierīgi noskatīties, kā viena sterva lien virsū tavam vīram un neko nedarīt. Ja es būtu Buļa sieva, es ar Lienes purnu asfaltu izmazgātu un pofig uz visu man būtu.
vivii @ 10.01.2023 19:37
Tur jau tā lieta, ka sēdējis uz diviem soliem, lēkājis no vienas gultas otrā. Un tas it kā skaitās normāli, ja ir attiecību pauze un krīze ģimenē ?vismaz te forumā tā dažas domā. ?????
Tas jau nekas, ka nez cik rakstos Bulis klaji meloja, ka viņam nekas neesot ar Lieni, tīri darba attiecības, bet beigās atzinās, ka jā, ir bijis romāns. Respektīvi, Bulim kā jau aktierim, tēlot un melot tīri ok…
ko tik fanītes neizdomās lai aizstāvētu. Bulim. Bāriem ir un būs vecenes. Kamēr Ilze nafig nevienam citam nav vajadzīga.SantaBarbara @ 10.01.2023 20:57
Bulis varbūt tajā laikā bija pārāk iejuties Māra tēlā no “vinas melo labāk “ tas jau bija tads baigais mačo,tā nu Andris sāka būt mačo arī reālajā dzīvē ne tikai seriålā???